Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=МЕНЮ<.>
Общее количество найденных документов : 56
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-56 
1.
642.5(031)
Б44


    Беляева, Алла Михайловна.
    Энциклопедия ресторанного бизнеса [] / А. М. Беляева. - Донецк : БАО, 2009. - 544 с. : ил., табл. - Прил.: с. 502-536. - Лит.: с. 537. - ISBN 978-966-481-245-7 : 52.00 грн
УДК
ББК 36.995я2
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Організація--Популярні видання
   
фывфывфыв:
ресторанно-гостиничный бизнес -- торговые помещения ресторана -- торгові приміщення ресторану -- столовая посуда -- столовий посуд -- обслуживание потребителей -- обслуговування споживачів -- подача блюд -- подача страв -- меню ресторана -- ресторанные блюда -- ресторанні страви -- обслуживание банкетов -- обслуговування банкетів -- обслуживание приемов -- обслуговування прийомів -- пожарная безопасность ресторана -- пожежна безпека ресторана -- обслуживание иностранных туристов -- обслуговування іноземних туристів
Аннотация: Помощник всем, кто решил заняться ресторанным бизнесом и желает обучиться профессии официанта, бармена.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

2.
640.432
Б 11


    Бєляєва, Алла Михайлівна.
    Усе про ресторанний бізнес [] / А. М. Бєляєва. - Донецьк : БАО, 2009. - 544 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-481-329-4 : 31.40 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Громадське харчування--Ресторан--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
ресторанне господарство -- ресторанний бізнес -- приміщення ресторану -- столовий посуд -- столові прибори -- столова білизна -- сервірування столів -- культура обслуговування -- барна справа -- робота офіціанта -- меню ресторану -- меню бару -- меню кафе -- робота офіціанта -- подача страв -- обслуговування банкетів -- обслуговування прийомів -- обслуговування іноземних туристів -- охорона праці в репсторанних закладах -- пожежна безпека ресторану
Аннотация: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

3.
392.5
К56


    Ковальова, Світлана Вікторівна.
    Усе про весілля: 500 порад щодо організації та проведення [] / С. В. Ковальова ; [пер. з рос І. Г. Данилюка]. - Донецьк : БАО, 2009. - 288 с. : іл. - авт. зазн. на звороті тит. арк. - ISBN 978-966-338-612-6 : 27.30 грн, 16.00 грн
УДК
ББК 87.731.3
Рубрики: Весільні обряди--Популярні видання
   
фывфывфыв:
весілля -- свадьба -- організація весілля -- организация свадьбы -- сценарії весіль -- сценарии свадеб -- шлюб -- брак -- одруження -- женитьба -- весільний календар -- свадебный календарь -- весільні аксесуари -- свадебные аксессуары -- етикет -- сервірування весільного столу -- сервировка свадебного стола -- весільне меню -- свадебное меню -- вінчання -- венчания
Аннотация: Допомога у організації та проведенні оригінального весілля.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Данилюк, Ілля Григорович \пер.\
Экземпляры всего: 2
МИСТ (1), ЧЗ (1)
Свободны: МИСТ (1), ЧЗ (1)
Найти похожие

4.
641.56(075.8)
У67


   
    Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред. Л. О. Касілова. - Суми : Унів. кн., 2015. - 279 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 202-278. - ISBN 978-966-680-724-6 : 121.00 грн
УДК
ББК 36.996я73
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   Лікувальна кулінарія--Продовольча безпека--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
раціональне харчування -- рациональное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- лікувальні дієти -- лечебные диеты -- безпека кулінарної продукції -- безопасность кулинарной продукции -- санітарно-гігієнічні вимоги -- санитарно-гигиенические требования -- харчоблоки лікувальних закладів -- пищеблоки лечебных заведений -- організація харчування -- организация питания -- заготівельні підприємства -- заготовительные предприятия -- меню-замовлення -- меню-заказ -- оформлення техологічних карт -- оформление технологических карт -- автоматизоване робоче місце медсестри -- автоматизированное рабочее место медсестры -- складання дієт -- составление диет -- гігієнічні норми -- гигиенические нормы
Аннотация: Дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпеки дієтичної кулінарної продукції.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколоївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

5.
640.43:664.5(075.8)
Т38


   
    Технологія продукції ресторанного господарства [] : навч.-наоч. посіб. / В. Ф. Доценко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2019. - 290, [2] с. : іл., табл. - Літ.: с. 289-290. - ISBN 978-617-7841-45-5 : 300.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Установи громадського харчування--Харчові продукти--Технології --Виробництво--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
концепції створення продукції харчування -- асортимент продукції харчування -- напівфабрикати -- кулінарна продукція -- молочна продукція -- яєчні продукти -- м'ясопродукти -- рибопродукти -- холодні страви -- солодкі страви -- десертна продукція -- напої -- охолоджена продукція -- швидкозаморожена продукція -- борошняна кондитерська продукція -- меню ресторанного господарства
Аннотация: Таблиці та схеми, за допомогою яких в систематизованій формі описано технологічні операції та процеси, які відбуваються під час виробництва харчової продукції.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Доценко, В. Ф.; Кочерга, В. І.; Губеня, В. О.; Кирпіченко, О. М.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

6.
004.382.7
Г13


    Гаевский, Александр Юрьевич.
    Самоучитель работы на персональном компьютере: Windows 95/98 Internet [] : интерфейс пользователя; MS-DOS; Управление памятью; Аварийные ситуации; Конфигурирование Windows; Установка оборудования; Мультимедиа; Подключение к Internet; Internet и Word Wide Web; Обозреватель Internet Explorer; Безопасность в Internet; Электронная почта / А. Ю. Гаевский. - Киев : А.С.К., 2001. - 416 с. : рис., табл. - Предм. указ.: с. 398-402. - ISBN 966-539-230-1 : 15.00 грн
УДК
ББК 32.973.202
Рубрики: Персональні комп'ютери--Операційні системи Windows--Навчальні видання
   Персональні комп'ютери--Інтернет--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
установка Windows -- панель задач -- главное меню -- головне меню -- структура окна Проводник -- структура вікна Провідник -- аппаратные требования -- апаратні вимоги -- настройка пользовательского интерфейса -- налаштування користувацького інтерфейса -- установка оборудования -- установка обладнання -- программное обеспечение -- програмне забезпечення -- мультимедийные возможности Windows -- мультимедійні можливості Windows -- файловые системы -- файлові системи -- дисковые утилиты -- дискові утиліти -- группы новостей -- групи новин
Аннотация: Графический интерфейс пользователя, стандартные приемы работы Windows, установка программ и подключение оборудования, операционная система и работа пользователя в сеансах MS-DOS из Windows.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

7.
32.973
Ж91


    Журин, Алексей.
    Самоучитель работы на компьютере [] : IBM PC для "домохозяйки". Компьютерный жаргон. Словарь терминов / Алексей Журин ; [худож. П. В. Башуев]. - М. : ЮНВЕС, 2003. - 416 с. : рис. - Словарь терминов: с. 325-370. - ISBN 5-88682-150-3 : 16.00 грн
ББК 32.973
Рубрики: Персональні комп'ютери--Операційні системи Windows--Довідкові видання -- Популярні видання
фывфывфыв:
системный блок -- системний блок -- покупка компьютера -- покупка комп'ютера -- ввод данных -- ввід даних -- стандартные программы -- стандартні програми -- Интернет -- Інтернет -- форматирование документа -- форматування документу -- модернизация компьютера -- модернізація комп'ютера -- виртуальный диск -- віртуальний диск -- виртуальная реальность -- віртуальна реальність -- компьютерный вирус -- комп'ютерний вірус -- управляемое меню -- кероване меню -- автоматическое исправление ошибок -- автоматичне виправлення помилок -- объем памяти -- об'єм пам'яті
Аннотация: Начинающим пользователям, среди которых многочисленная категория женщин-домохозяек, не имеющих ни малейшего представления о компьютере.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Башуев, П. В. \худож.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

8.
640.43
Д 30


    Дементьева, Е. П.
    Ресторанный бизнес. Секреты успеха [] / Е. П. Дементьева. - Ростов н/Д : Феникс, 2006. - 256 с. : табл. - (Вершина успеха). - ISBN 5-222-09686-6 : 019.00 грн
УДК
ББК 65.424.14
Рубрики: Економіка громадського харчування--Навчальні видання
   Ресторанна справа--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
ресторанне виробництво -- ресторанное производство -- маркетинг в ресторанному бізнесі -- франчайзинг в ресторанному бізнесі -- бар -- кав'ярня -- кофейня -- чайна -- пивний бар -- піццерія -- ресторанне обслуговування -- види і специфіка меню -- етикет обслуговування -- підбір персоналу -- метрдотель -- корпоративна культура
Аннотация: Организационная и технологическая структура работы ресторанов, пректические советы по увеличению прибыльности заведения.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

9.
36.997я2
К 26


    Карсекіна, Валентина Вікторівна.
    Раціональне харчування в сім'ї [] / В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. - Київ : Техніка, 1986. - 272 с. : рис. - Дод.: с. 269-270. - 2.70 р., 10.00 грн р.
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Раціональне харчування--Рецепти--Довідкові видання
фывфывфыв:
складання меню -- холодні страви -- холодні закуски -- супи -- овочеві страви -- страви з крупів -- страви з макаронів -- страви з риби -- страви з м'яса -- солодкі страви -- борошняні страви
Аннотация: Описано широкий асортимент різних страв, що розроблені з урахуванням науково обгрунтованих норм харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Калакура, Марія Михайлівна
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Найти похожие

10.
004.4
З-62


    Зимина, Людмила.
    Работаем в AutoCAD [] / Л. Зимина. - Москва : Оверлей, 200. - 416 с. : рис. - Загл. обл. : Руководство по работе с программой AutoCAD 2000. - Прил.: с. 330-413. - ISBN 5-85403-047-X : 14.90 грн
УДК
ББК 32.973.202
Рубрики: AutoCad--Графічне проектування--Програмування--Популярні видання
   
фывфывфыв:
графическое проектирование -- программирование -- инсталляция программы -- інсталіції програми -- рабочее меню программы -- робоче меню програми -- меню "вставка" -- меню "файл" -- меню "правка" -- меню "вид" -- меню"форматирование" -- меню "форматування" -- меню "инструментальные средства" -- меню "інструментальні засоби" -- меню "рисование" -- меню "малювання" -- меню "размерность" -- меню "розмірність" -- меню "редактирование" -- меню "редагування" -- рабочие панели AutoCAD -- робочі панелі AutoCAD
Аннотация: Популярная программа AutoCAD: инсталляция программы и сопутствующих этому процессу проблемах.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Черняк, Игорь
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

11.
004.65
К21


    Каратыгин, С. А.
    Работа в dBASE для Windows на примерах. Версии 5.0 и 5.5 [] / С. Каратыгин, А. Тихонов. - М. : БИНОМ, 1995. - 464 с. : рис., табл. - (Computer club). - Прил.: с. 459-458. - ISBN 5-7503-0075-7 : 1037000.00 крб
УДК
ББК 32.973.2-018.2
Рубрики: dBASE--Бази даних--Управління--Популярні видання
   
фывфывфыв:
создание таблиц -- створення таблиць -- редактирование данных -- редагування даних -- проверка данных -- перевірка даних -- выбор данных -- вибір даних -- создание форм -- створення форм -- многотабличные базы данных -- багатотабличні бази даних -- система меню приложения -- система меню додатків -- обмен данными -- обмін даними -- справочная система -- довідкова система
Аннотация: Версии 5.0 и 5.5 dBASE для Windows - одной з наиболее популярных систем управления базами данных.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Тихонов, А. Ф.
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

12.
004.45
П31


    Петцольд, Чарльз.
    Программирование с использованием Microsoft Windows Forms. Мастер-класс [] / Чарльз Петцольд ; [пер. с англ. под общ. ред. А. Р. Врублевского ; гл. ред. А. И. Козлов]. - Москва ; Харьков ; Минск : Рус. ред. ; Санкт-Петербург : Питер , 2006. - 410, [4] с. : ил. - Текст: рус., англ. - ISBN 5-7502-0284-4 : 40.00 грн
Перевод заглавия: Programming Microsoft Windows Forms
УДК
ББК 32.973.26-018.2
Рубрики: Microsoft Windows--Програмування--Практичні посібники
   C#, мова--Технологія .NET--Програмування--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
технология .NET -- создание приложений -- створення додатків -- инструменты программирования -- інструменти програмування -- элементы управления -- елементи управління -- панели управления -- панелі управління -- ввод данных -- введення даних -- проекты Visual Studio -- проєкти Visual Studio -- сетка выбора цветов -- сітка вибору кольорів -- нестандартные меню управления -- нестандартні меню управління -- панели инструментов -- панелі інструментів -- управление данными -- управління даними -- ComboBox -- ControlExplorer -- Web-браузер
Аннотация: Программа Microsoft Windows для с использованием языка C# и библиотеки классов Windows Forms, входящей в Microsoft .NET Framework 2.0.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Врублевский, А. Р. \пер., ред.\; Козлов, А. И. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

13.
004.424
Н83


   Нортон, Питер

    Программирование на Borland С++ в среде Windows [Текстььь] : в 2 т. / П. Нортон, П. Йао . - Киев : Диалектика, 1993. - ISBN 5-7707-5384-6.
   Т. 1. - 320 с. : рис., табл. - Прил.: с. 275-310. - ISBN 5-7707-5385-4 : 700000.00 крб
УДК
ББК 32.973.2-018
Рубрики: Borland C++--Використання--Навчальні видання
   Microsoft Windows --Використання--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
логические номера -- логічні номери -- прикладная программа -- прикладна програма -- интерфейс графический устройств -- інтерфейс графічних пристроїв -- пиксели -- пікселі -- маркеры -- маркери -- рисование линий -- малювання ліній -- рисование закрашенных фигур -- малювання зафарбованих фігур -- объекты пользовательского интерфейса -- об'єкти користувальницького інтерфейса -- графические возможности меню -- графічні можливості меню -- программа Magnify -- програма Magnify
Аннотация: Техника эффективного использования Borland С++, библиотеки ObjectWindows и функций API Windows (Application Programing Interface).

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

14.
004.43
П31


   Петцольд , Чарльз

    Программирование для Microsoft Windows на С# [Текстььь] : в 2 т. / Чарльз Петцольд ; [пер. с англ. В. Г. Вшивцева и др. ; под общей ред. В. Г. Вшивцева]. - Москва : Рус. ред., 2002.
   Т. 2. - 1155, [7] с. : ил. - Предм. указ.: с. 1136-1155. - ISBN 5-7502-0220-8 : 40.00 грн
Перевод заглавия: Programming Microsoft Windows with C#
УДК
ББК 32.973.26-018.2
Рубрики: C#, мова--Програмування--Практичні посібники
   Microsoft Windows --Програмування--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
кривые Безье -- криві Без'є -- быстрые клавиши меню -- швидкі клавіші меню -- создание контура -- створення контуру -- текстурные кисти -- текстурні пензлі -- текстовые поля -- текстові поля -- преобразование шрифта -- перетворення шрифту -- метафайлы -- метафайли -- форматирование текста -- форматування тексту -- буфер обмена -- буфер обміну -- обработчик события -- обробник події
Аннотация: Windows Forms - библиотека классов Windows нового поколения для платформы .NET: динамические пользовательские интерфейсы, реализация графического вывода.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Вшивцев, В. Г. \пер., ред.\; Аристов, С. А. \пер.\; Краснов, В. В. \пер.\; Левашко, Ю. С. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

15.
004.43=93Java
Н83


    Нортон, Патрик.
    Полный справочник по Java [] = Java : The Complete Reference / Патрик Нортон, Герберт Шилдт ; [пер. с англ.В. Л. Бродовского и др. ; под ред. В. Л. Бродовского и др.]. - Киев ; Москва : Диалектика, 1997. - 592 с. : рис., табл. - Прил.: с. 558-561. - Предм. указ.: с. 562-575. - ISBN 966-506-070-8 : 27.00 грн
УДК
ББК 32.973.2-018.1
Рубрики: Java, мова--Програмування--Використання--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
происхождение Java -- походження Java -- операторы управления -- оператори управління -- типы данных -- типи даних -- исключительные ситуации -- виняткові ситуації -- многопоточное программирование -- багатопотокове програмування -- ввод-вывод -- ввід-вивід -- класс Applet -- клас Applet -- пакет AWT -- разработка программ -- розробка програм -- динамическая доска объявлений -- дінамічна дошка об'яв -- графическое меню -- графічне меню -- аплет Dynamic Billboard -- табло стадиона -- табло стадіону
Аннотация: Описание языка Java, его библиотек и среды разработки, а также представлены подробные практические примеры и советы.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Шилдт, Герберт; Бродовский, В. Л. \пер., ред.\; Мурашкин, С. В. \пер., ред.\; Куссуль, Н. Н. \пер., ред.\; Полонская, Е. Л. \пер., ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

16.


    Стаут, Рекс.
    Отрута в меню [Текстььь] / Рекс Стаут // Всесвіт. - К. : Всесвіт, 2007. - N 7/8. - С. 118-154
Рубрики:
   

Держатели документа:
ЖОУНБ

Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ПЧЗ (1), ФОНД (1)
Свободны: ПЧЗ (1), ФОНД (1)

Найти похожие

17.
640.43(075.8)
С 24


    Світлична, Марія Луківна.
    Особливості ресторанного сервісу [] : навч. посібник-практикум / М. Л. Світлична. - Житомир : Полісся, 2009. - 368 с. : іл., табл. - Дод.: с. 127-361. - Л-ра: с. 362-367. - ISBN 978-966-655-483-6 : 027.00 грн
УДК
ББК 65.424я73
Рубрики: Ресторанна справа
   Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
місцеві видання -- местные издания -- ресторанно-готельний сервіс -- ресторанно-гостиничный сервис -- готельно-туристичний сервіс -- гостинично-туристический сервис -- кейтиренгові послуги -- кейтиренговые услуги -- харчування туристів -- питание туристов -- ленч -- бізнес-ланч -- бизнес-ланч -- "Шведський стіл" -- "Шведский стол" -- меню -- буфетне обслуговування -- буфетное обслуживание -- сервування -- сервирование -- культура застілля -- культура застолья
Аннотация: Сучасні підходи до організації роботи обслуговуючого персоналу у закладах ресторанного господарства щодо раціональної організації обслуговування. Коротка історична довідка про культуру застілля, стиль життя та етикет громадян різних країн, звичаї, традиції побуту, харчування в легендах та переказах, національну символіку та знаменні дати різних країн. Вміщені семінарські, лабораторні та практичні заняття з кожної теми, методичні рекомендації щодо самостійного вивчення курсу.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Найти похожие

18.
640.4(075.3)
У 76


    Усов, Владимир Васильевич.
    Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [] : учеб. пособие / В. В. Усов ; [под ред. Е. В. Росляковой]. - 4-е изд., стер. - Москва : Академия, 2006. - 416 с. : ил. - (Начальное профессиональное образование) (Общественное питание). - Лит.: с. 407. - Предм. указ.: с. 408-412. - ISBN 5-7695-3327-7 : 72.00 грн
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Громадське харчування--Організація виробництва--Навчальні видання
фывфывфыв:
общественное питание -- организация производства -- производственные помещения ресторанов -- виробничі приміщення ресторанів -- буфеты -- буфети -- подсобные помещения ресторана -- підсобні приміщення ресторану -- столовая посуда -- столовий посуд -- меню -- подача блюд -- подача страв -- подача винно-водочных напитков -- подача вино-горілчаних напоїв -- сомелье -- культура обслуживания потребителей -- культура обслуговування споживачів -- этикет за столом -- етикет за столом -- "шведский стол" -- "шведський стіл" -- обслуживание банкетов -- обслуговування банкетів -- питания иностранных туристов -- харчування зарубіжних туристів
Аннотация: Изложены принципы разделения предприятий общественного питания по различным типам и классам, основы процесса обслуживания потребителей.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Рослякова, Е.В. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

19.
373.091:642.5
О-64


   
    Організація харчування в загальноосвітньому навчальному закладі [] / [упоряд. Н. Мурашко]. - К. : Ред. газет з упр. освітою, 2012. - 125, [3] с. : табл., сх. - (Бібліотека "Шкільного світу"). - ISBN 978-966-2757-05-7 : 16.00 грн
УДК
ББК 74.204
Рубрики: Школознавство--Україна--Практичні посібники
   Школярі--Харчування--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
організація харчування школярів -- организация питания школьников -- контроль за якістю харчування -- контроль за качеством питания -- документація по шкільному харчуванню -- документация по школьному питанию -- вимоги до працівників харчоблоків -- требования к работникам пищеблоков -- зразки шкільних меню -- образцы школьных меню
Аннотация: У книжці зібрано сучасну нормативну базу з організації харчування дітей у загальноосвітньому навчальному закладі.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Мурашко, Наталія \упоряд.\
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие

20.
642.5(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-є вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 279, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 205. - ISBN 978-617-673-416-1 : 122.40 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Організація--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
організаційно-правові форми підприємств -- їдальня -- ресторан -- бар -- кафе -- закусочна -- постачання підприємств ресторанного господарства -- складське господарство ресторана -- тарне господарство ресторана -- структура виробництва -- структура производства -- організація виробництва -- меню -- оперативне планування виробництва -- технологічна документація -- організація праці
Аннотация: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 1-20    21-40   41-56 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)