Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 36-9я723/Г65 Автор(и) : Гончарова, Валентина Николаевна, Голощапова, Екатерина Яковлевна Назва : Товароведение пищевых продуктов : учебник . -2-е изд., перераб. Вихідні дані : Москва: Экономика, 1990 Кільк.характеристики :271 с.: рис., табл. Серія: Техникум. Государственная торговля ISBN, Ціна 5-282-00718-5: 0.50 р. ББК : 36-9я723 Предметні рубрики: Товарознавство-- Харчові продукти Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товароведение--пищевые продукты--овощи--овочі--рыба--риба--мясо--м'ясо--молоко--кондитерские изделия--кондитерські вироби--вкусовые товары--смакові товари--пищевые концентраты--харчові концентрати Анотація: Химический состав, товароведная характеристика всех групп товаров. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Голощапова, Екатерина Яковлевна; Кутепова, М. А. \ред.\ |