Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 24.4/Ж41
Автор(и) : Жванко, Юлия Николаевна, Панкратова, Галина Владимировна, Мамедова, Земфира Ибрагимовна
Назва : Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1980
Кільк.характеристики :228 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 220. - Прил.: с. 221-228
Ціна : 0.45 р.
ББК : 24.4
Предметні рубрики: Аналітична хімія
Громадське харчування-- Якість-- Контроль
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): аналитическая химия--общественное питание--качественный анализ--якісний аналіз--методы качественного анализа--методи якісного аналізу--катионы--катіони--анионы--аніони--количественный анализ--кількісний аналіз--методы количественного анализа--методи кількісного аналізу--физико-химические методы анализа--фізико-хімічні методи аналізу--технохимический контроль--технохімічний контроль--исследование кулинарных полуфабрикатов--дослідження кулінарних напівфабрикатів--исследование готовых блюд--дослідження готових страв
Анотація: Пособие состоит из двух частей: аналитической химии и технохимического контроля в общественном питании.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Панкратова, Галина Владимировна; Мамедова, Земфира Ибрагимовна