Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 339(075.8)/М54 Автор(и) : Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Дубініна С. О., Летута Т. М. Назва : Методи визначення фальсифікації товарів : підручник Вихідні дані : К.: Професіонал; К.: Центр учбов. л-ри, 2010 Кільк.характеристики :272 с.: табл. Примітки : Дод.: с. 219-256. - Л-ра: с. 257-271 ISBN, Ціна 978-966-364-982-5: 68.00 грн УДК : 339(075.8) ББК : 65.42я73 Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість-- Оцінка Географіч. рубрики: Анотація: Підручник з визначення фальсифікації харчових продуктів. Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1) Вільні : ФОНД(1), ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дубініна, А. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Дубініна, С. О.; Летута, Т. М. |