Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 339(075.8)/М54
Автор(и) : Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Дубініна С. О., Летута Т. М.
Назва : Методи визначення фальсифікації товарів : підручник
Вихідні дані : К.: Професіонал; К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :272 с.: табл.
Примітки : Дод.: с. 219-256. - Л-ра: с. 257-271
ISBN, Ціна 978-966-364-982-5: 68.00 грн
УДК : 339(075.8)
ББК : 65.42я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість-- Оцінка
Географіч. рубрики:
Анотація: Підручник з визначення фальсифікації харчових продуктів.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дубініна, А. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Дубініна, С. О.; Летута, Т. М.