Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=безпека продуктів харчування<.>
Общее количество найденных документов : 7
Показаны документы с 1 по 7
1.

Ветеринарно-санитарное законодательство Украины/сост. Т. В. Сировец. - 2002
2.

Посудін Ю. І. Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів/Ю. І. Посудін. - 2005
3.

Веремєєнко В. НАССР у медзакладі: як впровадити і не порушити закон/В. Веремєєнко // Довідник головної медичної сестри. -Київ:Лариса Ільченко, 2020,N N 1.-С.11-18
4.

Макарова Н. Одобрено NSF - значит безопасно для здоровья/Н. Макарова // Вода і водоочисні технології. -К.:Аква Консалтинг, 2018,N N 4.-С.18-20
5.

Лук'янов В. О. Організація готельно-ресторанного обслуговування/Лук'янов В. О., Мунін Г. Б.. - 2012
6.

Щуревич Л. М. Пріоритети аграрної політики України в контексті європейської інтеграції/Л. М. Щуревич // Збірник наукових праць Національної академії державного управління при Президентові України. -К.:НАДУ при Президентові України, 2017,N N 2.-С.105-122
7.

Управління сучасним готельним комплексом/Г. Б. Мунін [та ін.] ; за ред. С. І. Дорогунцова. - 2005
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)