Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Поисковый запрос: <.>K=вторинна сировина птахопереробного виробництва<.>
Общее количество найденных документов : 1
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 637.5(075.8)/П31
Автор(ы) : Пешук, Людмила Василівна
Заглавие : Технологія переробки вторинних продуктів м'ясної галузі : підручник
Выходные данные : Київ: Центр учб. літ., 2018
Колич.характеристики :365, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Національний університет харчових технологій
Примечания : Глосарій: с. 357-359. - Літ.: с. 360-365
ISBN, Цена 978-617-673-733-9: 245.00 грн
УДК : 637.5(075.8)
ББК : 36.92я73
Предметные рубрики: М'ясне виробництво-- Переробка-- Технологія
Ветеринарна санітарія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): ветеринарно санітарні вимоги--збирання крові--переробка крові--переробка кісток--скелет сільськогосподарських тварин--жир-сирець--ендокринно-ферментна сировина--колаген-кератинова сировина--вторинна сировина птахопереробного виробництва--кормова продукція--використання відходів
Аннотация: Характеристика вторинної сировини м'ясної галузі, описані методи її збирання та переробки для отримання лікувальних, кормових та технічних продуктів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)