Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=безпека виробничого устаткування<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 331.45(075.8)/Г82
Автор(ы) : Грибан, Віталій Григорович, Негодченко, Олександр Володмирович
Заглавие : Охорона праці : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Колич.характеристики :280 с.: табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ
Примечания : Дод.: с. 265-269. - Л-ра: с. 270-272
ISBN, Цена 978-966-364-832-3: 68.00, 59.80, грн
УДК : 331.45(075.8)
ББК : 65.248я73
Предметные рубрики: Охорона праці
Аннотация: Розкривається значення охорони праці як нормативної дисципліни при підготовці фахівців у вищих навчальних закладах, її основні поняття, етапи розвитку, законодавче забезпечення, методологічна база.
Экземпляры : всего : ЧЗ(1), ФОНД(2)
Свободны : ЧЗ(1), ФОНД(2)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.6/.7:331.45/П 68
Заглавие : Правила безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів : [ДНАОП 1.8.10-1.27-2002 : Затв. 28.02.2002 №125]
Выходные данные : Харків: Форт, 2002
Колич.характеристики :232 с.: табл.
Коллективы : Держ. департамент з нагляду за охороною праці М-ва праці та соц. політики України
Примечания : Дод.: с. 160-228
ISBN, Цена 966-7097-51-X: 38.70 грн
УДК : 664.6/.7:331.45
ББК : 36.83н
Предметные рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Макаронне виробництво-- Безпека праці
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): вимоги пожежної безпеки--безпека будівель--безпека освітлення--безпека опалення--безпека вентиляції--безпека водопостачання--безпека виробничих процесів--безпека виробничого устаткування--вантажопідйомне устаткування--електробезпека--норми мікрокліматичних параметрів
Аннотация: Дія Правил поширюється на всі підприємства, установи, організації незалежно від форм власності та відомчої належності, які виробляють хліб, хлібобулочні та макаронні вироби.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.86н6/Д36
Заглавие : Правила безпеки для кондитерського виробництва : ДНАОП 1.8.10.-1.14-97 : Затв. 1997-04-22 № 101 .- Введ. с 1997-04-22
Выходные данные : Київ: [Основа], 1997
Колич.характеристики :318 с.: табл.
Коллективы : Державний комітет України по нагляду за охороною праці
Примечания : Дод.: с. 187-313
Цена : 13.00 грн
ББК : 36.86н6
Предметные рубрики: Кондитерське виробництво-- Безпека
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): вимоги пожежної безпеки--безпека технологічних процесів--безпека виробничого устаткування--електробезпека--безпека кондитерських виробництв--безпека устаткування виробництва молочної кислоти
Аннотация: Розроблені Українським науково-дослідним інститутом пивобезалкогольної, кондитерської та харчоконцентратної промисловості (УкрНДІхарчопром), ТОВ "НТЦхарчопром".
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.5-93/П68
Заглавие : Правила безпеки для спиртового та лікеро-горілчаного виробництва : ДНАОП 1.8.10- 1.11-97 -1997 : введ. 1997-04-22 .- Введ. с 1997-04-22
Выходные данные : Київ: [Основа], 1997
Колич.характеристики :362 [3] с.: табл.
Коллективы : Державний комітет України по нагляду за охороною праці
Примечания : Дод.: с. 232-362
Цена : 13.00 грн
УДК : 663.5-93
ББК : 36.87н6
Предметные рубрики: Спиртове виробництво-- Безпека
Лікеро-горілчане виробництво-- Безпека
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): вимоги пожежної безпеки--безпека обладнання--безпека виробничого устаткування--електробезпека--безпека виробництва спирту--безпека виробництва хлібопекарних дріжджів--лікеро-горілчане виробництво--виробництво оцту--виробництво глутамінової кислоти--виробництво двоокису вуглецю
Аннотация: Розроблені Українським науково-дослідним інститутом пивобезалкогольної, кондитерської та харчоконцентратної промисловості (УкрНДІхарчопром), ТОВ "НТЦхарчопром".
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)