Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 24.4/Ж41 Автор(и) : Жванко, Юлия Николаевна, Панкратова, Галина Владимировна, Мамедова, Земфира Ибрагимовна Назва : Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании : учеб. пособие Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1980 Кільк.характеристики :228 с.: рис., табл. Примітки : Лит.: с. 220. - Прил.: с. 221-228 Ціна : 0.45 р. ББК : 24.4 Предметні рубрики: Аналітична хімія Громадське харчування-- Якість-- Контроль Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): аналитическая химия--общественное питание--качественный анализ--якісний аналіз--методы качественного анализа--методи якісного аналізу--катионы--катіони--анионы--аніони--количественный анализ--кількісний аналіз--методы количественного анализа--методи кількісного аналізу--физико-химические методы анализа--фізико-хімічні методи аналізу--технохимический контроль--технохімічний контроль--исследование кулинарных полуфабрикатов--дослідження кулінарних напівфабрикатів--исследование готовых блюд--дослідження готових страв Анотація: Пособие состоит из двух частей: аналитической химии и технохимического контроля в общественном питании. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Панкратова, Галина Владимировна; Мамедова, Земфира Ибрагимовна |