Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.56(=161.2)/П38 Автор(и) : Плесконос, Андрій Аркадійович, Писаренко, Наталія Леонідівна, Артюх, Лідія Федорівна Назва : Національна кулінарна спадщина України Вихідні дані : Київ: Балтія-Друк, 2021 Кільк.характеристики :149, [3] с.: іл., фот. Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 978-617-516-050-3: 650.00 грн УДК : 641.56(=161.2) ББК : 36.99(4УКР) Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): державна програма 2021--українське сало--спосіб зберігання продуктів--страви української національності--соління--салати--язичницька їжа--українське м'ясо--картопля як їжа--християнські свята--страви українських козаків--секрети українського смаку--здорова їжа--пісні страви--традиції застілля Анотація: Повсякденна їжа, така як борщ і вареники, поряд з іншими культурними символами, є носіями національного гена, який може багато розповісти про минуле українців і України. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Писаренко, Наталія Леонідівна; Артюх, Лідія Федорівна; Строля, Віргініюс \ред.\; Андрощук, Олександр \худож.\ |