Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=варення<.>
Общее количество найденных документов : 22
Показаны документы с 1 по 22
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.991/Н 27
Заглавие : Напитки и десерты
Выходные данные : Х.: Фоліо, 2005
Колич.характеристики :317 с
Серия: Хозяйке на заметку
ISBN, Цена 966-03-3226-2: 8.00 грн
ББК : 36.991
Предметные рубрики: Кулінарія-- Напої-- Десерти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): наливки--наливки--настойки--настоянки--коктейли--коктейлі--прохладительные напитки--охолоджувальні напої--горячие напитки--гарячі напої--алкогольные напитки--алкогольні напої--желе--суфле--мороженое--морозиво--фруктово-ягодные салаты--фруктово-ягідні салати--мелкие сладости--дрібні солодощі--варенье--варення--пирожные--тістечка--печенье--печиво--мёд--мед--пиво
Аннотация: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.1(075)/С 40
Автор(ы) : Сирохман, Іван Васильович, Лозова, Тетяна Михайлівна
Заглавие : Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів : підруч. . -2-ге вид., переробл. і допов.
Выходные данные : Київ: Центр учбов. л-ри, 2008
Колич.характеристики :616 с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Львівська комерційна академія
Примечания : Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594
ISBN, Цена 978-966-364-694-7: 100.00, 119.00, 60.00, грн
УДК : 664.1(075)
ББК : 36.84я73
Предметные рубрики: Цукрове виробництво
Географич. рубрики:
Аннотация: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.4/П58
Автор(ы) : Попова, Олена Анастасівна
Заглавие : Швидке консервування. Кращі домашні рецепти
Выходные данные : Донецьк: БАО, 2009
Колич.характеристики :255, [1] с.: іл.
Примечания : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 978-966-481-059-0: 20.00 грн
УДК : 641.4
ББК : 36.997
Предметные рубрики: Домашнє консервування
Географич. рубрики:
Аннотация: Розміщено рекомендації, поради та рецепти з домашнього заготовлення плодів, овочів, ягід.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.4(031)/З-80
Заглавие : Золота енциклопедія домашнього консервування
Выходные данные : Донецьк: БАО, 2011
Колич.характеристики :399, [1] с.: кольор. мал.
Примечания : Дод.: с. 364-372
ISBN, Цена 978-966-481-484-0: 72.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметные рубрики: Домашнє консервування
Географич. рубрики:
Аннотация: Рекомендації та поради з домашнього консервування плодів та овочів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.5/Ц 58
Автор(ы) : Циганенко, Віктор Олексійович, Здобнов, Олександр Іванович, Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Заглавие : Домашні кондитерські вироби
Выходные данные : К.: Кондор, 2011
Колич.характеристики :249, [3] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с. 246-249
ISBN, Цена 978-966-351-336-2: 48.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.991
Предметные рубрики: Кондитерські вироби
Географич. рубрики:
Аннотация: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.910/С28
Заглавие : Секреты домашнего консервирования для вас и ваших друзей
Выходные данные : Донецк: ПКФ "БАО", 1997
Колич.характеристики :380 с.: рис.
ISBN, Цена 966-548-90-1: 4.00 грн
ББК : 36.910 + 36.997
Предметные рубрики: Домашнє консервування
Географич. рубрики:
Аннотация: Рекомендации и советы по всем методам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, способах хранения мясных и рыбных изделий, разнообразных пищевых продуктов.
Экземпляры : всего : ЧЗ(1), ВВ(1)
Свободны : ЧЗ(1), ВВ(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.48/К65
Заглавие : Консервирование
Выходные данные : Донецк: Сталкер, 2001
Колич.характеристики :416 с.: рис.
Серия: Вкусные рецепты
Примечания : Лит.: с. 409. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 966-596-537-9: 7.50 грн
УДК : 641.48
ББК : 36.910
Предметные рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Консервування-- М'ясні продукти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): консервирование--сиропы--сиропи--варенье--варення--повидло--джемы--джеми--цукаты--цукати--желе--лечебные свойства ягод--лікувальні властивості ягід--лечебные свойства овощей--лікувальні властивості овочів--овощные консервы--овочеві консерви--рыбные заготовки--рибні заготовки--мясные заготовки--м'ясні заготовки
Аннотация: В этой книге вы найдете рецепты заготовки впрок всех без исключения продуктов, которые можно варить, мариновать, солить, коптить и вялить.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

8.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.854+641.4/К73
Автор(ы) : Котоусова, Антонина Митрофановна, Котоусов, Николай Георгиевич
Заглавие : Вяленые фрукты и овощи . -2-е изд., перераб. и доп.
Выходные данные : Москва: Росагропромиздат, 1989
Колич.характеристики :141 с.: табл.
Примечания : Лит.: с. 140
ISBN, Цена 5-260-00208: 0.70 р.
УДК : 664.854+641.4
ББК : 36.910
Предметные рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): консервирование--соки--плодово-ягодное пюре--плодово-ягідне пюре--джем--варенье--варення--цукаты--цукати--конфитюр--конфітюр--желе--сиропы--сиропи--компоты--компоти
Аннотация: Описание нового способа консервирования фруктов и овощей, а именно отделение сока и использование оставшегося продукта для приготовления вяленого пюре, джема, цукатов, варенья и др.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

9.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.4+663.25/Л67
Автор(ы) : Лишенко, Іван Дмитрович
Заглавие : Домашнє консервування і виноробство : основи технології, рецепти і секрети
Выходные данные : Київ: Вища шк., 1994
Колич.характеристики :159 с.: табл.
Примечания : Літ.: с. 159
ISBN, Цена 5-11-004392-2: 80.000 крб
УДК : 641.4+663.25
ББК : 36.910
Предметные рубрики: Домашнє консервування
Виноробство-- Рецепти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): овочеві консерви--консерви з баклажанів--консерви з капусти--засолювання овочів--квашення овочів--мочіння овочів--засолювання грибів--фруктові консерви--варення--желе--сушка плодів--купажні домашні вина--яблучне вино--ароматизація вин--плодово-ягідні вина
Аннотация: Корисні властивості плодів, овочів, грибів, способи їх консервування, технологія приготування домашніх вин.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

10.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.8.05/П30
Автор(ы) : Петренко, Павел Иванович
Заглавие : Консервы домашнего приготовления . -2-е изд.
Выходные данные : Киев: Тэхника, 1989
Колич.характеристики :208 с.: рис.
ISBN, Цена 5-335-00350-2: 1.20 р.
УДК : 664.8.05
ББК : 36.910
Предметные рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): домашнее консервирование--овощные консервы--овочеві консерви--ягідні консерви--ягодные консервы--фруктовые консервы--фруктові консерви--варенье--варення--грибные консервы--грибні консерви
Аннотация: Способы консервирования многих видов плодоовощного сырья в домашних условиях, рецептура различных консервов.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(2)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(2)
Найти похожие

11.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.8/.9(075.8)/Т38
Автор(ы) : Жвалевський, Анатолій Сергійович, Євстигнєєв, Геннадій Михайлович, Камнєва, Зоя Петрівна, Марчук, Любов Іванівна
Заглавие : Технологія домашнього консервування . -7-ме вид.
Выходные данные : Київ: Техніка, 1993
Колич.характеристики :153 с.: рис., табл.
Примечания : Літ.: с. 145. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 5-335-01252-8: 320.00 крб
УДК : 664.8/.9(075.8)
ББК : 36.910
Предметные рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): овочеві маринади--мочіння фруктів--мочіння овочів--овочеві консерви--компоти ягідні--компоти фруктові--фруктові маринади--фрукти у фруктовому соку--варення--сиропи--фруктові консерви для діабетиків--фруктові соки--ягідні соки--фруктові кваси--консервування грибів--консервування м'яса--м'ясні кулінарні вироби--овочеві консерви--туршії--рибні продукти
Аннотация: Наведено способи консервування харчових продуктів, рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів і грибів.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

12.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.55/Г 85
Автор(ы) : Гришин, Петр Дмитриевич
Заглавие : Приготовление пищи
Выходные данные : Москва: Логос, 1993
Колич.характеристики :448 с.: рис., табл.
Примечания : Алф. указ. блюд: с. 432-448
ISBN, Цена 5-900668-01-0: 49000.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.991
Предметные рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): кулинария--рецепты--состав пищи--склад їжі--бульоны--супи--супи--пища и питание--їжа і харчування--вторые блюда--другі страви--холодные блюда--холодні страви--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--изделия из теста--вироби із тіста--квасы--квас--варенье--варення--соусы--соуси
Аннотация: [Излагаются способы первичной обработки сырья и технология приготовления разнообразных блюд и кулинарных изделий.]
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

13.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.56/Н 32
Заглавие : Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой
Выходные данные : Київ: Обереги, 1991
Колич.характеристики :224 с.: рис.
ISBN, Цена 5-7707-1902-8: 27.50 крб
УДК : 641.56
ББК : 36.997
Предметные рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): кулинария--первые блюда--каши--каші--соусы--соуси--пудинги--гарниры--гарніри--сладкие блюда--солодкі страви--горячие закуски--гарячі закуски--тесто--тісто--варенье--варення--маринады--маринади--соленья--соління--напитки--напої--составление меню--складання меню--другі страви--вторые блюда
Аннотация: В книге данные по качеству различных кулинарных продуктов, точной, рациональной рецептуре приготовления широкого набора блюд, составления меню и т. д.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

14.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.3:634.7/Р15
Автор(ы) : Радюк, Анатолий Федорович
Заглавие : Плоды и ягоды на вашем столе . -2-е изд.
Выходные данные : Минск: Полымя, 1996
Колич.характеристики :304 с.: рис.
Примечания : Лит.: с. 303
ISBN, Цена 985-07-0064-5: 4.50 грн
УДК : 641.3:634.7
ББК : 36.997.1
Предметные рубрики: Овочеві страви
Фруктово-ягідні страви
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): овощные блюда--овочеві страви--ягідні страви--ягодные блюда--пищевая ценность плодов--харчова цінність плодів--пищевая ценность ягод--харчова цінність ягід--варенье--варення--кисели--киселі--ягодные напитки--ягідні напої--сиропы--сиропи--цукаты--цукати--чай
Аннотация: Автор обобщает отечественный и зарубежный опыт по использованию в кулинарии плодов и ягод, предлагает различные способы их домашнего консервирования и кулинарной обработке.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(2)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(2)
Найти похожие

15.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.55(=161.2)/Ф 83
Автор(ы) : Франко, Ольга Федорівна
Заглавие : Практична кухня
Выходные данные : Львів: Каменяр, 1990
Колич.характеристики :238 с.: фот. кол.
ISBN, Цена 5-7745-0301-1: 3.50 р.
УДК : 641.55(=161.2)
ББК : 36.997(2)
Предметные рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): закуски--грінки--супи--холодники--росоли--борщі--юшки--м'ясні страви--ковбаси--паштети--рибні страви--овочеві страви--грибна кулінарія--солодке тісто--торти--морозиво--печиво--напої--варення
Аннотация: В книзі читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, риби, м'яса до печива і варення.
Экземпляры : всего : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1)
Найти похожие

16.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.85/Ц 26
Автор(ы) : Цвек, Дарія Яківна
Заглавие : Домашнє печиво : [посіб.] . -[8-ме вид., доповн.]
Выходные данные : Львів: Каменяр, 1989
Колич.характеристики :136 с.: рис., кол. іл.
ISBN, Цена 5-7745-0087-X: 2.10 р.
УДК : 641.85
ББК : 36.992
Предметные рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): булки--булочки--баби--пироги--піцца--тарт--рулети--струдлі--медовики--пампушки--пиріжки--сухарі--бублики--вергуни--коржики--тістечка--кекси--бабки--торти--мазурки--пудинги--шарлотки--омлети--налисники--желе--суфле--киселі--гарячі напої--холодні напої--варення--квас--морозиво--джеми--мармелади--фруктові сиропи
Аннотация: Описані вироби з тіста, які можна приготувати в домашніх умовах.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1), АБ(1)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(1), АБ(1)
Найти похожие

17.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Ферчук, Антоніна
Заглавие : Як народжуються торгові марки з історичним капіталом або як посварилися Аркадій Миколайович з Миколою Олександровичем
Место публикации : Інтелектуальна власність в Україні. - К.: Аспект-2003, 2019. - N 8. - С. 35-46: рис. - ISSN 1608-6422 (Шифр invl/2019/8). - ISSN 1608-6422
Предметные рубрики: Варення-- Товарні знаки-- Історія
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): фірмове найменування--промислові виставки--історичний бренд--відродження забутої технології
Найти похожие

18.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.55(083.12)/К50
Автор(ы) : Клопотенко, Євген
Заглавие : Зваблення їжею : 70 рецептів, які захочеться готувати
Выходные данные : Київ: Книголав, 2021
Колич.характеристики :191, [1] с.: іл., фот.
Серия: Полиця нон-фікшн
Примечания : Покажч.: с. 179
ISBN, Цена 978-617-7563-76-0: 225.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.99(4УКР)
Предметные рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина-- Традиції
Географич. рубрики:
Аннотация: Добірка смачних рецептів, випробуваних практикою, але з власною філософією кулінарії. Харчуватися усвідомлено, відмовлятися від звичних продуктів і просто насолоджуватися готуванням вдома - це рух вперед до буденного щастя.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

19.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.991/Ц 58
Автор(ы) : Циганенко, Віктор Олексійович, Здобнов, Олексій Іванович, Селезньов, Віктор Кіндратович
Заглавие : Домашні кондитерські вироби . -2-ге вид., стер.
Выходные данные : Київ: Техніка, 1993
Колич.характеристики :237 с.: кол. іл., рис.
Примечания : Дод.: с. 232-234
ISBN, Цена 5-335-01244-7: 7000.00 грн
ББК : 36.991
Предметные рубрики: Кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): кухонний посуд, інвентар--сировина для кондитерських виробів--вироби із дріжджового тіста--вироби із листкового тіста--торти--цукристі напівфабрикати--жельовані фрукти--марципан--креми--морозиво--парфе--пудинги--варення--діабетичні кондитерські вироби--оформлення кондитерських виробів
Аннотация: Наведені різноманітні рецепти кондитерських виробів - від найпростіших і дешевих до складних, вигадливих.
Экземпляры : всего : ВВ(5)
Свободны : ВВ(5)
Найти похожие

20.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.997/Ц26
Автор(ы) : Цвек, Дарія Яківна
Заглавие : Солодке печиво : [посіб.] . -[Вид. 6-те, стер.]
Выходные данные : Львів: Каменяр, 1987
Колич.характеристики :126 с.: рис., фот. кольор.
ISBN, Цена 5-7745-0099-3: 2.00 р.
ББК : 36.997
Предметные рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): печиво--булки--баби--пироги--рулети--струдлі--бублики--коржики--тістечка--кекси--торти--солодкі страви--пудинги--шарлотки--налисники--желе--суфле--домашні заготівлі--варення--джеми--мармелади--фруктові сиропи
Аннотация: Широкий асортимент виробів з тіста, які можна приготувати в домашніх умовах.
Экземпляры : всего : ВВ(2)
Свободны : ВВ(2)
Найти похожие

21.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.910/К65
Заглавие : Консервируем сами . -4-е изд., стер.
Выходные данные : Москва: Цитадель-трейд, 2002
Колич.характеристики :207 с.: табл.
Серия: Для Вас
Примечания : Лит.: с. 188
ISBN, Цена 5-7657-0187-6: 3.60 р.
ББК : 36.910
Предметные рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): домашнее консервирование--соление--соління--квашение--квашення--сушка--сушіння--замораживание плодов--заморожування плодів--варенье--варення--мармелад
Аннотация: Консервирование и другие виды переработок овощей, плодов, ягод и грибов.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

22.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.910/Т38
Автор(ы) : Жвалевський, Анатолій Сергійович, Камнєва, Зоя Петрівна, Марчук, Любов Іванівна, Федотов, Микола Іванович, Хенкин, Джан Йосипович
Заглавие : Технологія домашього консервування . -5-те вид.
Выходные данные : Київ: Техніка, 1983
Колич.характеристики :142 с.: рис., табл.
Примечания : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Цена : 0.80 р.
ББК : 36.910
Предметные рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): стерилізація консервів--овочеві консерви--квашення капусти--соління кавунів--мочіння фруктів--компоти--фруктові заготівлі--варення--консервування грибів--рибні консерви--м'ясні консерви--консервування яєць
Аннотация: Консервування харчових продуктів, рецепти приготування консервів в домашніх умовах.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)