Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Зубар, Надія Миколаївна$<.>
Общее количество найденных документов : 7
Показаны документы с 1 по 7
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2(075.8)/З91
Автор(ы) : Зубар, Надія Миколаївна
Заглавие : Основи фізіології та гігієни харчування : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Колич.характеристики :332 с.: табл., рис.
Примечания : Глосарій: с. 254-261. - Л-ра: с. 262-263. - Дод.: с. 264-330
ISBN, Цена 978-966-364-996-2: 96.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметные рубрики: Раціональне харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: Розкрито фізіолого-гігієнічний вплив іжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 65.012.34(075.8)/З-91
Автор(ы) : Зубар, Надія Миколаївна, Григорак, Марія Юріївна
Заглавие : Логістика у ресторанному господарстві : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Центр учбов. л-ри, 2010
Колич.характеристики :312 с.: табл., граф.
Примечания : Літ.: с. 185-186. - Дод.: с. 187-307
ISBN, Цена 978-611-01-0080-9: 96.72, 78.00, 85.00, 96.00, грн
УДК : 65.012.34(075.8) + 640.43(075.8)
ББК : 65.40я73 + 65.424я73
Предметные рубрики: Логістика -- Ресторанне господарство
Географич. рубрики:
Аннотация: Управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепції та принципів логістики.
Экземпляры : всего : ФОНД(2), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(2), ВВ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2(075.8)/З-91
Автор(ы) : Зубар, Надія Миколаївна, Руль, Юрій Володимирович, Булгакова, Магда Костянтинівна
Заглавие : Фізіологія харчування: практикум : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Колич.характеристики :207, [1] с.: табл.
Примечания : Дод.: с. 153-204. - Л-ра: с. 205-207
ISBN, Цена 978-611-01-0423-4: 50.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.230я73
Предметные рубрики: Раціональне харчування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): індивідуальне фактичне харчування--индивидуальное фактическое питание--основи раціонального харчування--основы рационального питания--диференційоване харчування--дифференцированное питание--лікувальне харчування--лечебное питание--диетическое питание--дієтичне харчування
Аннотация: Висвітлено сучасний стан наук про харчування, принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику та хворих.
Экземпляры : всего : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 728.5(075.8)/П79
Автор(ы) : П'ятницька, Ніла Олексіївна, Зубар, Надія Миколаївна, П'ятницька, Галина Тезіївна, Агафонова, Людмила Григорівна
Заглавие : Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. і допов.
Выходные данные : Київ: КУТЕП, 2016
Колич.характеристики :406, [2] с.: рис., табл.
Коллективы : Київський університет туризму, економіки і права
Примечания : Дод.: с. 385-400. - Літ.: с. 401-406. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 978-966-351-342-3: 180.00 грн
УДК : 728.5(075.8)
ББК : 38.72я73
Предметные рубрики: Громадські будівлі-- Готелі-- Ресторани-- Архітектурно-будівельне проектування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): концепція розвитку готельного підприємства--стратегія розвитку готельного підприємства--приміщення готелів--інженерні системи готелів--кошторис будівництва--архітектурно-будівельні роботи--організаційна структура підприємства--персонал готелів--персонал ресторанів--операційні доходи--ефективність капітальних вкладень
Аннотация: Теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту, методика галузевого аналізу, проектування підприємств готельно-ресторанного бізнесу.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2(075.8)/З-91
Автор(ы) : Зубар, Надія Миколаївна
Заглавие : Основи фізіології та гігієни харчування : підручник
Выходные данные : Київ: Кондор, 2018
Колич.характеристики :442, [2] с.: рис., табл.
Примечания : Термінолог. слов.: с.312-320. - Літ.: с. 321-322. - Дод.: с. 323-442
ISBN, Цена 978-617-7582-90-7: 290.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметные рубрики: Раціональне харчування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): харчування людини--фізіологія процесів травлення--фізіологічні функції організму--білки--амінокислоти--ліпіди--вуглеводи--вітаміни--мінеральні речовини--норми харчування--лікувальне харчування--харчові продукти--дієтичне харчування
Аннотация: Фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, вибір харчових продуктів, та складання раціонів харчування.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43:658.7(075./З-91-573764
Автор(ы) : Зубар, Надія Миколаївна, Григорак, Марія Юріївна
Заглавие : Логістика у ресторанному господарстві : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Центр учб. літ., 2018
Колич.характеристики :307, [1] с.: рис., табл.
Примечания : Літ.: с. 185-186
ISBN, Цена 978-611-01-1140-9: 210.00 грн
УДК : 640.43:658.7(075.8)
ББК : 65.431я73
Предметные рубрики: Ресторани-- Логістика (екон.)
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): методологічна база логістики--моделювання логістичних систем--логістика постачання--логістика запасів--транспортна логістика--виробнича логістика--логістичний сервіс--інформаційна логістика
Аннотация: Теоретичні основи та практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими показниками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.02(075)/З-91
Автор(ы) : Зубар, Надія Миколаївна
Заглавие : Теоретичні основи харчових виробництв : підручник
Выходные данные : Київ: Кондор, 2020
Колич.характеристики :302, [2] с.: рис., табл.
Примечания : Літ.: с. 301-302
ISBN, Цена 978-617-7939-15-2: 310.00 грн
УДК : 664.02(075)
ББК : 36-1я73
Предметные рубрики: Харчові виробництва-- Харчові продукти-- Технологічні процеси
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): закономірності харчових технологій--властивості харчових виробництв--процеси харчових виробництв--біохімія харчових технологій--мікробіологія харчових технологій--білки харчових продуктів--ліпіди харчових продуктів--вуглеводи харчових продуктів--якість харчових продуктів
Аннотация: Харчові виробництва: технологічні процеси, функціонально-технологічні властивості основних нутрієнтів та перетворення їх при виробництві харчової продукції.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)