Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Пешук, Людмила Василівна$<.>
Общее количество найденных документов : 7
Показаны документы с 1 по 7
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.34(075.8)/П 31
Автор(ы) : Пешук, Людмила Василівна, Носенко, Тетяна Тимофіївна
Заглавие : Біохмія та технологія оліє-жирової сировини : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2011
Колич.характеристики :295, [1] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с. 585-289. - Л-ра: с. 290-292
ISBN, Цена 978-611-01-0035-9: 68.00 грн
УДК : 664.34(075.8)
ББК : 35.782.1я73
Предметные рубрики: Біохімія-- Продукція рослинництва
Географич. рубрики:
Аннотация: Біохімічний склад сучасних сортів та гібридів насіння основних олійних культур,нетрадиційної олійної сировини.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636:614.31(075.8)/П31
Автор(ы) : Пешук, Людмила Василівна
Заглавие : Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів : підруч.
Выходные данные : Київ: Центр учбов. л-ри, 2011
Колич.характеристики :388, [18] с.: іл., рис., табл.
Примечания : Скор.: с. 3. - Глосарій: с. 321-324. - Алф.-предм. покажч.: с. 325-331. - Літ.: с. 332-334. - Дод.: с. 335-406
ISBN, Цена 978-611-01-0219-3: 81.00, 169.69, грн
УДК : 636:614.31(075.8)
ББК : 46я73 + 48.17я73
Предметные рубрики: Тваринництво
Ветеринарно-санітарна експертиза
Географич. рубрики:
Аннотация: Основи тваринництва, ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів, технологія зберігання, консервування та переробки м'яса.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 665.5(075.8)/П31
Автор(ы) : Пешук, Людмила Василівна, Бавіка Л. І., Демідов І. М.
Заглавие : Технологія парфумерно-косметичних продуктів : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Центр учб. літ., 2018
Колич.характеристики :371, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примечания : Скор.: с. 323. - Глосарій: с. 324-340. - Предм. покажч.: с. 341-346. - Дод.: с. 347-368
ISBN, Цена 978-966-364-484-4: 175.00 грн
УДК : 665.5(075.8)
ББК : 35.68я73 + 35.785я73
Предметные рубрики: Парфумерно-косметична промисловість-- Вироби-- Рецептура-- Якість
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): сприйняття запахів--сировина парфумерного виробництва--виробництво парфумерних виробів--асортимент парфумерних виробів--косметичне виробництво--лосьйони--креми косметичні--засоби для гоління--догляд за волоссям--догляд за зубами--декоративна косметика--упаковка--маркування--туалетне мило--духмяні речовини--фірми-виробники парфумерних товарів
Аннотация: Класифікація, номенклатура, властивості парфумерних та косметичних продуктів і туалетного мила, вимоги до їх якості; принципи та особливості складання рецептур.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 665.5(075.8)/П 31
Автор(ы) : Пешук, Людмила Василівна, Бавіка Л.І., Демідов І.М.
Заглавие : Технологія парфумерно-косметичних продуктів : навч. посібник
Выходные данные : Київ: Центр учбов. л-ри, 2007
Колич.характеристики :376 с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примечания : Літ.: с. 337-340.- Предм. покажч.: с. 341-346. - Дод.: с. 347
ISBN, Цена 978-966-364-484-4: 60.00, 71.00, 35.00, грн
УДК : 665.5(075.8)
ББК : 35.68-4я73
Предметные рубрики: Парфумерні вироби-- Технології виготовлення
Географич. рубрики:
Аннотация: Класифікація, номенклатура, властивості парфумерних та косметичних продуктів і туалетного мила.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.5(075.8)/П31
Автор(ы) : Пешук, Людмила Василівна
Заглавие : Технологія переробки вторинних продуктів м'ясної галузі : підручник
Выходные данные : Київ: Центр учб. літ., 2018
Колич.характеристики :365, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Національний університет харчових технологій
Примечания : Глосарій: с. 357-359. - Літ.: с. 360-365
ISBN, Цена 978-617-673-733-9: 245.00 грн
УДК : 637.5(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметные рубрики: М'ясне виробництво-- Переробка-- Технологія
Ветеринарна санітарія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): ветеринарно санітарні вимоги--збирання крові--переробка крові--переробка кісток--скелет сільськогосподарських тварин--жир-сирець--ендокринно-ферментна сировина--колаген-кератинова сировина--вторинна сировина птахопереробного виробництва--кормова продукція--використання відходів
Аннотация: Характеристика вторинної сировини м'ясної галузі, описані методи її збирання та переробки для отримання лікувальних, кормових та технічних продуктів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.5'7(075.8)/Т38
Автор(ы) : Пешук, Людмила Василівна, Янчева, Марина Олександрівна, Гащук, Олександра Ізидорівна, Кириченко, Станіслав Григорович
Заглавие : Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини : підручник
Выходные данные : Київ: Центр учбов. літ., 2017
Колич.характеристики :295, [1] с.: табл., рис.
Коллективы : Національний університет харчових технологій, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примечания : Літ.: с. 289-292. - Глосарій: с. 293-295
ISBN, Цена 978-617-673-524-3: 164.00 грн
УДК : 637.5'7(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметные рубрики: М'ясні продукти-- Технологія виробництва-- Переробка
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): дикі парнокопитні тварини--м'ясопродукти з конини--родина зайцевих--м'ясо птиці--екзотична кухня--м'ясо кенгуру--м'ясо черепах--м'ясо крокодилів--м'ясо змій--м'ясо жаб--паштети--історія виникнення паштетів
Аннотация: Хімічний скла, технологічні схеми, асортиментний ряд м'ясопродуктів, його харчова та енергетична цінність, особливості виробництва окремих видів м'ясопродуктів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.5.03/Я66
Автор(ы) : Янчева, Марина Олександрівна, Пешук, Людмила Василівна, Дроменко, Олена Борисівна
Заглавие : Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Центр учбов. літ., 2017
Колич.характеристики :303, [1] с.: табл., схеми, мал.
Примечания : Предм. покажч.: с. 299-302. - Літ.: с. 303
ISBN, Цена 978-966-364-765-4: 164.00 грн
УДК : 637.5.03
ББК : 36.92я73
Предметные рубрики: М'ясо-- Фізико-хімічна біологія
М'ясні продукти-- Біохімія-- Властивості
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): м'ясо сільськогосподарських тварин--біохімія м'язової тканини--біохімія сполучних тканин--біохімія крові--біохімія нервової тканини--біохімія внутрішніх органів--біохімія ендокринних залоз--біохімія яйця--зміни біохімічних властивостей--фізичні властивості м'яса--хімічний склад м'яса--біологічна цінність м'яса
Аннотация: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)