Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.02(075.8)/П 37 Автор(и) : Плахотін В.Я., Тюрікова І.С., Хомич Г.П. Назва : Теоретичні основи технологій харчових виробництв : підручник Вихідні дані : К.: Центр навч. л-ри, 2006 Кільк.характеристики :640 с.: рис., табл. Колективи : Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України Примітки : Бібліогр.: с. 623-626. - Предм. покажч.: с. 616-622. - Глосарій: с. 609-615 ISBN, Ціна 966-364-175-4: 035.20 грн УДК : 664.02(075.8) ББК : 36-1я73 Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Технологія Географіч. рубрики: Анотація: Особливості харчових продуктів як об'єктів виробництва, класифікація технологічних процесів та виробництв, методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад готової продукції. Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1) Вільні : ФОНД(1), ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Тюрікова, І.С.; Хомич, Г.П.; Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України |