Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075)/М 84
Автор(и) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Назва : Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2010
Кільк.характеристики :388 с.: рис.
Примітки : Літ.: с. 366-367. - Дод.: с. 368
ISBN, Ціна 978-966-2174-07-6: 93.00 грн
УДК : 640.43(075)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Організація-- Сервісне обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Комплексна характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, О. В.