Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=біологічні забруднення<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 504.75(075.8)/М99
Автор(ы) : Мягченко, Олександр Петрович
Заглавие : Безпека життєдіяльності людини та суспільства : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Колич.характеристики :384 с.: табл.
Примечания : Дод.: с. 329-362. - Слов. термінів: с. 363-371. - Ім. покажч.: с. 372. - Предм. покажч.: с. 373-378. - Л-ра: с. 379
ISBN, Цена 978-611-01-0027-4: 104.16, 63.00, грн
УДК : 504.75(075.8)
ББК : 20.7я73
Предметные рубрики: Безпека життєдіяльності
Географич. рубрики:
Аннотация: Теоретичні, практичні питання небезпечних факторів в складній системі "Людина-Техніка-Середовище".
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664:54(075.8)/Х20
Автор(ы) : Євлаш В. В., Торяник О. І., Коваленко В. О., Аксьонова О. Ф., Отрошко Н. О.
Заглавие : Харчова хімія : навч. посібник
Выходные данные : Харків: Світ Книг, 2012
Колич.характеристики :504 с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примечания : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Цена 978-966-2678-07-9: 120.00 грн
УДК : 664:54(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметные рубрики: Харчові продукти-- Харчові домішки-- Властивості
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): білки--вуглеводи--ліпіди--вода--мінеральні речовини--вітаміни--антибіотики--харчові антиокислювачі--харчові барвники--харчові добавки--модифіковані крохмалі--хімічні забруднення--емульгатори--біологічні забруднення--підсолоджувачі--мікотоксини--радіоактивне забруднення--забруднювачі хімічної природи
Аннотация: Будова, фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості основних компонентів сировини та харчових продуктів та їх перетворення у технологічному процесі.
Экземпляры : всего : ВВ(2)
Свободны : ВВ(2)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)