Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 36.9я73/Т68 Автор(и) : Трисвятский, Лев Алексеевич, Лесик, Борис Васильевич, Курдина, Вера Николаевна Назва : Хранение и технология сельскохозяйственных продуктов : учебник . -4-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991 Кільк.характеристики :415 с.: рис., табл. Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений Примітки : Прил.: с. 400-407. - Лит.: с. 408. - Предм. указ.: с. 409-411 ISBN, Ціна 5-10-001955-7: 3.00 грн ББК : 36.9я73 Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Зберігання-- Технологія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сельскохозяйственная продукция--хранение--технология--качество зерна--якість зерна--переработка зерна--переробка зерна--хранение овощей--зберігання овочів--переработка овощей--переробка овочів--хранение сахарной свеклы--зберігання цукрових буряків--переработка сахарной свеклы--переробка цукрових буряків--хранение технического сырья--зберігання технічної сировини--обработка технического сырья--обробка технічної сировини Анотація: Хранение и переработка зерна и семян, картофеля, овощей и плодов, сахарной свеклы, волокнистых культур, хмеля, табака и махорки. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лесик, Борис Васильевич; Курдина, Вера Николаевна; Леоненко, И. Н. \ред.\ |