Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 640.43(075)/М 84 Автор(и) : Мостова Л. М., Новікова О. В. Назва : Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2010 Кільк.характеристики :388 с.: рис. Примітки : Літ.: с. 366-367. - Дод.: с. 368 ISBN, Ціна 978-966-2174-07-6: 93.00 грн УДК : 640.43(075) ББК : 36.99я73 Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Організація-- Сервісне обслуговування Географіч. рубрики: Анотація: Комплексна характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1) Вільні : ФОНД(1), ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Новікова, О. В. |