Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=ветеринарно-санітарний контроль<.>
Общее количество найденных документов : 7
Показаны документы с 1 по 7
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 349.41(4УКР)(03)/В 39
Заглавие : Ветеринарія в Україні: Нормативні документи
Выходные данные : К.: КНТ, 2007
Колич.характеристики :496 с
ISBN, Цена 966-373-164-8: 040.00 грн
УДК : 349.41(4УКР)(03)
ББК : 67.9(4УКР)307.1я2
Предметные рубрики: Аграрне сільськогосподарське право
Географич. рубрики:
Аннотация: Правові, організаційні та фінансові засади функціонування ветеринарної медицини.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636:614.31(075.8)/П31
Автор(ы) : Пешук, Людмила Василівна
Заглавие : Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів : підруч.
Выходные данные : Київ: Центр учбов. л-ри, 2011
Колич.характеристики :388, [18] с.: іл., рис., табл.
Примечания : Скор.: с. 3. - Глосарій: с. 321-324. - Алф.-предм. покажч.: с. 325-331. - Літ.: с. 332-334. - Дод.: с. 335-406
ISBN, Цена 978-611-01-0219-3: 81.00, 169.69, грн
УДК : 636:614.31(075.8)
ББК : 46я73 + 48.17я73
Предметные рубрики: Тваринництво
Ветеринарно-санітарна експертиза
Географич. рубрики:
Аннотация: Основи тваринництва, ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів, технологія зберігання, консервування та переробки м'яса.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.11/З-14
Автор(ы) : Загаевский, Иосиф Станиславович, Жмурко, Татьяна Васильевна
Заглавие : Пути получения молока высокого санитарного качества : учеб. пособие для учащихся сред. спец. учеб. заведений
Выходные данные : К.: Вища шк., 1986
Колич.характеристики :119 с.: рис., табл.
Примечания : Прил.: с. 117-118
Цена : 0.20 р
УДК : 637.11
ББК : 48.17
Предметные рубрики: Молоко-- Виробництво
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): состав молока--склад молока--микробиологический анализ молока--мікробіологічний аналіз молока--пастеризация молока--пастеризація молока--техническое обслуживание доильных установок--технічне обслуговування доїльних установок--ветеринарно-санитарній контроль--ветеринарно-санітарний контроль
Аннотация: Рассмотрены пищевые и диетические свойства молока, влияние различных факторов на его качество и удои.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Заглавие : АЧС в Україні та світі
Место публикации : Тваринництво сьогодні: науч.-практ. журнал. - К.: Гульнара Ибраева, 2017. - N 8. - С. 40-45: фот. (Шифр tvse/2017/8)
Предметные рубрики: Ветеринарія-- Інфекційні хвороби
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): африканська чума свиней--профилактика інфекційних хвороб--ветеринарно-санітарний контроль
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636.085:579.83/.8/П 49-866540
Автор(ы) : Поліщук, Людмила Олександрівна, Сандлер, Жанна Яківлівна, Горєлова, Олена Іванівна
Заглавие : Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу комбікормового виробництва : навч. посібник
Выходные данные : Київ: Урожай, 1990
Колич.характеристики :176 с.: рис., табл.
Серия: Підручники та навчальні посібники для кадрів масових професій
Примечания : Дод.: с. 169-172. - Літ.: с. 173
ISBN, Цена 5-337-00954-0: 0.65 р.
УДК : 636.085:579.83/.88
ББК : 36.824я722
Предметные рубрики: Комбікормове виробництво-- Сировина-- Якість
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): показники якості комбікормів--комбікормова сировина--якість сировини--якість комбікормів--контроль якості--обладнання виробничо-технологічної лабораторії--реактиви--мікробіологічний контроль комбікормів--бактеріологічний контроль--ветеринарно-санітарний контроль--виробничо-технологічна лабораторія
Аннотация: Відомості про основні види сировини та комбікормів, контроль якості, проведення хімічних та бактеріологічних аналізів на виробництві й організація цієї роботи у лабораторіях.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636.09/З-14
Автор(ы) : Загаевский, Иосиф Станиславович
Заглавие : Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе животноводческой продукции
Выходные данные : Киев: Урожай, 1976
Колич.характеристики :160 с.: табл.
Примечания : Библиогр. в конце разд.
Цена : 0.66 р.
УДК : 636.09
ББК : 36.92я2
Предметные рубрики: М'ясні продукти-- Ветеринарно-санітарна експертиза
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): мясные продукты--ветеринарно-санитарная экспертиза--мясо--м'ясо--ветеринарно-санитарный контроль--ветеринарно-санітарний контроль--экспертиза мяса--експертиза м'яса--пищевые отравления--харчові отруєння--санитарная обработка мяса--санітарна обробка м'яса
Аннотация: Обобщены материалы по гигиене, технологии переработки и ветеринарно-санитарной экспертизе мяса и мясопродуктов.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636.09:338](477)(/О-64-103302
Автор(ы) : Недосєков, Віталій Володимирович, Хаунхорст, Еберхард, Ситнік, Віталій Анатольевич, Шевчук, Віктор Миколайович
Заглавие : Організація та економіка ветеринарної справи : [навч. посіб.]
Выходные данные : Одеса: Гельветика, 2019
Колич.характеристики :407, [1] с.: табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Кафедра епізоотології та організації ветеринарної справи
Примечания : Літ.: с. 304-314. - Дод.: с. 315-404
ISBN, Цена 978-966-916-878-8: 315.00 грн
УДК : 636.09:338](477)(075.8)
ББК : 48.0я73 + 65.9(4УКР)325.2
Предметные рубрики: Ветеринарія-- Організація-- Економіка
Географич. рубрики:
Аннотация: Актуальні досягнення ветеринарної науки, правове регулювання ветеринарної діяльності на різних рівнях в сучасних умовах.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)