Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник) Шифр видання : 908 (477.42)/М 19 Автор(и) : Порийчук В. М. Назва : Розвиток цукрового виробництва на Житомирщині в період НЕПу. Андрушівський цукровий завод в 1921-1925 рр. Колективи : "Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція Місце публікування : "Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція. Матеріали Всеукраїнської науково-краєзнавчої конференції "Малинщина у просторі і часі" 25-27 верес. 1996 р./ [відп. ред. М. Ю. Костриця]. - Малин: [б. в.], 1996. - С. 104-106 (Шифр 908 (477.42)/М 19-009056) Примітки : Бібліогр. в кінці ст. УДК : 908 (477.42) ББК : 26.891(4УКР-4Ж) Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Історія --Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр. Цукровий завод-- Історія --Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Костриця, М. Ю. \ред.\; Харчова промисловість 4.02.08"Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція(1996 ; Малин) |