Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=закуски<.>
Общее количество найденных документов : 59
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-59 
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 821.161.2(477.42)/К82-808694
Заглавие : Крило до крила, перо до пера : хрестоматія творів письменників Житомирщини
Выходные данные : Житомир: ЖОО НСПУ, 2005
Колич.характеристики :279 с.: фото
Цена : 12.00, 13.00, 15.00, 10.00, грн
УДК : 821.161.2(477.42)'06-1-3(082)
ББК : 84(4УКР-4ЖИТ)6-4-5
Предметные рубрики: Письменники Житомирщини-- Поезія --Житомирська область, 20-21 ст.
Письменники Житомирщини-- Проза --Житомирська область, 20-21 ст.
Географич. рубрики: Житомирська область-- Письменники-- Поезія, 20-21 ст.
Житомирська область-- Письменники Житомирщини-- Проза, 20-21 ст.
Содержание : [Оповідання]/ В. Васильчук. Троє за столом, не рахуючи закуски/ В. Врублевський. [Поезія]/ В. Головецький. Блазенія/ В. Дацюк. Який хліб найсолодший?/ М. Зіновчук. [Поезія]/ В. Кавун. Голубка моя сиза/ Є. Концевич. Колодязько/ О. Кулеш. [Поезія]/ І. Ліберда. [Поезія]/ В. Мисько. На каменях, залізі, золоті/ О. Опанасюк. [Поезія]/ Б. Остапенко. [Поезія]/ М. Павленко. [Поезія]/ М. Пасічник. Літаючий капелюшок : [поезія]/ М. Пономаренко. [Поезія]/ І. Редчиць. [Поезія]/ А. Савенець. [Поезія]/ М. Сич. [Поезія]/ А. Сірик. Поетична Шевченкіана Максима Рильського/ М. Скорський. [Поезія]/ В. Сташук. [Поезія]/ Н. Талько-Петрук. [Проза]/ Г. Хіміч. [Поезія]/ Г. Цепкова. Два фінали/ А. Шевчук. Галіфісти і галіфізм/ Г. Шкляр. [Проза]/ М. Яненко. Ой, люди, людоньки!/ М. Ярмолюк.
Аннотация: Хрестоматія творів письменників Житомирщини - перше за 40 років унікальне видання, яке включило до своїх шпальт доробки всіх без винятку нині сущих членів обласної письменницької організації.
Экземпляры : всего : КР(3), ФОНД(5), АБ(3)
Свободны : КР(3), ФОНД(5), АБ(3)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.997/М 11
Заглавие : Мікрохвильова кулінарія
Выходные данные : Х.: Фоліо, 2006
Колич.характеристики :287 с
Серия: Домашня бібліотека
Примечания : Авт.-упоряд. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 966-03-3526-1: 9.00 грн
ББК : 36.997
Предметные рубрики: Мікрохвильова кулінарія
Географич. рубрики:
Аннотация: Мікрохвильова піч стала надійною помічницею домашніх господарок. У даному виданні наведено 500 рецептів приготування всіляких страв - і зовсім простих, і досить складних.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.997/К 90
Заглавие : Кулинария
Выходные данные : Х.: Фолио, 2006
Колич.характеристики :320 с
Серия: Домашняя коллекция
ISBN, Цена 966-03-3153-3: 9.00 грн
ББК : 36.997
Предметные рубрики: Кулінарія
Географич. рубрики:
Аннотация: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.997/П68
Заглавие : Праздничный стол
Выходные данные : Х.: Фолио, 2005
Колич.характеристики :319 с
Серия: Хозяйке на заметку
Примечания : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISSN: 9789660330771
ISBN, Цена 966-03-3077-4: 08.00 грн
ББК : 36.997
Предметные рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географич. рубрики:
Аннотация: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола.
Экземпляры : всего : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.997/С 16
Заглавие : Салаты и закуски
Выходные данные : Х.: Фоліо, 2005
Колич.характеристики :319 с
Серия: Кулинарная коллекция
ISBN, Цена 966-03-3121-5: 8.00 грн
ББК : 36.997
Предметные рубрики: Кулінарія-- Салати-- Закуски
Географич. рубрики:
Аннотация: Раскрывает секреты приготовления всевозможных салатов и фруктовых десертов, а также холодных и горячих закусок из овощей, мяса, рыбы, творога, яиц.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.5(03)/З-80
Заглавие : Золота енциклопедія домашньої кулінарії
Выходные данные : Донецьк: БАО, 2006
Колич.характеристики :608 с
ISBN, Цена 966-548-822-8: 016.00 грн
УДК : 641.5(03)
ББК : 36.997я2
Предметные рубрики: Кулінарія
Географич. рубрики:
Аннотация: Рецепти найкращих страв світової та вітчизняної кухні, розмаїття корисних порад щодо "смачного мистецтва".
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663/664(075.8)/Д 69
Автор(ы) : Дорохіна, Марія Олексіївна, Капліна Т.В.
Заглавие : Технологія продукції харчування у таблицях і схемах : навч. посібник
Выходные данные : К.: Кондор, 2008
Колич.характеристики :280 с.: табл.
Примечания : Спис. використ. л-ри: с.277
ISBN, Цена 978-966-357-148-1: 043.00 грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36я73
Предметные рубрики: Харчові технології
Географич. рубрики:
Аннотация: Нові підходи до викладення технології продукції харчування.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

8.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.51/.54(477)/Р 78
Автор(ы) : Ростовський, Володимир Сергійович, Дібрівська, Наталія Віталіївна, Пасенко, Василь Федорович
Заглавие : Збірник рецептур
Выходные данные : Київ: Центр учбов. л-ри, 2010
Колич.характеристики :320 с.: табл.
ISBN, Цена 978-966-364-995-5: 107.00, 86.40, грн
УДК : 641.51/.54(477)
ББК : 36.997(4УКР)
Предметные рубрики: Громадське харчування-- Кулінарія --Україна
Географич. рубрики:
Аннотация: Рецептура й технологія приготування фірмових страв, кулінарних виробіві і напоїв.
Экземпляры : всего : АБ(1), ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : АБ(1), ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

9.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636.083(075)/А35
Автор(ы) : Бурлака В. А., Горальський Л. П., Засекін Д. А., Скоромна О. І.
Заглавие : Аз-Буки-Веді тваринника : навч. посібник . -2-ге вид.
Выходные данные : Житомир: Полісся, 2010
Колич.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примечания : Дод.: с. 476-482. - Л-ра: с. 483
ISBN, Цена 978-966-655-540-6: 50.00 грн
УДК : 636.083(075)
ББК : 45.4я73
Предметные рубрики: Підсобні господарства-- Тваринництво-- Розведення і племінна справа-- Годівля і утримання тварин
Тваринництво
Фермерське господарство-- Відходи
Сільськогосподарські тварини-- Радіонукліди
Велика рогата худоба
Свині
Кролі
Нутрії
Кури
Гуси
Індики
Бджоли
Кінологія
Географич. рубрики:
Аннотация: Відомості про організацію особистого підсобного господарства, роботу з придбання, вирощування та утримування, селекції та годівлі різноманітних тварин у різні періоди їхнього життя та пори року. Рецепти основних страв з продуктів тваринництва.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Найти похожие

10.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641/642:664.66/Г13
Автор(ы) : Гаевая, Раиса Алексеевна, Ященко, Мария Алексеевна
Заглавие : Хлеб на вашем столе . -3-е изд., перераб.
Выходные данные : Киев: Урожай, 1993
Колич.характеристики :287[1] с.: рис.
ISBN, Цена 5-337-01459-5: 5.00, 15.00, грн
УДК : 641/642:664.66
ББК : 36.992.2
Предметные рубрики: Кулінарні вироби-- Хлібні вироби
Географич. рубрики:
Аннотация: История рождения хлеба, его пищевая ценность, значение в диетическом питании.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

11.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.5(031)/З-80
Заглавие : Золотая энциклопедия кулинарии
Выходные данные : Донецк: БАО, 2010
Колич.характеристики :573, [3] с.: ил.
ISBN, Цена 978-966-548-024-2: 38.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992я2
Предметные рубрики: Кулінарія
Географич. рубрики:
Аннотация: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

12.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641(031)/З-80
Заглавие : Золота енциклопедія української кухні
Выходные данные : Донецьк: Глорія Трейд, 2011
Колич.характеристики :382, [2] с.: фото кольор.
ISBN, Цена 978-617-536-129-0: 45.00 грн
УДК : 641(031)
ББК : 36.99(4УКР)я2
Предметные рубрики: Кухня українська
Географич. рубрики:
Аннотация: Сотні перевірених часом та унікальних рецептів лягли в основу цієї книги, і вона стане вірним помічником у вдосконаленні кулінарної майстерності.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

13.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.5(031)/Б79
Заглавие : Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара : пер. с англ.
Выходные данные : М.: АСТ; М.: Астрель, 2008
Колич.характеристики :823, [1] с.: фото цв.
ISBN, Цена 978-5-17-057843-6: 557.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметные рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географич. рубрики:
Аннотация: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

14.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.5(031)/З-80
Заглавие : Золотая энциклопедия украинской кухни
Выходные данные : Донецьк: Глорія Трейд, 2011
Колич.характеристики :382, [2] с.: цв. ил.
ISBN, Цена 978-617-536-132-0: 81.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(4УКР)я2
Предметные рубрики: Кухня українська
Географич. рубрики:
Аннотация: Сотни проверенных временем и уникальных рецептов легли в основу этой книги.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

15.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.5:642.6(031)/Г 74
Заглавие : Готуємо із задоволенням
Выходные данные : Х.: Веста, 2011
Колич.характеристики :159, [1] с.: кол. іл.
Серия: Енциклопедія кулінара
ISBN, Цена 978-966-08-1809-5: 128.00 грн
УДК : 641.5:642.6(031)
ББК : 36.997я2
Предметные рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географич. рубрики:
Аннотация: Більше 300 кольорових фотографій і рецептура, розроблена у власній кулінарній студії допоможуть у створенні оргинінальних страв.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

16.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.5(031)/В 56
Заглавие : Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день
Выходные данные : М.: АСТ; М.: Полиграфиздат; СПб.: Сова, 2011
Колич.характеристики :576 с.: ил.
Примечания : Лит.: с. 557. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 978-5-17-065114-6: 149.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметные рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географич. рубрики:
Аннотация: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

17.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.5(031)/Г 12
Автор(ы) : Гаврилова, Анна Сергеевна
Заглавие : Русская кухня. Чудеса русской кухни : 1000 лучших рецептов : полная кулинарная энциклопедия
Выходные данные : М.: АСТ; М.: Астрель; М.: Полиграфиздат, 2010
Колич.характеристики :511, [1] с.: фото цв.
Серия: Чудо домашней кухни
ISBN, Цена 978-5-17-064943-3: 127.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(4РОС)я2
Предметные рубрики: Кухня російська-- Рецептура
Географич. рубрики:
Аннотация: Рецепты мясных, рыбных, овощных блюд, сдобных пирогов и других лакомств, которые вызовут у вас искреннее восхищение.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

18.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641(477)(075.8)/Р 25
Автор(ы) : Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Заглавие : Страви з риби та морепродуктів : навч. посібник
Выходные данные : К.: Кондор, 2010
Колич.характеристики :233, [1] с.: фото.кольор.
ISBN, Цена 978-966-351-302-7: 48.00 грн
УДК : 641(477)(075.8)
ББК : 36.997я73
Предметные рубрики: Рибні страви
Географич. рубрики:
Аннотация: Основні прийоми підготовки до кулінарної обробки риби та нерибних продуктів моря.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

19.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.55(477)/Т35
Автор(ы) : Терлецька, Зеновія
Заглавие : Українські страви
Параллельн. заглавия :UKRAINIAN DISHES
Выходные данные : Нью-Йорк: Союз Українок Америки, 1990
Колич.характеристики :201, [5] с.: іл.
Примечания : Покажч.: с. 195-201
Цена : 20.00 грн
УДК : 641.55(477)
ББК : 36.997(4УКР)
Предметные рубрики: Кухня-- Національні традиції --Україна
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): українські страви--украинские блюда--закуски--борщі--борщи--юшки--ухи--м'ясні страви--мясные блюда--яловичина--говядина--телятина--баранина--дичина--дичь--риба--рыба--раки--городина--овощи--салати--салаты--підливи--подливы--страви з яєць--блюда из яиц--печиво--печенье--торти--торты--ягоди--ягоды--горілки--водки
Аннотация: Подаються приписи страв, що при кінці 19 ст. і в першій половині 20 ст. були вживані в цілій Україні, та в Галичині вони особливо вкорінилися, маючи можливість безперервного розвитку. В ті часи українське харчування на приходствах, хуторах і домах тодішньої інтелігенції по містах дійшло до найвищого розквіту і могло суперничати сміло з вибагливими стравами других народів.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

20.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641/642(075.3)/Д71
Автор(ы) : Доцяк, Віра Сисоївна, Стременко, Людмила Олександрівна, Стременко, Інна Володимирівна
Заглавие : Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів : підручник
Выходные данные : К.: Вища шк., 1998
Колич.характеристики :519 с.: рис., табл., фото. кол.
Примечания : Дод.: с. 513-517
ISBN, Цена 5-11-004724-3: 21.00 грн
УДК : 641/642(075.3)
ББК : 36.99я722
Предметные рубрики: Громадське харчування-- Організація
Громадське харчування-- Кулінарія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): підприємства масового харчування--організація обслуговуванння відвідувачів--столовий посуд--цінність продуктів харчування--овочеві страви--грибні страви--рибні страви--м'ясні страви--молочні страви--кулінарна обробка продуктів--бульйони--гарячі страви--холодні закуски--гарячі закуски--десертні страви--напої--пунш--крюшон
Аннотация: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 1-20    21-40   41-59 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)