Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 36.83я72/З-43 Автор(и) : Зверева, Лидия Федоровна, Немцова, Зинаида Сергеевна, Волкова, Нина Петровна Назва : Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства . -3-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983 Кільк.характеристики :416 с.: рис., табл. Примітки : Прил.: с. 400-411. - Лит.: с. 412 Ціна : 0.95 р. ББК : 36.83я72 Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлебопекарное производство--сырье хлебопекарного производства--сировина хлібопекарського виробництва--технология производства хлеба--технологія виробництва хліба--качество хлебных изделий--якість хлібних виробів--пищевая ценность хлебных изделий--харчова цінність хлібних виробів--ассортимент хлебных изделий--асортимент хлібних виробів--хранение хлеба--зберігання хліба--хранение кондитерских изделий--зберігання кондитерських виробів--технохимический контроль--технохімічний контроль Анотація: Состав и технологические свойства сырья, замеса теста, выпечки изделий, хранения хлеба. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Немцова, Зинаида Сергеевна; Волкова, Нина Петровна |