Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=банкет<.>
Общее количество найденных документов : 6
Показаны документы с 1 по 6
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 642.5(075.8)/А 87
Автор(ы) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська В.А.
Заглавие : Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Колич.характеристики :342 с.: рис.
ISBN, Цена 978-966-364-867-5: 091.00, 104.00, грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметные рубрики: Ресторани-- Громадське харчування-- Організація
Географич. рубрики:
Аннотация: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.5(035)/В 53
Автор(ы) : Висоцька, Людмила Євгенівна, Страцинська І. А.
Заглавие : Тлумачний словник кулінара : навч. посібник
Выходные данные : Л.: Новий світ-2000, 2009
Колич.характеристики :416 с
ISBN, Цена 978-966-418-093-8: 63.00 грн
УДК : 641.5(035)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Кулінарія
Географич. рубрики:
Аннотация: Зміст найбільш уживаних термінів, понять та категорій для персоналу закладів харчування.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 395(031)/П 42
Автор(ы) : Сиплива, Олена Дмитрівна
Заглавие : Повна енциклопедія сучасного етикету
Выходные данные : Донецк: БАО, 2010
Колич.характеристики :303, [1] с.: іл.
ISBN, Цена 978-966-481-412-3: 63.00 грн
УДК : 395(031)
ББК : 87.777я2
Предметные рубрики: Етикет-- Енциклопедії
Географич. рубрики:
Аннотация: Універсальні рекомендації щодо поводження в різних ситуаціях - від бесіди з друзями до королівської аудієнції.
Экземпляры :ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43:642.5(075,/М84-508590
Автор(ы) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Заглавие : Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства : навч. посібник . -2-е вид.
Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2016
Колич.характеристики :386, [2] с.: рис., табл.
Примечания : Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386
ISBN, Цена 978-966-2609-12-7: 160.00 грн
УДК : 640.43:642.5(075,8)
ББК : 36.995я73
Предметные рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): ресторан--бар--кафе--їдальня--буфет--ресторанні послуги--готельні послуги--виробничі приміщення--торгові приміщення--столовий посуд--столова білизна--меню--карти напоїв--банкетне обслуговування--банкет-фуршет--банкет-весілля--кейтерингове обслуговування--музичне обслуговування--транспортне ресторанне обслуговування--туристичне ресторанне обслуговування
Аннотация: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 642.5-054.6(100)(/О-75-505728
Автор(ы) : Радченко Л. О., Пивоваров П. П., Новікова О. В., Льовшина Л. Д.
Заглавие : Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів : навч. посіб.
Выходные данные : Харків: Світ книг, 2018
Колич.характеристики :287, [1] с.: рис., табл.
Примечания : Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287
ISBN, Цена 978-966-2678-05-5: 90.00 грн
УДК : 642.5-054.6(100)(075.8)
ББК : 65.424.1(0)я73
Предметные рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Гостинна індустрія-- Обслуговування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): підприємства ресторанного господарства--обслуговування іноземних туристів--харчування іноземних туристів--форми обслуговування туристів--обслуговування банкетів--дипломатичні прийоми--дипломатичний протокол--банкет-прийом--вимоги офіційних прийомів
Аннотация: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 821.133.1'06-3=16/К18-793164
Автор(ы) : Камю, Альбер,
Заглавие : Спід і лице = L'envtrs et L'endroit; Шлюбний банкет = Noces; Літо = L'ete/ Альбер Камю
Выходные данные : Харків: Фоліо, 2022
Колич.характеристики :155, [5] с.: іл.
Серия: Зібрання творів
Примечания : Кн. в суперобкл.
ISBN, Цена 978-966-03-9965-5: 150.00 грн
УДК : 821.133.1'06-3=161.2
ББК : 84(4ФРА)6-4
Предметные рубрики: Художня література --Франція, 20 ст.
Французька література, 20 ст.
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): есеї--нариси
Аннотация: Збірки коротких лірично-філософських есеїв і нарисів "Спід і лице", "Шлюбний бенкет", а також короткі есеї, що увійшли до збірки "Літо", - пролог до всієї творчості Камю, адже в них напряму висловлені аксіоми, що визначили його письменницький почерк і яким судилося стати відправними для всіх подальших пошуків письменника.
Экземпляры :ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)