Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=МЕНЮ<.>
Общее количество найденных документов : 56
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-56 
1.
004.383.1:004.451
Х76


    Хомоненко, А. Д.
    Microsoft Word для Windows 95 одним взлядом [] : [наиболее удобный справ. для ежеднев. работы] / Анатолий Хомоненко. - Санкт-Петербург : BHV-Санкт-Петербург, 1996. - 176 с. : рис., табл. - Прил.: с. 164-169. - Предм. указ.: с. 170-174. - ISBN 5-7791-0004-7 : 5.51 грн
УДК
ББК 32.973.2
Рубрики: Microsoft Word--Текстові процесори--Довідкові видання
   Windows--Операційні системи--Довідкові видання

   
фывфывфыв:
интерфейс пользователя -- інтерфейс користувача -- операционные системы -- текстовые процессоры -- файл -- правка -- вид -- вставка -- формат -- сервис -- сервіс -- таблица -- таблиця -- меню Окно -- меню Вікно
Аннотация: Текстовый процессор Word из состава пакета Microsoft Office для Windows 95, содержит полную информацию о возможностях его последней версии (7.0).

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Темкина, Татьяна \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

2.
811.111(075.8)
Х51


    Хистова, Любов Марківна.
    Англійська мова туристичної індустрії [Текст] = English in the Tourism Industry : підручник / Любов Марківна Хистова, Вікторія Олександрівна Кравченко. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008. - 320, [2] с. - Текст англ. - Бібліогр.: с. 318. - ISBN 966-629-366-8 : 80.00 грн
УДК
ББК 81.432.1-923
Рубрики: Англійська мова--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
туризм -- туризм в Україні -- туризм в Украине -- міжнародні туристичні організації -- международные туристические организации -- транспорт -- готелі -- гостиницы -- ресторани -- рестораны -- меню -- туристична реклама -- туристическая реклама -- українські міжнародні авіалінії -- украинские международные авиалинии -- повітряний транспорт України -- воздушный транспорт Украины -- діловодство -- деловодство
Аннотация: Підручник призначено для студентів, які опановують спеціальності, пов'язані з туристичною індустрією та готельно-ресторанним бізнесом, а також для тих, хто бажає вдосконалити свої знання з англійської мови професійного спрямування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кравченко, Вікторія Олександрівна
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

3.
004.415
Х17


    Хальворсон, Микаэл.
    Visual Basic 5. Шаг за шагом [] = Visual Basic 5. Ster by Ster : практ. пособие / Микаэл Хальворсон; пер. с англ. Ю. А. Левчука, А. С. Григорьева. - 2-е изд., испр. . - Москва : ЭКОМ, 1998. - 432 с. : рис., табл. + 1 эл. опт. диск (CD-ROM). - (Самоучитель разработчика программного обеспечения). - Прил.: с. 417-424. - Лит.: с. 425-428. - ISBN 5-7163-0025-1 : 23.30 р.
УДК
ББК 32.973.202
Рубрики: Visual Basic--Програмування--Розробка--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
среда программирования Visual Basic -- середовище програмування Visual Basic -- средства упаравления -- засоби управління -- диалоговые окна -- діалогові вікна -- программа -- програма -- редактор меню -- редактор меню -- операторы Visual Basic -- оператори Visual Basic -- управление программой -- управління програмою -- программрование циклов For...Next -- програмування циклів For...Next -- интерфейс пользователя -- інтерфейс користувача -- художественное оформление -- художнє оформлення -- специальные эффекты -- спеціальні ефекти -- управление корпоративными данными -- управління корпоративними даними -- взаимодействие с Microsoft Office -- взаємодія з Microsoft Office
Аннотация: Интерфейс среды программирования Visual Basic, средства управления, меню, диалоговые окна, определение структуры, циклов, добавление графических изображений и специальных эффектов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Левчук, Ю. А. \пер.\; Григорьев, А. С. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

4.
640.43
Ф75


    Фоли, Рэй.
    Как открыть бар для "чайников" [] = Running a Bar FOR DUMMIES : самоучитель / Р. Фоли, Х. Дизмор ; [пер. с англ. А. Н. Свирид]. - М. : ООО "И. Д. Вильямс", 2008. - 288 с. : ил. - Предм. указ.: с. 275-277. - ISBN 978-5-8459-1436-1 : 79.00 грн
УДК
ББК 65.424
Рубрики: Ресторани--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
управление баром -- управління баром -- бизнес-план -- персонал, клиенты, продукция -- управление запасами -- управління запасами -- материалы и оборудование -- матеріали та обладнання -- составление меню -- складання меню -- обслуживание клиентов -- обслуговування клієнтів -- напитки -- напої -- формирование клиентуры -- формування клієнтури -- пожарная безопасность -- пожежна безпека
Аннотация: Путиводитель с помощью которого вы сможете ыбрать правильное направление при открытии бара.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Дизмор, Х.; Свирид, А. Н. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

5.
640.4(075.3)
У 76


    Усов, Владимир Васильевич.
    Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [] : учеб. пособие / В. В. Усов ; [под ред. Е. В. Росляковой]. - 4-е изд., стер. - Москва : Академия, 2006. - 416 с. : ил. - (Начальное профессиональное образование) (Общественное питание). - Лит.: с. 407. - Предм. указ.: с. 408-412. - ISBN 5-7695-3327-7 : 72.00 грн
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Громадське харчування--Організація виробництва--Навчальні видання
фывфывфыв:
общественное питание -- организация производства -- производственные помещения ресторанов -- виробничі приміщення ресторанів -- буфеты -- буфети -- подсобные помещения ресторана -- підсобні приміщення ресторану -- столовая посуда -- столовий посуд -- меню -- подача блюд -- подача страв -- подача винно-водочных напитков -- подача вино-горілчаних напоїв -- сомелье -- культура обслуживания потребителей -- культура обслуговування споживачів -- этикет за столом -- етикет за столом -- "шведский стол" -- "шведський стіл" -- обслуживание банкетов -- обслуговування банкетів -- питания иностранных туристов -- харчування зарубіжних туристів
Аннотация: Изложены принципы разделения предприятий общественного питания по различным типам и классам, основы процесса обслуживания потребителей.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Рослякова, Е.В. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

6.
641.56(075.8)
У67


   
    Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред. Л. О. Касілова. - Суми : Унів. кн., 2015. - 279 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 202-278. - ISBN 978-966-680-724-6 : 121.00 грн
УДК
ББК 36.996я73
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   Лікувальна кулінарія--Продовольча безпека--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
раціональне харчування -- рациональное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- лікувальні дієти -- лечебные диеты -- безпека кулінарної продукції -- безопасность кулинарной продукции -- санітарно-гігієнічні вимоги -- санитарно-гигиенические требования -- харчоблоки лікувальних закладів -- пищеблоки лечебных заведений -- організація харчування -- организация питания -- заготівельні підприємства -- заготовительные предприятия -- меню-замовлення -- меню-заказ -- оформлення техологічних карт -- оформление технологических карт -- автоматизоване робоче місце медсестри -- автоматизированное рабочее место медсестры -- складання дієт -- составление диет -- гігієнічні норми -- гигиенические нормы
Аннотация: Дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпеки дієтичної кулінарної продукції.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколоївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

7.
640.43:664.5(075.8)
Т38


   
    Технологія продукції ресторанного господарства [] : навч.-наоч. посіб. / В. Ф. Доценко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2019. - 290, [2] с. : іл., табл. - Літ.: с. 289-290. - ISBN 978-617-7841-45-5 : 300.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Установи громадського харчування--Харчові продукти--Технології --Виробництво--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
концепції створення продукції харчування -- асортимент продукції харчування -- напівфабрикати -- кулінарна продукція -- молочна продукція -- яєчні продукти -- м'ясопродукти -- рибопродукти -- холодні страви -- солодкі страви -- десертна продукція -- напої -- охолоджена продукція -- швидкозаморожена продукція -- борошняна кондитерська продукція -- меню ресторанного господарства
Аннотация: Таблиці та схеми, за допомогою яких в систематизованій формі описано технологічні операції та процеси, які відбуваються під час виробництва харчової продукції.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Доценко, В. Ф.; Кочерга, В. І.; Губеня, В. О.; Кирпіченко, О. М.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

8.
641.56-053.2
Т 23


    Татарская, Лариса Львовна.
    Кулинария и организация производства детского питания [] : учебник для сред. проф.-техн. училищ / Л. Л. Татарская, Н. Г. Бутейкис. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Высш. шк., 1988. - 311 с. : рис., табл. - Прил.: с. 252-307. - Лит.: с. 308. - ISBN 5-06-001500-9 : 0.65 р.
УДК
ББК 36.996я722
Рубрики: Дитяча кулінарія--Організація виробництва--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
детская кулинария -- организация производства -- кулинария детского питания -- кулінарія дитячого харчування -- супы -- супи -- соусы -- соуси -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из круп -- страви з крупи -- рыбные горячие блюда -- рибні гарячі страви -- мясные горячие блюда -- м'ясні гарячі страви -- блюда из яиц -- страви з яєць -- блюда из творога -- страви з сиру -- холодные блюда -- холодні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- блюда для детей первого года жизни -- страви для дітей першого року життя -- пищеблок детских учреждений -- харчоблок дитячих закладів -- организация работы пищеблока -- організація роботи харчоблоку -- составление меню -- складання меню
Аннотация: Рассматриваются процессы обработки сырья, технологии приготовления блюд детского питания, вопросы рациональной организации производства пищеблока детских учреждений.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бутейкис, Нина Григорьевна
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Найти похожие

9.
004.38
С77


    Стауфер, Тодд.
    Ваш компьютер Macintosh. Руководство пользователя [] = Using Your Mac. The User-Friendly Reference / Т. Стауфер ; под ред. М. Заикина ; [пер. с англ. В. Л. Григорьев]. - Москва : БИНОМ, 1996. - 368 с. : рис., табл. - (Без проблем). - Указ.: с. 349-360. - ISBN 0-7897-0094-8. - ISBN 5-7503-0110-9 : 10.17 грн
УДК
ББК 32.973
Рубрики: Персональні комп'ютери--Apple Macintosh--Програмне забезпечення--Популярні видання
   
фывфывфыв:
Power Macintosh -- жесткий диск -- жорсткий диск -- использование меню -- використання меню -- программа Finder -- програма Finder -- содержание дисков -- зміст дисків -- память компьютера -- личная файловая система -- особиста файлова система -- текстовые документы -- текстові документи -- создание презентаций -- створення презентацій -- системная папка -- системна папка
Аннотация: Руководство по работе на компьютере Макинтош, особенности в сети Internet, выбор оптимальной модели компьютера и программного обеспечения.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Заикин, М. \ред.\; Григорьев, В. Л. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

10.


    Стаут, Рекс.
    Отрута в меню [Текстььь] / Рекс Стаут // Всесвіт. - К. : Всесвіт, 2007. - N 7/8. - С. 118-154
Рубрики:
   

Держатели документа:
ЖОУНБ

Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ПЧЗ (1), ФОНД (1)
Свободны: ПЧЗ (1), ФОНД (1)

Найти похожие

11.
51.230
С51


    Смоляр, Владимир Иванович.
    Оздоровительное питание (с рецептами натуропатической кухни) [] / В. И. Смоляр. - Киев : Здоров’я, 1999. - 183 с. : рис., табл. - ISBN 5-341-02739-8 : 2.00 грн
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Науково-популярні видання
   
фывфывфыв:
рациональное питание -- сбалансированное питание -- збалансоване харчування -- целебные плоды -- цілющі плоди -- витамины весной -- вітаміни весною -- природное питание -- природне харчування -- диетическое питание -- дієтичне харчування -- натуропатическая кухня -- натуропатична кухня -- здоровое питание -- здорове харчування -- методы очищения организма -- методи очищення організму -- страви багаті водою -- пища багатая водой -- меню українців -- меню украинцев
Аннотация: Рассказывается о правильном питании с учетом народных традиций, приведена его новая концепция.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 6
ВВ (4), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (4), ФОНД (2)
Найти похожие

12.
640.43(075.8)
С 24


    Світлична, Марія Луківна.
    Особливості ресторанного сервісу [] : навч. посібник-практикум / М. Л. Світлична. - Житомир : Полісся, 2009. - 368 с. : іл., табл. - Дод.: с. 127-361. - Л-ра: с. 362-367. - ISBN 978-966-655-483-6 : 027.00 грн
УДК
ББК 65.424я73
Рубрики: Ресторанна справа
   Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
місцеві видання -- местные издания -- ресторанно-готельний сервіс -- ресторанно-гостиничный сервис -- готельно-туристичний сервіс -- гостинично-туристический сервис -- кейтиренгові послуги -- кейтиренговые услуги -- харчування туристів -- питание туристов -- ленч -- бізнес-ланч -- бизнес-ланч -- "Шведський стіл" -- "Шведский стол" -- меню -- буфетне обслуговування -- буфетное обслуживание -- сервування -- сервирование -- культура застілля -- культура застолья
Аннотация: Сучасні підходи до організації роботи обслуговуючого персоналу у закладах ресторанного господарства щодо раціональної організації обслуговування. Коротка історична довідка про культуру застілля, стиль життя та етикет громадян різних країн, звичаї, традиції побуту, харчування в легендах та переказах, національну символіку та знаменні дати різних країн. Вміщені семінарські, лабораторні та практичні заняття з кожної теми, методичні рекомендації щодо самостійного вивчення курсу.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Найти похожие

13.
004.45
П31


    Петцольд, Чарльз.
    Программирование с использованием Microsoft Windows Forms. Мастер-класс [] / Чарльз Петцольд ; [пер. с англ. под общ. ред. А. Р. Врублевского ; гл. ред. А. И. Козлов]. - Москва ; Харьков ; Минск : Рус. ред. ; Санкт-Петербург : Питер , 2006. - 410, [4] с. : ил. - Текст: рус., англ. - ISBN 5-7502-0284-4 : 40.00 грн
Перевод заглавия: Programming Microsoft Windows Forms
УДК
ББК 32.973.26-018.2
Рубрики: Microsoft Windows--Програмування--Практичні посібники
   C#, мова--Технологія .NET--Програмування--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
технология .NET -- создание приложений -- створення додатків -- инструменты программирования -- інструменти програмування -- элементы управления -- елементи управління -- панели управления -- панелі управління -- ввод данных -- введення даних -- проекты Visual Studio -- проєкти Visual Studio -- сетка выбора цветов -- сітка вибору кольорів -- нестандартные меню управления -- нестандартні меню управління -- панели инструментов -- панелі інструментів -- управление данными -- управління даними -- ComboBox -- ControlExplorer -- Web-браузер
Аннотация: Программа Microsoft Windows для с использованием языка C# и библиотеки классов Windows Forms, входящей в Microsoft .NET Framework 2.0.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Врублевский, А. Р. \пер., ред.\; Козлов, А. И. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

14.
004.43
П31


   Петцольд , Чарльз

    Программирование для Microsoft Windows на С# [Текстььь] : в 2 т. / Чарльз Петцольд ; [пер. с англ. В. Г. Вшивцева и др. ; под общей ред. В. Г. Вшивцева]. - Москва : Рус. ред., 2002.
   Т. 2. - 1155, [7] с. : ил. - Предм. указ.: с. 1136-1155. - ISBN 5-7502-0220-8 : 40.00 грн
Перевод заглавия: Programming Microsoft Windows with C#
УДК
ББК 32.973.26-018.2
Рубрики: C#, мова--Програмування--Практичні посібники
   Microsoft Windows --Програмування--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
кривые Безье -- криві Без'є -- быстрые клавиши меню -- швидкі клавіші меню -- создание контура -- створення контуру -- текстурные кисти -- текстурні пензлі -- текстовые поля -- текстові поля -- преобразование шрифта -- перетворення шрифту -- метафайлы -- метафайли -- форматирование текста -- форматування тексту -- буфер обмена -- буфер обміну -- обработчик события -- обробник події
Аннотация: Windows Forms - библиотека классов Windows нового поколения для платформы .NET: динамические пользовательские интерфейсы, реализация графического вывода.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Вшивцев, В. Г. \пер., ред.\; Аристов, С. А. \пер.\; Краснов, В. В. \пер.\; Левашко, Ю. С. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

15.


    Петренко, О. Д.
    До питання актуальності запровадження безглютенового шкільного харчування [] / О. Д. Петренко, М. П. Гуліч, Л. С. Любарська // Довкілля та здоров'я = Enviroment & Health : наук. журнал. - 2023. - N 2. - С. 48-54
Рубрики: Школярі--Харчування--Продукти
фывфывфыв:
непереносимість глютену -- целіакія -- шкільне харчування -- меню -- безглютенові страви -- безглютенові продукти

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Гуліч, М. П.; Любарська, Л. С.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)

Найти похожие

16.
373.091:642.5
О-64


   
    Організація харчування в загальноосвітньому навчальному закладі [] / [упоряд. Н. Мурашко]. - К. : Ред. газет з упр. освітою, 2012. - 125, [3] с. : табл., сх. - (Бібліотека "Шкільного світу"). - ISBN 978-966-2757-05-7 : 16.00 грн
УДК
ББК 74.204
Рубрики: Школознавство--Україна--Практичні посібники
   Школярі--Харчування--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
організація харчування школярів -- организация питания школьников -- контроль за якістю харчування -- контроль за качеством питания -- документація по шкільному харчуванню -- документация по школьному питанию -- вимоги до працівників харчоблоків -- требования к работникам пищеблоков -- зразки шкільних меню -- образцы школьных меню
Аннотация: У книжці зібрано сучасну нормативну базу з організації харчування дітей у загальноосвітньому навчальному закладі.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Мурашко, Наталія \упоряд.\
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие

17.
640.43(075.8)
О-64


   
    Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [] : підручник / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - [2-ге вид., перероб. і допов.]. - К. : Кондор, 2012. - 556, [2] с. : табл., рис., фото.кол. - Дод.: с. 437-550. - Л-ра: с.551-556. - ISBN 978-966-351-355-3 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- приміщення ресторанів -- помещение ресторанов -- столовий посуд -- столовая посуда -- класифікація меню -- классификация меню -- обслуговування споживачів -- обслуживание потребителей -- ресторанне обслуговування -- ресторанное обслужвание -- чайна церемонія -- чайна церемония -- дитячі ресторани -- детские рестораны -- ресторани готелю -- рестораны гостиниц -- обслуговування ділових заходів -- обслуживание деловых мероприятий -- обслуговування туристів -- обслуживание туристов -- обслуговування пасажирів -- обслуживание пасажиров -- організація харчування дітей -- организация питания детей -- організація харчування студентів -- организация питания студентов
Аннотация: Організація процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Мазаракі, Анатолій Антонович; П'ятницька, Ніла Олексіївна; П'ятницька, Галина Тезіївна; Литвиненко, Тамара Євгенівна; П'ятницька, Ніла Олексіївна \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Київський національний торговельно-економічний університет
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

18.
004.424
Н83


   Нортон, Питер

    Программирование на Borland С++ в среде Windows [Текстььь] : в 2 т. / П. Нортон, П. Йао . - Киев : Диалектика, 1993. - ISBN 5-7707-5384-6.
   Т. 1. - 320 с. : рис., табл. - Прил.: с. 275-310. - ISBN 5-7707-5385-4 : 700000.00 крб
УДК
ББК 32.973.2-018
Рубрики: Borland C++--Використання--Навчальні видання
   Microsoft Windows --Використання--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
логические номера -- логічні номери -- прикладная программа -- прикладна програма -- интерфейс графический устройств -- інтерфейс графічних пристроїв -- пиксели -- пікселі -- маркеры -- маркери -- рисование линий -- малювання ліній -- рисование закрашенных фигур -- малювання зафарбованих фігур -- объекты пользовательского интерфейса -- об'єкти користувальницького інтерфейса -- графические возможности меню -- графічні можливості меню -- программа Magnify -- програма Magnify
Аннотация: Техника эффективного использования Borland С++, библиотеки ObjectWindows и функций API Windows (Application Programing Interface).

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

19.
004.43=93Java
Н83


    Нортон, Патрик.
    Полный справочник по Java [] = Java : The Complete Reference / Патрик Нортон, Герберт Шилдт ; [пер. с англ.В. Л. Бродовского и др. ; под ред. В. Л. Бродовского и др.]. - Киев ; Москва : Диалектика, 1997. - 592 с. : рис., табл. - Прил.: с. 558-561. - Предм. указ.: с. 562-575. - ISBN 966-506-070-8 : 27.00 грн
УДК
ББК 32.973.2-018.1
Рубрики: Java, мова--Програмування--Використання--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
происхождение Java -- походження Java -- операторы управления -- оператори управління -- типы данных -- типи даних -- исключительные ситуации -- виняткові ситуації -- многопоточное программирование -- багатопотокове програмування -- ввод-вывод -- ввід-вивід -- класс Applet -- клас Applet -- пакет AWT -- разработка программ -- розробка програм -- динамическая доска объявлений -- дінамічна дошка об'яв -- графическое меню -- графічне меню -- аплет Dynamic Billboard -- табло стадиона -- табло стадіону
Аннотация: Описание языка Java, его библиотек и среды разработки, а также представлены подробные практические примеры и советы.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Шилдт, Герберт; Бродовский, В. Л. \пер., ред.\; Мурашкин, С. В. \пер., ред.\; Куссуль, Н. Н. \пер., ред.\; Полонская, Е. Л. \пер., ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

20.
Шифр: nrsu/2010/2
   Журнал

Наука. Релігія. Суспільство [Текстььь]. - Донецьк : ІПШІ "Наука і освіта", 2000 - . - ISSN 1728-3671. - Выходит ежеквартально
2010г. N 2
Содержание:
Рощина, Л. О. Формування радянської системи соціального забезпечення у 20-30-і роки ХХ ст. / Л. О. Рощина. - С.3-7. - Л-ра в кінці ст.
Гощіцька, Тетяна. Обрядодії в процесі спорудження житла (на основі польових матеріалів, зібраних на бойківсько-підгір'янському пограниччі) / Т. Гощіцька. - С.8-12. - Л-ра в кінці ст.
Зозуля, Є. В. Міжнародне співробітництво МВС України у сфері протидії корупції / Є. В. Зозуля. - С.13-19. - Л-ра в кінці ст.
Ізмайлова, К. В. Повсякденне меню шахтарських родин Донбасу у 1965-1985 рр. / К. В. Ізмайлова. - С.20-26. - Л-ра в кінці ст.
Легкоступ, А. І. Вплив ідей Просвітництва на аграрне життя англійців / А. І. Легкоступ. - С.27-33. - Л-ра в кінці ст.
Приймак, О. М. Напрями та технології соціального опікування у південноукраїнському селі наприкінці ХІХ - початку ХХ століть / О. М. Приймак. - С.34-42. - Л-ра в кінці ст.
Терзі, О. С. Участь політичних партій України в реформуванні місцевих органів державної влади та самоврядування (історичний аспект) / О. С. Терзі, М. В. Ковальова. - С.43-48. - Л-ра в кінці ст.
Щербатюк, В. М. Повстанський рух під проводом Нестора Махна в сучасній вітчизняній історіографії / В. М. Щербатюк. - С.49-65. - Л-ра в кінці ст.
Андрієнко, О. В. Гуманізуючий потенціал дистанційного навчання у контексті демократизації мовної освіти / О. В. Андрієнко, В. Г. Андрієнко. - С.66-69. - Л-ра в кінці ст.
Волошин, В. В. Время и его образы: эпистемологический ракурс / В. В. Волошин. - С.70-80. - Лит. в конце ст.
Кірєєва, Т. І. Духовний простір Нового часу / Т. І. Кірєєва, О. Г. Кірєєва. - С.81-86. - Л-ра в кінці ст.
Ковальський, Г. Є. Традиціоналістичні ідеї в українській філософії / Г. Є. Ковальський. - С.87-91. - Л-ра в кінці ст.
Ли, Жун. Инь и ян как со-бытие различного / Жун Ли. - С.92-99. - Лит. в конце ст.
Миргородский, А. А. Явление эроса в сравнительном анализе концепций Платона и В. Соловьева / А. А. Миргородский. - С.107-114. - Лит. в конце ст.
Сергеєв, М. В. Філософське осмислення ідеї Святої Русі Сергія Радонежського / М. В. Сергеєв. - С.115-120. - Л-ра в кінці ст.
Туренко, О. С. Фактор страху в ранньомодерних теоріях держави: проект Томаса Гоббса / О. С. Туренко. - С.121-127. - Л-ра в кінці ст.
Узбек, К. М. Взаимосвязь эмпирического и теоретического в научном познании / К. М. Узбек, Е. К. Щетинина. - С.128-133. - Лит. в конце ст.
Черная, А. Н. Взаимосвязь рационального и иррационального в концепции философии истории А. Тойнби / А. Н. Черная. - С.134-141. - Лит. в конце ст.
Чикалова, Е. С. Цивилизация как социокультурное образование / Е. С. Чикалова. - С.142-148. - Лит. в конце ст.
Шлапак, В. П. Гігаеволюція як основа еволюції (історії) розвитку органічного світу на галактичному рівні / В. П. Шлапак. - С.149-163. - Л-ра в кінці ст.
Ямчук, Павло. "Щоденник" Аркадія Любченка: християнсько-консервативний феномен України та хроніка зламних часів радикального постпросвітництва в контексті Другої світової війни / П. Ямчук. - С.164-170. - Л-ра в кінці ст.
Агаркова, А. А. Мифотворческие механизмы фольклорных феноменов в контексте проблемы региональной культурной идентичности (фольклоризированный песенный феномен как элемент регионального образа культуры Донбасса) / А. А. Агаркова. - С.171-176. - Лит. в конце ст.
Баликоев, А. В. Некоторые аспекты социального системогенеза / А. В. Баликоев. - С.177-181. - Лит. в конце ст.
Кіреєва, В. Г. Розвиток особистості засобами музики / В. Г. Кіреєва. - С.182-187. - Л-ра в кінці ст.
Ковалев, С. Н. От моногамии к нуклеарной реальности семьи (философский аспект) / С. Н. Ковалев. - С.188-196. - Лит. в конце ст.
Поліщук, Н. В. Науково-технічний прогрес і духовно-моральне становлення молоді / Н. В. Поліщук, М. С. Панченко. - С.197-205. - Л-ра в кінці ст.
Приходченко, К. І. Творче освітньо-виховне середовище як чинник зняття кризи уваги учнів початкової школи / К. І. Приходченко. - С.206-211. - Л-ра в кінці ст.
Хримли, И. А. Нормы морали и права: инварианты и различия / И. А. Хримли. - С.212-217. - Лит. в конце ст.
Шатохина, Наталья. О специфике творческого воображения (социально-философский аспект) / Н. Шатохина. - С.218-223. - Лит. в конце ст.
Дулуман, Є. К. Християнство як світова релігія / Є. К. Дулуман. - С.224-243
Іваницька, А. Г. Конотації ідеї свободи на сторінках Святого Письма / А. Г. Іваницька. - С.244-248. - Л-ра в кінці ст.
Соколовський, О. Л. Витоки й особливості становлення антитринітаризму в Україні / О. Л. Соколовський. - С.249-261. - Л-ра в кінці ст.
Шевченко, А. І. Особливості віровчення шиїтів-імамітів / А. І. Шевченко, С. В. Ісмагілов. - С.262-267. - Л-ра в кінці ст.
Білокобильський, О. В. Доонтологічні й онтологічні засади культурної ідентичності. Японія у вимірах модерну / О. В. Білокобильський, С. В. Гераськов. - С.268-273. - Л-ра в кінці ст.
Гераськов, С. В. Сакральне в українській і японській культурах: компаративний аналіз / С. В. Гераськов. - С.274-279. - Л-ра в кінці ст.
Градець, О. О. Японські релігії як приклад сучасного синкретизму / О. О. Градець. - С.280-283. - Л-ра в кінці ст.
Кожем'якіна, О. М. Національно-культурне підгрунтя довіри: досвід Японії в трактовці Ф. Фукуями / О. М. Кожем'якіна. - С.284-289. - Л-ра в кінці ст.
Савченко, О. А. Українська сангха японського Ордену Ніппондзан Мьоходзі / О. А. Савченко. - С.290-295. - Л-ра в кінці ст.
Мацнєва, Є. А. Мовне регулювання у поліетнічному суспільстві / Є. А. Мацнєва. - С.100-106. - Л-ра в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

 1-20    21-40   41-56 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)