Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 640.41(075.8)/А 87 Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. та допов. Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010 Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл. Примітки : Дод.: с.205 ISBN, Ціна 978-611-01-0045-8: 58.00, 96.00, грн УДК : 640.41(075.8) ББК : 65.424я73 Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани Ресторани Географіч. рубрики: Анотація: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1) Вільні : ФОНД(2), ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |