Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=біохімія нервової тканини<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 28.072/С13
Автор(ы) : Савицький, Іван Володимирович
Заглавие : Біологічна хімія : підручник для студ. мед. ін-тів . -2-е вид., переробл. і допов.
Выходные данные : К.: Вища шк., 1973
Колич.характеристики :488 с.: іл.
Примечания : Л-ра: с. 461. - Ім. покажч.: с. 462-464. - Предм. покажч.: с. 465-480
Цена : 1.56 р.
ББК : 28.072
Предметные рубрики: Біохімія
Географич. рубрики:
Аннотация: В підручнику викладені основні питання з усіх розділів біохімії.
Экземпляры :ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 28.072/Ш93
Автор(ы) : Штрауб Ф. Б.
Заглавие : Биохимия
Выходные данные : Будапешт: Изд-во Акад. наук Венгрии, 1965
Колич.характеристики :772 с.: ил.
Примечания : Прил.: с. 669-727. - Предм. указ.: с. 732-772
Цена : 6.45 р.
ББК : 28.072
Предметные рубрики: Біохімія
Географич. рубрики:
Аннотация: [О химических и биохимических основах некоторых жизненных функций человека.]
Экземпляры :ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.5.03/Я66
Автор(ы) : Янчева, Марина Олександрівна, Пешук, Людмила Василівна, Дроменко, Олена Борисівна
Заглавие : Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Центр учбов. літ., 2017
Колич.характеристики :303, [1] с.: табл., схеми, мал.
Примечания : Предм. покажч.: с. 299-302. - Літ.: с. 303
ISBN, Цена 978-966-364-765-4: 164.00 грн
УДК : 637.5.03
ББК : 36.92я73
Предметные рубрики: М'ясо-- Фізико-хімічна біологія
М'ясні продукти-- Біохімія-- Властивості
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): м'ясо сільськогосподарських тварин--біохімія м'язової тканини--біохімія сполучних тканин--біохімія крові--біохімія нервової тканини--біохімія внутрішніх органів--біохімія ендокринних залоз--біохімія яйця--зміни біохімічних властивостей--фізичні властивості м'яса--хімічний склад м'яса--біологічна цінність м'яса
Аннотация: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)