Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=безпека харчових продуктів<.>
Общее количество найденных документов : 21
Показаны документы с 1 по 21
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.02(075.8)/П 37
Автор(ы) : Плахотін В.Я., Тюрікова І.С., Хомич Г.П.
Заглавие : Теоретичні основи технологій харчових виробництв : підручник
Выходные данные : К.: Центр навч. л-ри, 2006
Колич.характеристики :640 с.: рис., табл.
Коллективы : Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України
Примечания : Бібліогр.: с. 623-626. - Предм. покажч.: с. 616-622. - Глосарій: с. 609-615
ISBN, Цена 966-364-175-4: 035.20 грн
УДК : 664.02(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметные рубрики: Харчові виробництва-- Технологія
Географич. рубрики:
Аннотация: Особливості харчових продуктів як об'єктів виробництва, класифікація технологічних процесів та виробництв, методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад готової продукції.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/В80
Автор(ы) : Пішак, Василь Павлович, Радько, Михайло Михайлович, Бабюк, Анатолій Васильович, Воробйов, Олександр Олександрович, Рогозинський, Мирон Степанович, Романів, Людмила Вікторівна, Федорова, Олена Євгенівна, Марценяк, Ігор Валер'янович
Заглавие : Вплив харчування на здоров'я людини : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації]
Выходные данные : Чернівці: Книги-XXI, 2006
Колич.характеристики :500 с.: табл.
Примечания : Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499
ISBN, Цена 966-8653-45-9: 50.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметные рубрики: Харчування-- Вплив на організм
Харчові продукти-- Якість
Аннотация: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.
Экземпляры :ВСМЛ(1)
Свободны : ВСМЛ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 346.1(477)(075.8)/В 54
Автор(ы) : Віхров О.П.
Заглавие : Господарське право. Спеціальна частина : навч. посібник
Выходные данные : К.: Слово, 2006
Колич.характеристики :344 с
Коллективы : Міністерство освіти і науки України
Примечания : Л-ра: с. 317-320. - Основні нормат. акти: с. 321-340
ISBN, Цена 966-8407-33-4: 035.00 грн
УДК : 346.1(477)(075.8)
ББК : 67.9(4УКР)303я73
Предметные рубрики: Господарське право
Географич. рубрики:
Аннотация: Правове регулювання господарських відносин у гірничодобувній та нафтогазовій промисловості, в електроенергетиці, в аграрній сфері та харчовій промисловості, у галузях будівництва, зв'язку, торгівлі, побутовому обслуговуванні.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 504(075.8)/В20
Автор(ы) : Васюкова, Ганна Тимофіївна, Ярошева, Олександра Іванівна
Заглавие : Екологія : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : К.: Кондор, 2009
Колич.характеристики :528 с.: рис., табл.
Примечания : Дод.: с. 518-522. - Л-ра: с. 523-524
ISBN, Цена 978-966-351-260-0: 75.00 грн
УДК : 504(075.8)
ББК : 28.081я73 + 20.1я73
Предметные рубрики: Екологія
Географич. рубрики:
Аннотация: Взаємовідносини людини і природи в індустріальний період розвитку цівілізації.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1), ЧЗ(1)
Свободны : ФОНД(1), ЧЗ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 349.42(477)/Н34
Заглавие : Науково-практичний коментар до закону України "Про особисте селянське господарство"
Выходные данные : Київ: Кондор, 2004
Колич.характеристики :252 с
Примечания : Дод.: с. 169-248. - Л-ра: с. 249
ISBN, Цена 966-7982-48-3: 28.00, 20.00 грн, грн
УДК : 349.42(477)
ББК : 67.9(4УКР)307.1
Предметные рубрики: Фермерське господарство
Аннотация: Правові, організаційні, економічні, фінансові засади господарської діяльності громадян, які одержали земельні ділянки для ведення особистого підсобного господарства.
Экземпляры : всего : ФОНД(2), ВВ(1), ЧЗ(1), БГ(1)
Свободны : ФОНД(2), ВВ(1), ЧЗ(1), БГ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 366.436/438(477)(/У45-395096
Униф.заголовок формы :Україна. Закони.
Заглавие : Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини" : за станом на 20 берез. 2003 р. . -Офіц. вид.
Выходные данные : Київ: Парлам. вид-во, 2003
Колич.характеристики :22 с
Коллективы : Верховна Рада України
Серия: Закони України
ISBN, Цена 966-611-219-1: 01.83 грн
УДК : 366.436/438(477)(094.5)
ББК : 67.9(4УКР)304.3
Предметные рубрики: Харчові продукти-- Якість та безпека --Україна
Харчова промисловість --Україна
Географич. рубрики:
Аннотация: Цей Закон встановлює правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів.
Экземпляры :БГ(1)
Свободны : БГ(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 502(075.8)/Е45
Автор(ы) :
Заглавие : Екологічна біотехнологія: у 2 кн.: навч. посібник/ О. В. Швед [та ін.]. Кн. 2
Выходные данные : Л.: Львівська політехніка, 2010
Колич.характеристики :368 с.: фото
Примечания : Л-ра: с. 357-363
ISBN, Цена 978-966-553-900-1: 215.00 грн
УДК : 502(075.8)
ББК : 28.081я73
Предметные рубрики: Охорона довкілля-- Екобіотехнологія
Географич. рубрики:
Аннотация: Екогенетичний моніторинг, використання біотехнологічних методів захисту довкілля.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1), ЧЗ(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1), ЧЗ(1)
Найти похожие

8.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 619:614.31(03)/Я92
Автор(ы) : Яценко, Іван Володимирович, Труш, Анатолій Михайлович
Заглавие : Тлумачний словник термінів ветеринарно-санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини
Выходные данные : Х.: Еспада, 2010
Колич.характеристики :351 с.: рис., табл.
Примечания : Л-ра: с. 345-351
ISBN, Цена 978-966-456-046-4: 88.00 грн
УДК : 619:614.31(03)
ББК : 48я2
Предметные рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географич. рубрики:
Аннотация: Тлумачення термінів експертизи продукції тваринництва та методика судово-ветеринарної експертизи ії фальсифікацій.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

9.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 349.42(477)(094.5/У 45-570330
Униф.заголовок формы :Україна. Верховна Рада. Скликання (4). Закони.
Заглавие : Закони України з питань агропромислового комплексу : інформ. вид.
Выходные данные : К.: Авіцена, 2006
Колич.характеристики :406, [2] с.: табл., іл.
Коллективы : Комітет Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, Асоціація фермерів та приватних землевласників України, Всеукраїнський громадський комітет підтримки аграрної реформи, Партія вільних селян і підприємців України
Цена : 30.00 грн
УДК : 349.42(477)(094.5)
ББК : 67.9(4УКР)307.1-3
Предметные рубрики: Агропромислові комплекси-- Аграрне сільськогосподарське право --Україна
Географич. рубрики:
Аннотация: Закони та Постанови Верховної Ради України з питань розвитку агропромислового комплексу.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

10.

Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 63/В53
Автор(ы) :
Заглавие : Вісник ДАУ: науково-теоретичний збірник/ ДВНЗ "Держ. агроекол. ун-т"; голов. ред. А. С. Малиновський ; наук. ред.: П. П. Надточій, І. М. Євтушок ; ред. англомов. текстів: Е. Ф. Маліновський, І. М. Гадзевич, О. Д. Кабаченко. Вип. № 2 (19) . т. 1
Выходные данные : Житомир: ДАУ, 2007
Колич.характеристики :332 с.: рис., табл.
Коллективы : Державний вищий навчальний заклад "Державний агроекологічний університет"
Примечания : Л-ра в кінці ст.
Цена : 20.00 грн
УДК : 63 + 378(477.42)
ББК : 4 + 74.58(4УКР-4ЖИТ)
Предметные рубрики: Вищі навчальні заклади-- Наукові дослідження --Житомир, місто
Вищі навчальні заклади-- Наукові дослідження --Україна
Географич. рубрики: Житомир, місто-- Вищі навчальні заклади-- Наукові дослідження
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): місцеві видання--местные издания--ветеринарна медицина--ветеринарная медицина--безпека харчових продуктів--безопасность продуктов питаня--біотехнологія--биотехнология--мікробіологія--микробиология--інфекційні хвороби тварин--инфекционные болезни животных--паразитарні хвороби тварин--внутрішні хвороби тварин--внутренние болезни животных
Содержание : Досягнення і завдання служби ветеринарної медицини Житомирщини/ А. С. Жиліхівський. Щодо корисності кролятини для населення у змінених екологічних умовах Поліського регіону/ В. А. Котелевич, В. С. Федотов. Епізоотологічний моніторинг і аналіз основних факторів, що впливають на розвиток епізоотичного процесу при лейкозі великої рогатої худоби в Житомирській області/ Т. О. Романишина. Клініко-біохімічні показники та гістологічні зміни печінки і нирок у корів Житомирського Полісся/ І. П. Лігоміна [та ін.].
Аннотация: Дослідження науковців вузів України, в т. ч. Державного агроекологічного університету (тепер Житомирський національний агроекологічний університет) з питань: безпека та якость сировини; біотехнологія, мікробіологія та інфекційні хвороби; внутрішні та паразитарніхвороби тварин.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

11.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 575(075.8)/Б64
Автор(ы) : Бірта, Габріелла Олександрівна, Бургу, Юрій Георгійович
Заглавие : Генно-модифіковані організми: за і проти : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Колич.характеристики :127, [1] с.: табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примечания : Л-ра: с. 125-127
ISBN, Цена 978-617-673-100-9: 36.00, 64.00, грн
УДК : 575(075.8)
ББК : 28.04я73
Предметные рубрики: Харчові виробництва-- Генна інженерія
Біотехнологія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): генно-модифіковані продукти--генетичний код--розвиток біотехнології--генно-модифіковані організми--трансгенні тварини--трансгенні рослини--технології харчового виробництва--харчові ризики--агротехнічні ризики--екологічні ризики--генетична інженерія тварин--безпека продовольчої сировини--безпека харчових продуктів
Аннотация: Розглянуто питання сучасної біотехнології, теоретичних основ та історії виникнення генно-модифікованих організмів, їх використання в харчовому виробництві.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(2)
Свободны : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(2)
Найти похожие

12.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 51.231/Ц58
Автор(ы) : Циганенко, Олег Іванович
Заглавие : Нітрати в харчових продуктах
Выходные данные : Київ: Здоров'я, 1990
Колич.характеристики :56 с.: табл.
Примечания : Дод.: с. 52. - Л-ра: с. 53
ISBN, Цена 5-311-02502-6: 0.20 р.
ББК : 51.231
Предметные рубрики: Харчові продукти-- Нітрати
Географич. рубрики:
Аннотация: Висвітлено вплив нітратів на здоров'я людей. Розглянуто норми допустимого вмісту їх у продуктах харчування та організацію контролю за дотриманням прийнятих норм.
Экземпляры : всего : АБ(1), ФОНД(1)
Свободны : АБ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

13.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 504.5:628.4.047](/Ч-75-692590
Заглавие : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції "Чорнобильська катастрофа. Актуальні проблеми, напрямки та шляхи їх вирішення", 26-27 квітня 2018 р. : [зб. наук. пр.]
Выходные данные : Житомир: ЖНАУ, 2018
Колич.характеристики :412 с.: рис., табл., портр.
Коллективы : "Чорнобильська катастрофа. Актуальні проблеми, напрямки та шляхи їх вирішення", міжнародна науково-практична конференція (2018;Житомир) , Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекоглогічний університет, Управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації, Інститут агроекології і природокористування НААН України
Примечания : Літ. в кінці ст.
ISBN, Цена 978-966-8706-96-7: 100.00 грн
УДК : 504.5:628.4.047](477+477.42)(082)
ББК : 28.081.28(4УКР-4ЖИТ)
Предметные рубрики: Охорона природи-- Радіоекологія
Радіоактивне забруднення-- Наслідки --Житомирська область
Географич. рубрики: Коростенський район-- Радіоактивне забруднення-- Наслідки
Лугинський район-- Радіоактивне забруднення-- Наслідки
Народицький район-- Радіоактивне забруднення-- Наслідки
Овруцький район-- Радіоактивне забруднення-- Наслідки
Північне Полісся-- Радіоактивне забруднення-- Наслідки
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): місцеві видання--чорнобильська катастрофа на житомирщині--радіоактивне забруднення--екологія--сільськогосподарська продукція--безпека харчових продуктів
Содержание : Забруднення ґрунту радіоцезієм у північних районах Житомирщини у віддалений період аварії на ЧАЕС/ Л. Д. Романчук, Т. П. Федонюк, В. М. Пазич. Міграція 137CS в продукцію свинарства на радіоактивно забруднених територіях Овруцького району Житомирського Полісся/ В. В. Борщенко [та ін.]. Прогнозирование содержания 129I в молоке коров Коростенского и Народичского районов Житомирской области/ Ю. В. Хомутинин [та ін.]. Інтенсивність акумуляції 137CS видами трав'яно-чагарникового ярусу дубово-соснових лісів у вологих сугрудах (С3) Лугинського ЛГ Житомирської області/ О. О. Орлов, Т. М. Коткова. Структура медоносних угідь Житомирщини/ О. В. Лісогурська [та ін.]. Аналіз забруднення радіонуклідами цезію-137 основних видів харчових продуктів Житомирської області за період 2013-2017 рр./ Л. М. Гусак [та ін.]. Опромінення мешканців Коростенського району Житомирської області у післяаварійний період/ О. М. Іванова [та ін.]. Дослідження радіоекологічного стану орних земель зони Полісся Житомирської області/ О. І. Трембіцька, Т. В. Клименко, В. Г. Радько. Паливна деревина як джерело додаткового опромінення населення півночі Житомирського Полісся/ В. П. Ландін [та ін.].
Аннотация: Увійшли матеріали доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Чорнобильська катастрофа. Актуальні проблеми, напрямки та шляхи їх вирішення". Висвітлено результати наукових досліджень та практичний досвід щодо вирішення актуальних проблем виробництва та переробки сільськогосподарської продукції, якості і безпеки харчових продуктів в Україні [і, зокрема, в Житомирській області].
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Найти похожие

14.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 614.8:613.2/.3](0/В53-187732
Автор(ы) : Вісловух, Андрій Митрофанович
Заглавие : Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини : навч.-практ. розроб. з курсу "Безпека життєдіяльності"
Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2018
Колич.характеристики :250, [2] с.: рис., табл., схеми
Коллективы : Міністерство соціальної політики України, Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України
Примечания : Літ. в кінці розд. - Бібліогр. в підрядковій прим. - Дод.: с. 236-250. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 978-617-7507-65-8: 164.00 грн
УДК : 614.8:613.2/.3](076)
ББК : 51.23я7 + 20.7я7
Предметные рубрики: Раціональне харчування
Безпека життєдіяльності
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): безпечність питної води--збалансоване харчування--правила харчування--якість харчових продуктів--джерела мінеральнх речовин--безпека харчових продуктів--сумісність харчових продуктів--кулінарна обробка продуктів--культура прийому їжі--якість продовольчої сировини--радіоактивне забруднення--радіаційна безпека
Аннотация: Роль харчування в життєдіяльності людини, питання раціонального та збалансованого харчування, види та класифікація забрунювачів харчових продуктів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

15.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.1:664/Д 79
Автор(ы) : Дубцов, Георгий Георгиевич, Сиданова, Муся Юрьевна, Кузнецова, Людмила Семеновна
Заглавие : Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции : учеб. пособие
Выходные данные : Москва: Мастерство, 2002
Колич.характеристики :240 с.: рис., табл.
Серия: Среднее профессиональное образование
Примечания : Лит.: с. 232
ISBN, Цена 5-294-00010-5: 15.80 грн
УДК : 641.1:664
ББК : 36.99я722
Предметные рубрики: Кулінарні вироби-- Якість
Кондитерські вироби-- Якість
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): кулинарные изделия--кондитерские изделия--показатели качества продукции--показники якості продукції--безопасность пищевых продуктов--безпека харчових продуктів--пищевые добавки--харчові добавки--сахарные кондитерские изделия--цукрові кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--качество кондитерского сырья--якість кондитерської сировини--пищевая ценность продуктов--харчова цінність продуктів--технохимический контроль--технохімічний контроль--хранение кондитерской продукции--зберігання кондитерської продукції
Аннотация: Раскрыты основные понятия в области классификации, ассортимента и качества кулинарной и кондитерской продукции.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

16.

Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 30ц/С33
Заглавие : Сертифікація в Україні: нормат. акти та ін. документи : [в 2 т.]/ Держстандарт України, Укр. НДІ стандартизації, сертифікації та інформатики. Т. 1
Выходные данные : Київ: Основа, 1998 - 1998
Колич.характеристики :368 с.: табл.
Коллективы : Держстандарт України, Український науково-дослідний інститут стандартизації, сертифікації та інформатики
ISBN, Цена 966-7233-01-4: 11.82 грн
ББК : 30ц
Предметные рубрики: Сертифікація --Україна
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): сертифікати відповідності--сертифікація послуг--сертифіrація продукції--верифікація сертифікатів--інформаційний фонд стандартів--обов'язкова сертифікація--безпека харчових продуктів--сертифікація тютюнових виробів--сертифікація нафти--сертифікація дорожних засобів--сертифікація сільськогосподарських машин--сертифікація підіймальних споруд--сертифікація кранової продукції--сертифікація охоронно-пожежної сигналізації--сертифікація будівельних матеріалів--сертифікація засобів обчислювальної техніки--сертифікація протипожежної продукції--сертифікація металообробного обладнання--сертифікація деревообробного обладнання--сертифікація електропобутових виробів
Аннотация: Забезпечення конкурентоспроможності та якості, проведення та організація сертифікації продукції в Україні.
Экземпляры : всего : ВВ(1), БГ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), БГ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

17.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Білоусова, Наталія
Заглавие : Шість аграрних законів 2018 - аналіз і що зміниться для ринку
Место публикации : Тваринництво України. - К.: Паралель, 2019. - N 1. - С. 3-6: рис. (Шифр tvuk/2019/1)
Предметные рубрики: Аграрне право-- Закони (юрид.)
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): консолідація земель--фітосанітарні процедури--органічне виробництво--ціна на цукор--земельний мораторій--безпека харчових продуктів
Найти похожие

18.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Заглавие : У Болгарії вперше зафіксовано спалах африканської чуми свиней
Место публикации : Тваринництво України. - К.: Паралель, 2019. - N 1. - С. 31 (Шифр tvuk/2019/1)
Предметные рубрики: Свинарство-- Інфекційні хвороби --Болгарія
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): безпека харчових продуктів
Найти похожие

19.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Миронова, Владислава
Заглавие : Безпечність та якість харчових продуктів: реалії споживчого ринку
Место публикации : Тваринництво сьогодні: науч.-практ. журнал. - К.: Гульнара Ибраева, 2020. - N 5. - С. 14-15: фот. (Шифр tvse/2020/5)
Предметные рубрики: Продовольча безпека
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): безпека харчових продуктів
Найти похожие

20.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Шкода, Елізабет
Заглавие : Актуальні проблеми сучасної упаковки
Место публикации : Упаковка: журн. для виробників та споживачів тари і упаковки. - К.: ІАЦ "Упаковка", 2020. - N 3. - С. 10-12: фот. (Шифр upak/2020/3)
Предметные рубрики: Упаковування-- Відходи-- Проблеми
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): полімерні відходи--збирання відходів--герметизація упаковки--проблема запахів--безпека харчових продуктів
Найти похожие

21.

Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания : 338.439-049.5*М/О-64
Автор(ы) : Котелевич В. А.
Заглавие : Проблеми якості і безпечності харчових продуктів-важливі складові продовольчої безпеки
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Поліський національний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся органік", "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція
Место публикации : "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція. Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 27-28 травня 2021 року/ М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся органік". - Житомир: Поліс. нац. ун-т, 2021. - С. 245-257. - ISBN 978-617-7684-53-3 (Шифр 338.439-049.5*М/О-64-359185). - ISBN 978-617-7684-53-3
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 338.439-049.5*М
ББК : 65.32
Предметные рубрики: Продовольча безпека-- Дослідження --Житомирська область, 21 ст., поч.
Гриби-- Радіоактивне забруднення --Житомирська область, 21 ст., поч.
Сільськогосподарська продукція-- Радіаційний контроль --Житомирська область, 21 ст., поч.
Географич. рубрики: Житомирська область-- Продовольча безпека-- Дослідження, 21 ст., поч.
Житомирська область-- Гриби-- Радіоактивне забруднення, 21 ст., поч.
Житомирська область-- Сільськогосподарська продукція-- Радіаційний контроль, 21 ст., поч.
Аннотация: [У статті досліджується коло проблем якості та безпечності харчових продуктів і продовольчої сировини, проаналізовано систему контролю та надано пропозиції щодо забезпечення населення якісним та безпечним продовольством].
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)