Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Висоцька, Людмила Євгенівна$<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.5(035)/В 53
Автор(ы) : Висоцька, Людмила Євгенівна, Страцинська І. А.
Заглавие : Тлумачний словник кулінара : навч. посібник
Выходные данные : Л.: Новий світ-2000, 2009
Колич.характеристики :416 с
ISBN, Цена 978-966-418-093-8: 63.00 грн
УДК : 641.5(035)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Кулінарія
Географич. рубрики:
Аннотация: Зміст найбільш уживаних термінів, понять та категорій для персоналу закладів харчування.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.5(038)/В 53
Автор(ы) : Висоцька, Людмила Євгенівна, Страцинська, Ірина Анатоліївна
Заглавие : Тлумачний словник кулінара : навч. посібник
Выходные данные : Л.: Новий світ-2000, 2010
Колич.характеристики :415, [1] с
Примечания : Бібліогр.: с. 346-415. - Авт. зазн. на обкл.
ISBN, Цена 978-966-418-093-8: 108.00 грн
УДК : 641.5(038)
ББК : 36.99я2
Предметные рубрики: Кулінарія
Географич. рубрики:
Аннотация: "Тлумачний словник кулінара" - україномовне інформаційно-дидактичне видання спеціального призначення на допомогу спеціалістам у сфері кулінарії.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.5(035)/В53
Автор(ы) : Висоцька, Людмила Євгенівна, Страцинська, Ірина Анатоліївна
Заглавие : Тлумачний словник кулінара : навч. посіб.
Выходные данные : Львів: Новий Світ - 2000, 2018
Колич.характеристики :415, [1] с.: табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Академія педагогічних наук України, Інститут професійно-технічної освіти
Примечания : Літ.: с. 346-348. - Дод.: с. 350-415
ISBN, Цена 978-966-418-093-8: 180.00 грн
УДК : 641.5(035)
ББК : 36.99я7
Предметные рубрики: Кулінарія
Географич. рубрики:
Аннотация: Найбільш уживані терміни, поняття та категорії, які зустрічаються у практичній діяльності персоналу закладів харчування.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)