Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=безпека продовольчої сировини<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 346.1(477)(075.8)/В 54
Автор(ы) : Віхров О.П.
Заглавие : Господарське право. Спеціальна частина : навч. посібник
Выходные данные : К.: Слово, 2006
Колич.характеристики :344 с
Коллективы : Міністерство освіти і науки України
Примечания : Л-ра: с. 317-320. - Основні нормат. акти: с. 321-340
ISBN, Цена 966-8407-33-4: 035.00 грн
УДК : 346.1(477)(075.8)
ББК : 67.9(4УКР)303я73
Предметные рубрики: Господарське право
Географич. рубрики:
Аннотация: Правове регулювання господарських відносин у гірничодобувній та нафтогазовій промисловості, в електроенергетиці, в аграрній сфері та харчовій промисловості, у галузях будівництва, зв'язку, торгівлі, побутовому обслуговуванні.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 575(075.8)/Б64
Автор(ы) : Бірта, Габріелла Олександрівна, Бургу, Юрій Георгійович
Заглавие : Генно-модифіковані організми: за і проти : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Колич.характеристики :127, [1] с.: табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примечания : Л-ра: с. 125-127
ISBN, Цена 978-617-673-100-9: 36.00, 64.00, грн
УДК : 575(075.8)
ББК : 28.04я73
Предметные рубрики: Харчові виробництва-- Генна інженерія
Біотехнологія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): генно-модифіковані продукти--генетичний код--розвиток біотехнології--генно-модифіковані організми--трансгенні тварини--трансгенні рослини--технології харчового виробництва--харчові ризики--агротехнічні ризики--екологічні ризики--генетична інженерія тварин--безпека продовольчої сировини--безпека харчових продуктів
Аннотация: Розглянуто питання сучасної біотехнології, теоретичних основ та історії виникнення генно-модифікованих організмів, їх використання в харчовому виробництві.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(2)
Свободны : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(2)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)