Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=вихід хліба<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.6(075)/А 93
Автор(ы) : Ауэрман, Лев Янович
Заглавие : Технология хлебопекарного производства : учебник для студ. вузов . -9-е изд., переработ. и доп.
Выходные данные : С.Пб.: Профессия, 2005
Колич.характеристики :414, [2] с.: табл.
Серия: Учебник для вузов
Примечания : Лит.: с. 406-410
ISBN, Цена 5-93913-032-1: 80.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметные рубрики: Хлібопекарське виробництво
Географич. рубрики:
Аннотация: Процесс производства хлеба, обобщены достижения отечественной и зарубежной науки, передовой производственный опыт.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.6(075.8)/Н72
Автор(ы) : Новікова, Олена Володимирівна
Заглавие : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посібник . -Вид. 2-е, переробл. та допов.
Выходные данные : К.: Ліра-К, 2015
Колич.характеристики :540 с.: рис., табл.
Примечания : Бібліогр.: с. 538
ISBN, Цена 978-966-2609-35-6: 160.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметные рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Борошняні кондитерські вироби-- Технології
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): виробництво хліба--вихід хліба--зберігання хліба--транспортування хліба--якість хліба--борошняні кондитерські вироби--напівфабрикати борошняних кондитерських виробів--креми кондитерські--оздоблення напівфабрикатів--дріжджове тісто--бездріжджове тісто--тістечка--торти--якість кондитрської продукції--організація праці кондитера
Аннотация: Комплексна технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів сировина, характеристика способів приготування.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.68(075.8)/Н72
Автор(ы) : Новікова, Ольга Володимирівна
Заглавие : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. . -2-ге вид., переробл. та допов.
Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2016
Колич.характеристики :538, [2] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України
Примечания : Бібліогр.: с. 538
ISBN, Цена 978-966-2609-35-6: 215.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметные рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Борошняні кондитерські вироби-- Технології
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): хлібобулочна сировина--харчова цінність хліба--види хлібобулочних виробів--приготування хліба--тісто--оброблення тіста--випікання хліба--зберігання хліба--вихід хліба--якість хліба--хвороби хліба--дефекти хліба--цукристі заготовки--кондитерські креми--замішування тіста--дріжджове тісто--бездріжджове тісто--тістечка--торти--праця кондитера
Аннотация: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)