Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Шуляр, А. Л.$<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636.033(075.8)/С71
Заглавие : Спеціалізоване м'ясне скотарство : навч. посібник
Выходные данные : Житомир: Полісся, 2015
Колич.характеристики :133, [3] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство аграрної політики та продовольства України, Житомирський національний агроекологічний університет, Інститут розведення і генетики тварин імені М. В. Зубця, Національна академія аграрних наук України
Примечания : Дод.: с. 93-133
Цена : 35.00 грн
УДК : 636.033(075.8)
ББК : 46.0-65я73
Предметные рубрики: М'ясне скотарство
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): місцеві видання--местные издания--годівля м'ясної худоби--кормление мясного скота--відтворення стада--воспроизведение стада--бонітування худоби--бонтировки скота
Аннотация: Навчальний посібник до виконання лабораторних та практичних занять.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 338.439-049.5*М/О-64
Заглавие : Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 27-28 травня 2021 року
Выходные данные : Житомир: Поліс. нац. ун-т, 2021
Колич.характеристики :355, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція (9;2021;Житомир) , Міністерство освіти і науки України, Поліський національний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся органік"
Примечания : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Цена 978-617-7684-53-3: 150.00 р.
УДК : 338.439-049.5*М
ББК : 65.32
Предметные рубрики: Органічне виробництво --Україна
Продовольча безпека --Україна
Географич. рубрики: Житомирська область-- Органічне виробництво
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): місцеві видання--сільське господарство--агрономія--агровиробництво--агротехнології--агроекологія--тваринництво--рослинництво--бджільництво--ягідництво--лісове господарство--фермерство
Содержание : Перспективи вирощування органічної продукції на присадибних ділянках населення/ В. Є. Данкевич, Є. М. Данкевич. Продуктивні і забійні якості молодняку свиней за використанням різних високобілкових кормів/ І. М. Савчук, Я. В. Черниш, О. О. Лавринюк. Застосування філазоніту при вирощуванні кукрудзи/ Р. П. Паламарчук [та ін.]. Вплив температурного режиму на процес культивування Dendrobaena Venet при виробництві вермикомпосту у контейнерах/ С. В. Журавель [та ін.]. Найпопулярніші українські органічні продукти та їх виробники/ А. Л. Шуляр, В. П. Ткачук, В. Ф. Андрійчук. Потенціал лісогосподарських підприємств в заготівлі органічних об'єктів рослинного світу/ М. І. Пиршін. Ефективність біопрепаратів проти мікозів картоплі/ О. А. Саюк, Р. М. ТрояченкоІ. О. Павлюк. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів-важливі складові продовольчої безпеки/ В. А. Котелевич. Якість питної води як фактор впливу на стан здоров'я сільського населення/ Р. А. Валерко, Л. О. Герасимчук. Роль сорту у захисті рослин від хвороб за органічного виробництва/ Т. М. Тимощук, Г. М. КотельницькаА. В. Дунаєвська. Формування урожайності суцвіть ромашки лікарської за органічної технології вирощування/ О. П. Назарчук, В. В. Мойсієнко. Вивчення попиту на органічну продукцію та заходи щодо його збільшення/ О. В. Горобець, А. А. Кравчук. Біологізація вирощування картоплі в короткоротаційній сівозміні Полісся/ Н. Г. Матвійчук, Б. В. МатвійчукВ. Б. Ковальов.
Аннотация: Сформовано за матеріалами доповідей учасників ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Містить матеріали досліджень, що розкривають проблеми і перспективи розвитку органічного виробництва, роль органічного виробництва у формуванні продовольчої безпеки, особливості органічних технологій виробництва в агрономії й тваринництві, питання маркетингу органічної продукції, вагомість системи вищої освіти у підготовці фахівців органічного виробництва тощо.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания : 338.439-049.5*М/О-64
Автор(ы) : Шуляр А. Л., Ткачук В. П., Андрійчук В. Ф.
Заглавие : Найпопулярніші українські органічні продукти та їх виробники
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Поліський національний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся органік", "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція
Место публикации : "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція. Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 27-28 травня 2021 року/ М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся органік". - Житомир: Поліс. нац. ун-т, 2021. - С. 143-149: табл., фот. - ISBN 978-617-7684-53-3 (Шифр 338.439-049.5*М/О-64-359185). - ISBN 978-617-7684-53-3
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 338.439-049.5*М
ББК : 65.32
Предметные рубрики: Органічна продукція-- Виробництво --Житомирська область, 21 ст.
Органічне виробництво-- Розвиток --Житомирська область, 21 ст.
Географич. рубрики: Житомирська область-- Органічна продукція-- Виробництво, 21 ст.
Житомирська область-- Органічне виробництво-- Розвиток, 21 ст.
Аннотация: [Аналіз сучасного українського ринку органічної продукції-які органічні продукти користуються найбільшим попитом населення та які виробники продукції з логотипом "Органік" працюють на теренах України].
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)