Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Труш, Ю. Л.$<.>
Общее количество найденных документов : 44
Показаны документы с 1 по 30
 1-30    31-44 
1.

Актуальні проблеми економіки - 2015г.,N 1 (Введено оглавление)
2.

Актуальні проблеми економіки - 2016г.,N 12 (Введено оглавление)
3.

Заїнчковський А. О. Оцінка праці та інноваційного внеску спеціалістів у підвищення якості продукції в процесі проектно-конструкторських робіт/А. О. Заїнчковський, Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2017,N N 4.-С.36-40
4.

Левченко Ю. Г. Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі/Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2015,N N 1.-С.378-381
5.

Марченко І. С. Економічний механізм формування та використання грошових потоків/І. С. Марченко, Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2017,N N 12.-С.154-157
6.

Труш Ю. Л. Аналіз факторів, що впливають на якість хлібобулочної продукції/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2011,N N 4.-С.172-175
7.

Труш Ю. Л. Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2013,N N 11.-С.182-185
8.

Труш Ю. Л. Механізм забезпечення стійкого економічного розвитку підприємства/Ю. Л. Труш, А. Р. Глушак // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2018,N N 10.-С.81-87
9.

Труш Ю. Л. Механізм формування та використання майнового потенціалу підприємства/Ю. Л. Труш, О. М. Шетела // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2020,N N 1.-С.66-71
10.

Труш Ю. Л. Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2019,N N 10.-С.64-68
11.

Труш Ю. Л. Мотивація персоналу на підприємствах у сучасних умовах господарювання/Ю. Л. Труш, А. О. Гриценко // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2016,N N 2.-С.98-101
12.

Труш Ю. Л. Мотивація та стимулювання персоналу як складові системи управління якістю продукції на підприємстві/Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук // Актуальні проблеми економіки. -К.:Нац. акад. управління, 2016,N N 12.-С.274-279
13.

Труш Ю. Л. Напрями підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу підприємства/Ю. Л. Труш, О. В. Лісовська // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2016,N N 5.-С.70-73
14.

Труш Ю. Л. Напрями удосконалення управління грошовими потоками на підприємстві/Ю. Л. Труш, І. Л. Шихов // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2016,N N 5.-С.82-84
15.

Труш Ю. Л. Обгрунтування мотиваційного процесу для удосконалення управління якістю продукції/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2014,N N 1.-С.148-151
16.

Труш Ю. Л. Оцінка ефективності заходів удосконалення системи управління якістю на підприємствах/Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2017,N N 3.-С.47-51
17.

Труш Ю. Л. Практичні аспекти удосконалення контролю якості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі/Ю. Л. Труш, А. О. Заїнчковський // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2019,N N 1.-С.129-134
18.

Труш Ю. Л. Розвиток підприємства в сучасних умовах ринкового середовища/Ю. Л. Труш, Л. С. Паценко // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2016,N N 6.-С.76-79
19.

Труш Ю. Л. Розвиток теорії та практики управління якістю у вітчизняних та зарубіжних країнах/Ю. Л. Труш, О. П. Осадчук // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2018,N N 1.-С.123-127
20.

Труш Ю. Л. Система управління безпечністю харчових продуктів/Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, І. А. Заїнчковська // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2016,N N 3.-С.74-77
21.

Труш Ю. Л. Система управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2014,N N 5.-С.140-143
22.

Труш Ю. Л. Стан та проблеми розвитку підприємницької діяльності в секторі малого бізнесу України/Ю. Л. Труш, А. М. Дерев'янко // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2016,N N 5.-С.22-26
23.

Труш Ю. Л. Формування асортиментної політики на підприємстві/Ю. Л. Труш, А. О. Гриценко // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2016,N N 1.-С.67-70
24.

Труш Ю. Л. Якість продукції: складові та стадії її життєвого циклу/Ю. Л. Труш, О. П. Осадчук // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2018,N N 9.-С.87-92
25.

Труш Ю.Л. Обгрунтування основних проблем та аналіз хлібопекарської галузі в Україні під час економічної кризи/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні. -К.:НДЕІ, 2010,N N 1.-С.98-101
26.

Формування ринкових відносин в Україні - 2010г.,N 1 (Введено оглавление)
27.

Формування ринкових відносин в Україні - 2011г.,N 4 (Введено оглавление)
28.

Формування ринкових відносин в Україні - 2013г.,N 11 (Введено оглавление)
29.

Формування ринкових відносин в Україні - 2014г.,N 1 (Введено оглавление)
30.

Формування ринкових відносин в Україні - 2014г.,N 5 (Введено оглавление)
 1-30    31-44 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)