Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636.083:636.85:63/А 35-054648
Автор(ы) : Бурлака, Віктор Анатолійович, Кривий, Михайло Миколайович, Шевчук, Василь Федорович, Давидов Євгеній Анатолійович, Борщенко, Валерій Володимирович, Павлюк, Надія Василівна, Сукненко, Тетяна Миколаївна, Хом'як, Іван Владиславович
Заглавие : Аз-Буки-Веді тваринника : навч. посібник
Выходные данные : Житомир: Рута, 2007
Колич.характеристики :432 с.: рис., табл.
Коллективы : ЖДУ ім. І. Франка
Примечания : Дод.: с.430-431. - Л-ра: с.432
ISBN, Цена 966-8059-91-3: 25.00 грн
УДК : 636.083:636.85:636.2:636.3:636.5
ББК : 45.4:28.903
Предметные рубрики: Підсобне господарство-- Тваринництво-- Годівля і утримання тварин-- Харчове виробництво
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): місцеві видання--местные издания--свійські тварини--домашние животные--дрібне тваринництво--мелкое животноводство--виробництво молока--производство молока--домашня птиця--домашние птицы--харчові страви з продуктів тваринництва--пищевые блюда с продуктов животноводства--радіонукліди в організмі тварин--радионуклиды в организме животных--використання відходів фермерського господарства--использование отходов фермерского хозяйства
Аннотация: Організація підсобного господарства, робота з селекції, утримання та годівля різноманітних тварин у різні пори року, запобігання захворюванням. Розкрито можливості безвідходного виробництва продуктів тваринництва, описуються технології отримання тих чи інших продуктів харчування, запропоновані рецепти основних страв, які господар може приготувати з продуктів тваринництва і подати до столу.
Экземпляры :ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Держатели документа:
Баранівська ЦРБ

Доп.точки доступа:
Бурлака, Віктор Анатолійович; Кривий, Михайло Миколайович; Шевчук, Василь Федорович; Давидов, Євгеній Анатолійович; Борщенко, Валерій Володимирович; Павлюк, Надія Василівна; Сукненко, Тетяна Миколаївна; Хом'як, Іван Владиславович; Бурлака, Віктор Анатолійович \ред.\; ЖДУ ім. І. Франка