Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 612.3/О-75 Автор(и) : Власенко Т. В., Грибан Г. П., Грибан Н. Г., Денисовець А. П. Назва : Основи харчування : теорія та практичні застосування Вихідні дані : Житомир: Рута, 2010 Кільк.характеристики :884 с.: табл., рис. Примітки : Скор.: с. 15-16. - Бібліогр. в кінці розд. - Слов. термінів.: с. 873-881 ISBN, Ціна 978-617-581-012-5: 60.00 грн УДК : 612.3 ББК : 75.0 Предметні рубрики: Фізична культура і спорт Харчування-- Гігієна Харчування-- Екологія Харчові продукти-- Забруднення Харчові отруєння Спортсмени-- Харчування Географіч. рубрики: Анотація: Теоретичні та практичні аспекти харчування стдентської молоді у різних умовах життєдіяльності та під час занять фізичною культурою та спортом. Проблеми сучасного харчування. Примірники :КР(1) Вільні : КР(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Власенко, Т. В.; Грибан, Г. П.; Грибан, Н. Г.; Денисовець, А. П.; Грибан, Г. П. \ред.\ |