Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К30
Назва : Кулинарная книга для молодых хозяек
Вихідні дані : Донецк: Донеччина, 1992
Кільк.характеристики :399 с.: фот. цв.
Примітки : Лит.: с. 396
ISBN, Ціна 5-86938-002-2: 58.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--холодные закуски--холодні закуски--овощная кулинария--овочева кулінарія--крупяные изделия--круп'яні вироби--мучные блюда--борошняні страви--первые блюда--перші страви--мясные блюда--м'ясні страви--рыбные блюда--рибні страви--молочные блюда--молочні страви--праздничные блюда--святкові страви--старинные рецепты--старовинні рецепти--домашние заготовки--домашні заготовки
Анотація: Основы кулинарного искусства: правила обработки продуктов, технология приготовления повседневных и праздничных блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Поляков, Юрий Александрович \сост.\; Быковская, Нина Захаровна \сост.\