Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664(075.8)/Х 22 Автор(и) : Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Арсеньєва О.П. Назва : Харчові технології у прикладах і задачах : підручник для студ. вищ. навч. закл. Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2008 Кільк.характеристики :576 с.: рис., табл. Примітки : Бібліогр.: с.564-566. - Дод. ISBN, Ціна 978-966-364-602-2: 069.60, 069.60, 072.50, грн УДК : 664(075.8) ББК : 36.81я73 Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Технологія Географіч. рубрики: Анотація: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності,сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Товажнянський, Л.Л.; Бухкало, С.І.; Капустенко, П.О.; Арсеньєва, О.П. |