Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Янчева, Марина Олександрівна$<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.5(075.8)/Я 66
Автор(ы) : Янчева, Марина Олександрівна, Пешук Л.В., Дроменко О.Б.
Заглавие : Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Колич.характеристики :304 с.: табл.
Примечания : Глосарій: с.292-298. - Предм. покажч.: с.299-302. - Л-ра: с.303
ISBN, Цена 978-966-364-765-4: 057.50 грн
УДК : 637.5(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметные рубрики: Технологія м'яса і м'ясних продуктів
Географич. рубрики:
Аннотация: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.523(075.8)/О-58
Автор(ы) : Онищенко, В'ячеслав Миколайович, Шубіна, Лідія Юріївна, Янчева, Марина Олександрівна
Заглавие : Технологія та товарознавство ковбасних оболонок : навч. посібник
Выходные данные : Суми: Унів. книга, 2013
Колич.характеристики :223, [1] с.: рис., табл.
Примечания : Л-ра: с. 214-223
ISBN, Цена 978-966-680-472-6: 75.00 грн
УДК : 637.523(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметные рубрики: Харчові виробництва-- М'ясні продукти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): властивості ковбасних оболонок--свойства колбасных оболочек--ковбасне виробництво--колбасное производство--якість ковбасних виробів--качество колбасных изделий--натуральні ковбасні оболонки--натуральные колбасные оболочки--штучні ковбасні оболонки--искусственные колбасные оболочки--білкові ковбасні оболонки--белковые колбасные оболочки--целюлозні ковбасні оболонки--целлюлозные колбасные оболочки--оболонки на паперовій основі--оболочки на бумажной основе--текстильні оболонки--текстильные оболочки--альгінатні оболонки--альгинатные оболочки
Аннотация: Наукові та практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів та роль оболонки як однієї зі складових у формуванні якості ковбас.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.5.03/Я66
Автор(ы) : Янчева, Марина Олександрівна, Пешук, Людмила Василівна, Дроменко, Олена Борисівна
Заглавие : Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Центр учбов. літ., 2017
Колич.характеристики :303, [1] с.: табл., схеми, мал.
Примечания : Предм. покажч.: с. 299-302. - Літ.: с. 303
ISBN, Цена 978-966-364-765-4: 164.00 грн
УДК : 637.5.03
ББК : 36.92я73
Предметные рубрики: М'ясо-- Фізико-хімічна біологія
М'ясні продукти-- Біохімія-- Властивості
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): м'ясо сільськогосподарських тварин--біохімія м'язової тканини--біохімія сполучних тканин--біохімія крові--біохімія нервової тканини--біохімія внутрішніх органів--біохімія ендокринних залоз--біохімія яйця--зміни біохімічних властивостей--фізичні властивості м'яса--хімічний склад м'яса--біологічна цінність м'яса
Аннотация: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.5'7(075.8)/Т38
Автор(ы) : Пешук, Людмила Василівна, Янчева, Марина Олександрівна, Гащук, Олександра Ізидорівна, Кириченко, Станіслав Григорович
Заглавие : Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини : підручник
Выходные данные : Київ: Центр учбов. літ., 2017
Колич.характеристики :295, [1] с.: табл., рис.
Коллективы : Національний університет харчових технологій, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примечания : Літ.: с. 289-292. - Глосарій: с. 293-295
ISBN, Цена 978-617-673-524-3: 164.00 грн
УДК : 637.5'7(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметные рубрики: М'ясні продукти-- Технологія виробництва-- Переробка
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): дикі парнокопитні тварини--м'ясопродукти з конини--родина зайцевих--м'ясо птиці--екзотична кухня--м'ясо кенгуру--м'ясо черепах--м'ясо крокодилів--м'ясо змій--м'ясо жаб--паштети--історія виникнення паштетів
Аннотация: Хімічний скла, технологічні схеми, асортиментний ряд м'ясопродуктів, його харчова та енергетична цінність, особливості виробництва окремих видів м'ясопродуктів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)