Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=випуск продукції<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 330.8(075.8)/К84
Автор(ы) : Крупка, Михайло Іванович, Островерх, Петро Іванович, Реверчук, Сергій Корнійович
Заглавие : Основи економічної теорії : підручник
Выходные данные : К.: Атіка, 2001
Колич.характеристики :344 с
Коллективы : Львівський національний університет ім. Івана Франка
Примечания : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Цена 966-7714-31-4: 16.80 грн
УДК : 330.8(075.8)
ББК : 65.01(4УКР)я73
Предметные рубрики: Економічна теорія
Національна економіка --Україна
Географич. рубрики:
Аннотация: Розкрито основні елементи економічної системи та її моделі. У центрі уваги перебувають ринковий механізм, види та наслідки втручання уряду в його дію.
Экземпляры :ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 005.336.3:640.43(/Т58-570557
Автор(ы) : Топольник, Віра Григорівна
Заглавие : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві : навч. посіб.
Выходные данные : Львів: Магнолія 2006, 2018
Колич.характеристики :326, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Серия: Вища освіта в Україні
Примечания : Літ.: с. 259-263. - Глосарій: с. 290-302. - Дод.: с. 303-326
ISBN, Цена 978-617-574-054-5: 250.00 грн
УДК : 005.336.3:640.43(075.8)
ББК : 65.43-80я73
Предметные рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Управління-- Якість --Україна
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): управління якістю--системи управління якістю--управління системою--управління процесами--визначення якості продукції--випуск продукції--якість послуг--кваліметрія готельно-ресторанного господарства--якість продуктів харчування--оцінювання обслуговування--оцінювання готельних послуг--оцінювання персоналу--аналіз вимог споживачів--керування виробництвом послуг--управління процесом продажу
Аннотация: Менеджмент якості в сучасних умовах і створення систем якості в готельно-ресторанному господарстві, методична база оцінювання, кваліметрія об'єктів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)