Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Карсекіна, Валентина Вікторівна$<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.5(477)/К26
Автор(ы) : Карсекіна, Валентина Вікторівна, Скрипка, Людмила Миколаївна
Заглавие : Страви української кухні : навч. посібник
Выходные данные : К.: Вища шк., 1993
Колич.характеристики :239 с.: фото.кол.
ISBN, Цена 5-11-004206-3: 35000.00 крб
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997я722
Предметные рубрики: Кухня українська
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): старовинна українська кухня--старинная украинская кухня--салати--салаты--закуски--бутерброди--бутерброды--грінки--гренки--борщі--борщи--капусняки--розсольники--рассольники--супи--супы--кулеші--кулеши--страви з картоплі--блюда с картошки--страви з круп--блюда с круп--м'ясні страви--мясные блюда--солодкі страви--сладкие блюда--кондитерські вироби--кондитерские изделия
Аннотация: Особливості національної старовинної і сучасної української кухні, подано рецептуру і технологію приготування традиційних українських страв, розроблених майстрами-кухарями різних регіонів України.
Экземпляры : всего : ФОНД(2), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(2), ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.55/Б 11
Автор(ы) : Білоцька, Вікторія Болеславівна, Карсекіна, Валентина Вікторівна
Заглавие : Домашня кулінарія . -2-ге вид.
Выходные данные : Київ: Техніка, 1993
Колич.характеристики :143 с
ISBN, Цена 5-335-01251-X: 600.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметные рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): холодні закуски--гарячі закуски--супи--страви з м'яса--страви з риби--страви з борошна--страви з макаронів--страви з картоплі--страви з овочів--гарніри--соуси--солодкі страви--вироби з тіста--напої
Аннотация: Описано широкий асортимент різноманітних за складністю приготування страв.
Экземпляры : всего : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.997я2/К 26
Автор(ы) : Карсекіна, Валентина Вікторівна, Калакура, Марія Михайлівна
Заглавие : Раціональне харчування в сім'ї
Выходные данные : Київ: Техніка, 1986
Колич.характеристики :272 с.: рис.
Примечания : Дод.: с. 269-270
Цена : 2.70, 10.00 грн, р.
УДК : 641.56
ББК : 36.997я2
Предметные рубрики: Раціональне харчування-- Рецепти
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): складання меню--холодні страви--холодні закуски--супи--овочеві страви--страви з крупів--страви з макаронів--страви з риби--страви з м'яса--солодкі страви--борошняні страви
Аннотация: Описано широкий асортимент різних страв, що розроблені з урахуванням науково обгрунтованих норм харчування.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)