Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 636.083:636.85:63/А 35-054648 Автор(ы) : Бурлака, Віктор Анатолійович, Кривий, Михайло Миколайович, Шевчук, Василь Федорович, Давидов Євгеній Анатолійович, Борщенко, Валерій Володимирович, Павлюк, Надія Василівна, Сукненко, Тетяна Миколаївна, Хом'як, Іван Владиславович Заглавие : Аз-Буки-Веді тваринника : навч. посібник Выходные данные : Житомир: Рута, 2007 Колич.характеристики :432 с.: рис., табл. Коллективы : ЖДУ ім. І. Франка Примечания : Дод.: с.430-431. - Л-ра: с.432 ISBN, Цена 966-8059-91-3: 25.00 грн УДК : 636.083:636.85:636.2:636.3:636.5 ББК : 45.4:28.903 Предметные рубрики: Підсобне господарство-- Тваринництво-- Годівля і утримання тварин-- Харчове виробництво Географич. рубрики: фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): місцеві видання--местные издания--свійські тварини--домашние животные--дрібне тваринництво--мелкое животноводство--виробництво молока--производство молока--домашня птиця--домашние птицы--харчові страви з продуктів тваринництва--пищевые блюда с продуктов животноводства--радіонукліди в організмі тварин--радионуклиды в организме животных--використання відходів фермерського господарства--использование отходов фермерского хозяйства Аннотация: Організація підсобного господарства, робота з селекції, утримання та годівля різноманітних тварин у різні пори року, запобігання захворюванням. Розкрито можливості безвідходного виробництва продуктів тваринництва, описуються технології отримання тих чи інших продуктів харчування, запропоновані рецепти основних страв, які господар може приготувати з продуктів тваринництва і подати до столу. Экземпляры :ЧЗ(1) Свободны : ЧЗ(1) Держатели документа: Баранівська ЦРБ Доп.точки доступа: Бурлака, Віктор Анатолійович; Кривий, Михайло Миколайович; Шевчук, Василь Федорович; Давидов, Євгеній Анатолійович; Борщенко, Валерій Володимирович; Павлюк, Надія Василівна; Сукненко, Тетяна Миколаївна; Хом'як, Іван Владиславович; Бурлака, Віктор Анатолійович \ред.\; ЖДУ ім. І. Франка |