Форма документа : Багатотомне видання Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46 Автор(и) : Ципріян, Віктор Іванович, Матасар, Ігнат Тимофійович, Слободкін, Валерій Іванович, Козярін І. П. Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 2 Вихідні дані : К.: Медицина, 2007 - 2007 Кільк.характеристики :544 с.: табл. Примітки : Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543 ISBN, Ціна 966-8144-03-1: 153.00 грн УДК : 613.2(075.8) ББК : 51.23я73 Предметні рубрики: Раціональне харчування Харчові продукти-- Якість Географіч. рубрики: Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів. Примірники : всього : ФОНД(2) Вільні : ФОНД(2) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ципріян, Віктор Іванович \ред.\; Ципріян, Віктор Іванович; Матасар, Ігнат Тимофійович; Слободкін, Валерій Іванович; Козярін, І. П. |