Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=заморожування<.>
Общее количество найденных документов : 27
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-27 
1.


    Ільченко, Н.
    Безпечне й корисне заморожування ягід та фруктів [] / Н. Ільченко // Безпека життєдіяльності. - 2020. - N 11. - С. 26
Рубрики: Ягоди--Заморожування--Безпека
   Фрукти--Заморожування--Безпека


Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

2.
641.4
А 69


    Анохіна, Валентина Іллівна.
    Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; під ред. В. І. Анохіної. - 2-ге вид., випр. і доп. - Київ : Урожай, 1992. - 216 с. : рис., табл., фот. кол. - Літ.: с. 204. - Предм. покажч.: с. 205-211. - ISBN 5-337-01108-1 : 115.00 крб
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Овочі--Зберігання--Переробка--Практичні посібники
   Фрукти--Зберігання--Переробка--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
овочеві культури -- баштанні культури -- плодові культури -- ягідні культури -- соління овочів -- прянощі -- овочеві консерви -- фруктові консерви -- ягідні консерви -- мочіння овочів -- квашення овочів -- сушіння фруктів -- сушіння овочів -- заморожування овочів -- заморожування фруктів
Аннотация: Висвітлено особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовано сорти овочевих, плодових культур і винограду.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтіївна; Анохіна, Валентина Іллівна \ред.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

3.
36.91
А69


    Анохіна, Валентина Іллівна.
    Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; за ред. В. І. Анохіної. - Київ : Урожай, 1988. - 214 с. : рис., табл., фот. - Бібліогр.: с. 203. - Предм. покажч.: с. 204-211. - ISBN 5-337-00134-5 : 1.70 грн
ББК 36.91
Рубрики: Овочі--Зберігання--Переробка--Практичні посібники
   Фрукти--Зберігання--Переробка--Практичні посібники

   Виноград--Зберігання--Переробка--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
овочеві культури -- баштанні культури -- плодові культури -- ягідні культури -- виноград -- прянощі -- овочеві консерви -- фруктові консерви -- ягідні консерви -- соління овочів -- мочіння овочів -- квашення овочів -- заморожування овочів -- заморожування фруктів -- овочеві заготовки -- напої -- морси -- кваси -- десерти
Аннотация: Особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовані для цієї мети сорти овочевих, плодових культур і винограду.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтіївна; Анохіна, Валентина Іллівна \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

4.


    Білай, Д. В.
    Максимум вітамінів зберігають сушіння, закваска й заморожування [] / Д. В. Білай // Безпека життєдіяльності. - 2020. - N 9. - С. 27-28
Рубрики: Продовольча безпека
   Овочі--Заготівля

   Плодоягідні--Заготівля


Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

5.
Шифр: bzzt/2020/11
   Журнал

Безпека життєдіяльності [Текстььь]. - К. : Міжнар. акад. безпеки життєдіяльності, 2003 - . - Выходит ежемесячно
2020г. N 11
Зі змісту:
Ільченко, Н. Корисні та шкідливі властивості граната / Н. Ільченко. - С.2
Прохоренко, А. Сезонні застуди: як уберегтися? / А. Прохоренко. - С.3
Петренчук, Н. Проблема куріння систем нагрівання тютюну та електронних сигарет серед молоді України / Н. Петренчук. - С.4-5
Приступлюк, В. Збалансоване харчування в період пандемії / В. Приступлюк. - С.5
Білай, Д. В. Синтетичні харчі, або яку ковбасу ми їмо? / Д. В. Білай. - С.10-11
Григор'єв, В. Пожежна безпека під час опалення приміщень / В. Григор'єв, П. Зубченко. - С.12
Ільницька, І. М. Газ недбальства не любить / І. М. Ільницька. - С.13-14
Стоєцький, В. Основні дії під час пожежі : (пам'ятка) / В. Стоєцький. - С.15
Гаврилюк, І. Протипожежна підготовка дачних ділянок до зимового періоду / І. Гаврилюк. - С.16
Панченко, С. В. Підвищення рівня безпеки транспортування небезпечних вантажів в умовах динамічного коригування просування поїздопотоків різних категорій / С. В. Панченко, О. В. Лаврухін, Д. О. Кульова. - С.17-19. - Бібліогр. в кінці ст.
Хрипливий, І. Наввчання непрацюючого населення діям у НС - важлива складова в системі його захисту і територій від НС / І. Хрипливий. - С.22-24. - Бібліогр. в кінці ст.
Богданович, Л. Безпечни й відпочинок без шкоди для лісу / Л. Богданович, С. Усик. - С.25
Ільченко, Н. Безпечне й корисне заморожування ягід та фруктів / Н. Ільченко. - С.26
Усик, С. Правила поводження у випадкау зустрічі зі свійськими і дикими тваринами / С. Усик. - С.27
Теліга, Т. Байдужість у вихованні дітей / Т. Теліга. - С.28
Кірічук, Т. Обережно! Батарейка - вбивця! / Т. Кірічук. - С.29
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

6.
Шифр: bzzt/2020/9
   Журнал

Безпека життєдіяльності [Текстььь]. - К. : Міжнар. акад. безпеки життєдіяльності, 2003 - . - Выходит ежемесячно
2020г. N 9
Зі змісту:
Богданович, Л. Лохина - корисна ягода кольору індиго / Л. Богданович, С. Сарай. - С.2-3
Треніна, А. С. Як захиститись від кишкових інфекцій / А. С. Треніна. - С.4
Богданович, Л. Зелень на столі - запорука здоров'я / Л. Богданович. - С.5
Кіслова, В. Харчування восени / В. Кіслова. - С.6-8
Ільницька, І. М. Користь і небезпека кавунів / І. М. Ільницька. - С.9-10
Нетребенко, А. Гра, що руйнує життя / А. Нетребенко. - С.13-14
Яковець, Н. Контролюємо паніку під час коронавірусу / Н. Яковець. - С.15
Ільницька, І. М. Самоорганізація дитини й основи правильного виховання / І. М. Ільницька. - С.16-18
Батіщева, В. Захистимо екосистему від пожеж / В. Батіщева. - С.19-20
Іванов, і. Дії в разі виникнення пожеж / і. Іванов. - С.21
Стоєцький, В. Пожежна безпека пічного опалення / В. Стоєцький. - С.22
Гордієнко, В. В. Газові балончики: що треба знати? / В. В. Гордієнко. - С.23-24
Усик, С. Безпека на залізниці / С. Усик. - С.25
Косянчук, В. Правила безпечного користування велосипедом / В. Косянчук. - С.26
Білай, Д. В. Максимум вітамінів зберігають сушіння, закваска й заморожування / Д. В. Білай. - С.27-28
Кірєєва, М. Безпека харчових продуктів / М. Кірєєва. - С.28
Теліга, Т. Черкащина потерпає від нашестя червоних лисиць / Т. Теліга. - С.29-30
Ільницька, І. М. Укус змії / І. М. Ільницька. - С.30
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

7.
40.711
Б42


    Бекетов, Петр Васильевич.
    Снижение потерь картофеля и овощей при уборке и хранении [] / П. В. Бекетов. - Москва : Россельхозиздат, 1986. - 220 с. : рис., табл. - Лит.: с. 217. - 0.55 р.
УДК
ББК 40.711 + 42.34
Рубрики: Картопля--Механізація--Практичні посібники
   Овочі--Механізація--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
картофель -- овощи -- механизация -- комплексная механизация уборки -- комплексна механізація збирання -- уборка картофеля -- збирання картоплі -- хранение картофеля -- зберігання картоплі -- уборка овощей -- збирання овочів -- хранение овощей -- зберігання овочів -- переработка картофеля -- переробка картоплі -- замораживание овощей -- заморожування овочів
Аннотация: Рассматриваются пути снижения потерь урожая картофеля и овощей: комплексная механизация возделывания и уборки, способы хранения, своевременная переработка.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

8.
641.5(075.8)
В 20


    Васюкова, Ганна Тимофіївна.
    Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [] : навч. посібник / Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - К. : Кондор, 2011. - 95, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 89-95. - ISBN 978-966-351-346-1 : 22.00 грн
УДК
ББК 36.94я73
Рубрики: Рибні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
використання риби -- использование рыбы -- виробництво рибних товарів -- производство рыбных товаров -- заморожування риби -- замораживание рыбы -- рибні напівфабрикати -- рыбные полуфабрикаты -- засолювання риби -- засолка рыбы -- в'ялення риби -- вяление рыбы -- сушіння риби -- сушка рыбы -- копчення риби -- копчение рыбы -- рибні консерви -- рыбные консервы -- рибні пресерви -- рыбные присервы -- виробництво ікри -- производство икры -- нерибна водна сировина -- нерыбное водное сырье

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ющенко, Людмила Петрівна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

9.
28.081.2
Г60


    Голдовский, Александр Михайлович.
    Анабиоз и его практическое значение [] / А. М. Голдовский ; [отв. ред. Е. М. Крепс] ; Акад. наук CССР. - Л. : Наука, Ленингр. отд-ние, 1986. - 169 с. : рис., табл. - (От молекулы до организма). - Лит.: с. 161-166. - 0.60 р.
ББК 28.081.2
Рубрики: Абіотичні фактори--Наукові видання
   
фывфывфыв:
мутационный процесс -- мутаційний процес -- устойчивость организмов -- стійкість організмів -- охлаждение -- охолодження -- ионизирующие излучение -- іонізуюче випромінювання -- способы инактивирования -- способи інактивування -- стерилизация -- стерилізація -- замораживание -- заморожування -- сухие микробные культуры -- сухі мікробні культури -- хранение пыльцы -- зберігання пилку -- хранение зерна -- зберігання зерна -- хранение крови -- зберігання крові -- хранение спермы -- зберігання сперми -- хранение эмбрионов -- зберігання ембріонів -- анабиоз -- анабіоз
Аннотация: Особенности организмов в состоянии анабиоза и при выходе из него, практическое применение анабиоза в различных областях растениеводства, животноводства, медицины, ветеринарии, пищевой промышленности.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Крепс, Е. М. \ред.\; Академия наук CССР
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие

10.
664.66.016/.019
Г 71


    Горячева, Анна Феоктистовна.
    Сохранение свежести хлеба [] / А. Ф. Горячева, Р. В. Кузьминский. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 240 с. : рис., табл. - Лит.: с. 228-235. - Предм. указ.: с. 236-237. - 2.10 р.
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хліб--Зберігання--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
черствение хлеба -- черствіння хліба -- усыхание хлеба -- всихання хліба -- хлебопекарное сырье -- хлібопекарська сировина -- способы приготовление теста -- способи приготування хліба -- режим выпечки хлеба -- режими випікання хліба -- хранение хлеба -- зберігання хліба -- замораживание хлебобулочных изделий -- заморожування хлібобулочних виробів -- скорость черствения хлеба -- швидкість черствіння хліба -- переработка черствого хлеба -- переробка черствого хліба
Аннотация: Даны научные представления о процессах старения и усыхания хлеба, описаны способы замедления данных процессов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кузьминский, Руслан Владимирович
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

11.
664.8.037.5
Г90


    Грубы, Ярослав.
    Производство замороженных продуктов [] = Technologie a technika vyroby zmrazenych potravin / Я. Грубы ; пер. с чеш., ред. и предисл. И. Ф. Бугаенко. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 336 с. : рис., табл. - Лит.: с. 328-329. - ISBN 5-10-001356-7 : 1.70 р.
УДК
ББК 36.813.7
Рубрики: Харчові продукти--Охолодження--Технологічні процеси--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
замораживание охлажденным воздухом -- заморожування охолодженим повітрям -- замораживание в охлажденном растворе -- заморожування в охолодженому розчині -- контактное замораживание -- контактне заморожування -- замораживание в жидком хладагенте -- заморожування в рідкому холодоагенті -- замораживание в глубоком вакууме -- заморожування в глибокому вакуумі -- упаковка замороженных продуктов -- пакування заморожених продуктів -- технология производства замороженных продуктов -- технологія виробництва заморожених продуктів -- технология производства льда -- технологія виробництва льоду -- санитария хранения -- санітарія зберігання
Аннотация: Рассматриваются источники холода, влияние замораживания и условий хранения на растительные и животные ткани, способы замораживания, оборудование, упаковка.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бугаенко, И. Ф. \пер., ред., авт. предисл.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

12.
635
З-18


    Закатова, Галина Николаевна.
    Высококачественные овощи: выращивание, заготовка, хранение [] / Г. Н. Закатова, В. С. Колодязная. - Л. : Лениздат, 1986. - 143 с. : табл. - 0.35 р.
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Овочі--Вирощування--Практичні посібники
   Овочі--Зберігання--Практичні посібники

   Овочі--Заготівля--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
биологические основы качества овощей -- біологічні основи якості овочів -- показатели качества овощей -- показники якості овочів -- особенности послеуборочного периода -- особливості післязбирального періоду -- заготовка овощей -- заготівля овочів -- условия хранения овощей -- умови зберігання овочів -- условия замораживания овощей -- умови заморожування овочів -- технология выращивания овощей -- технологія вирощування овочів -- технология хранения овощей -- технологія зберігання овочів -- капустные овощи -- капустяні овочі -- корнеплоды -- коренеплоди -- лук -- цибуля -- чеснок -- часник -- плодовые овощи -- плодові овочі -- зеленные овощные растения -- зеленні овочеві рослини
Аннотация: Технологии возделывания, заготовки и хранения овощей, исходя из требований к их качеству и с учетом биологических особенностей культур и сортов, степени механизации уборочных работ, уровня агротехники и способов хранения урожая.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Колодязная, Валентина Степановна
Экземпляры всего: 3
ФОНД (1), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (2)
Найти похожие

13.
636.5.082
И86


   
    Искусственное осеменение птицы [] / [А. Д. Курбатов и др.]. - М. : Агропромиздат, 1987. - 127 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с 104-124. - Лит.: с. 125. - 0.35 р.
УДК
ББК 46.8-3
Рубрики: Птахи--Розмноження (фізіол.)--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
физиология половых органов птицы -- фізіологія статевих органів птиці -- оценка спермы птицы -- оцінка сперми птиці -- методы замораживания спермы -- методи заморожування сперми -- хранение спермы -- зберігання сперми -- искусственное осеменение кур -- штучне осіменіння курей -- искусственное осеменение гусынь -- штучне осіменіння гусей -- искусственное осеменение уток -- штучне осіменіння качок -- искусственное осеменение цесарок -- штучне осіменіння цесарок
Аннотация: Изложены эффективные методы глубокого замораживания спермы птицы, а также особенности племенной работы при использовании для искусственного осеменения замороженной спермы.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Курбатов, Александр Дмитриевич; Нарубин, Лидия Евгеньевна; Богомолов, Владимир Васильевич; Бесулин, В. И.
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

14.
636.4
К32


    Квасницкий, Алексей Владимирович.
    Искусственное осеменение свиней [] / А. В. Квасницкий. - К. : Урожай, 1983. - 187 с. : рис., табл. - 0.70 р.
УДК
ББК 46.5-3
Рубрики: Свині--Відтворення поголів'я--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
формы искусственного осеменения -- форми штучного осіменіння -- искусственное осеменение свиней -- штучне осіменіння свиней -- технология искусственного осеменения свиней -- технологія штучного осіменіння свиней -- технология работы со спермой -- технологія роботи зі спермою -- проведение искусственного осеменения свиноматок -- проведення штучного осіменіння свиноматок -- глубокое замораживание спермы -- глибоке заморожування сперми
Аннотация: Описаны биологические особенности органов размножения хряков и свиноматок, методика и техника взятия спермы, а также искусственного осеменения свиней.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

15.
635.21
К-56


    Ковалев, Виктор Сергеевич.
    Промышленное производство продуктов питания из картофеля [] / В. С. Ковалев, В. И. Воронков. - Киев : Урожай, 1987. - 80 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 79-80. - 0.30 р.
УДК
ББК 36.97
Рубрики: Харчові продукти--Картопля--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
пищевые продукты -- картофель -- производство картофелепродуктов -- виробництво картоплепродуктів -- тепловая обработка картофеля -- теплова обробка картоплі -- замораживание картофеля -- заморожування картоплі -- ассортимент картофелепродуктов -- асортимент картоплепродуктів
Аннотация: Рассмотрена технология производства картофельных полуфабрикатов и готовых блюд.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Воронков, Владимир Иванович
Экземпляры всего: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Найти похожие

16.
36.910
К65


   
    Консервируем сами [] / [сост. Н. В. Родионов]. - 4-е изд., стер. - Москва : Цитадель-трейд, 2002. - 207 с. : табл. - (Для Вас). - Лит.: с. 188. - ISBN 5-7657-0187-6 : 3.60 р.
ББК 36.910
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання
   
фывфывфыв:
домашнее консервирование -- соление -- соління -- квашение -- квашення -- сушка -- сушіння -- замораживание плодов -- заморожування плодів -- варенье -- варення -- мармелад
Аннотация: Консервирование и другие виды переработок овощей, плодов, ягод и грибов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Родионов, Н. В. \сост.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

17.
664-9(075)
Л61


    Липатов, Николай Никитович.
    Процессы и аппараты пищевых производств [] : учебник / Н. Н. Липатов. - Москва : Экономика, 1987. - 272 с. : рис., табл. - Лит.: с. 270. - 0.90 р.
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва--Процеси--Апарати--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
гидравлические машины -- гідравлічні машини -- фильтрование -- фільтрування -- измельчение материалов -- подрібнення матеріалів -- прессование продуктов -- пресування продуків -- теплообменные аппараты -- теплообмінні процеси -- охлаждение продуктов -- охолодження продуктів -- замораживание продуктов -- заморожування продуктів -- размораживание продуктов -- розморожування продуктів -- сорбционные процессы -- сорбційні процеси -- электродиализ продуктов -- електродіаліз продуктів
Аннотация: Рассмотрены гидромеханические, механические, тепловые, массообменные и другие процессы в производстве продукции общественного питания.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 3
ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Найти похожие

18.
621.56:664.8.037.1(075.8)
Л72


    Лозовський, Анатолій Петрович.
    Основи холодильних технологій [] : навч. посіб. / А. П. Лозовський, О. М. Іванов. - Суми : Унів. кн., 2013. - 148, [2] с. : табл., рис. - Літ.: с. 147-148. - ISBN 978-966-680-614-0 : 50.00 грн
УДК
ББК 31.392я73 + 36.813.7я73
Рубрики: Холодильна техніка--Холодильні машини--Розрахунки--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
термодинамічна система -- термодинамічний процес -- штучне охолодження -- другий закон термодинаміки -- цикл Карно -- парова холодильна машина -- двоступінчаста холодильна машина -- холодильні агенти -- системи машинного охолодження -- льодове охолодження -- холодильні установки -- холодильна потужність -- розрахунки холодильної установки -- заморожування продуктів
Аннотация: Холодильні технології у переробній промисловості для обробки, переробки та зберігання сировини, продукції рослинного та тваринного походження.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Іванов, Олег Миколайович
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

19.
663.1:637.1/.3]
М 74


    Моисеева, Елена Львовна.
    Микробиология мясных и молочных продуктов при холодильном хранении [] / Е. Л. Моисеева. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 223 с. : рис., табл. - Прил.: с. 205-217. - Лит.: с. 218-222. - ISBN 5-10-000205-0 : 1.10 р.
УДК
ББК 36-1
Рубрики: М'ясні продукти--Зберігання--Мікробіологія--Практичні посібники
   Молочні продукти--Зберігання--Мікробіологія--Практичні посібники

   Харчові продукти--Заморожування--Зберігання--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
психротрофные микроорганизмы -- психротрофні мікроорганізми -- мезофильные микроорганизмы -- мезофільні мікроорганізми -- микробиология мяса -- мікробіологія м'яса -- микробиология молока -- мікробіологія молока -- микробиология мороженого -- мікробіологія морозива -- микробиология масла -- мікробіологія масла -- микробиология быстрозамороженных продуктов -- мікробіологія швидкозаморожених продуктів -- санитарные требования к холодильникам -- санітарні вимоги до холодильників -- микробиология птицы -- мікробіологія птиці -- микробиология твердых сыров -- мікробіологія твердих сирів -- микробиология творога -- мікробіологія сиру
Аннотация: Приведена характеристика микроорганизмов, являющихся основными возбудителями порчи мясных и молочных продуктов при холодильном хранении.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 3
ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Найти похожие

20.
024.8
Н35


. Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського

    Омельченко, Микола.
    Основні етапи висушування документів після консервації у морозильній камері [] / М. Омельченко // Наукові праці Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського : збірник / Нац. акад. наук України, Нац. б-ка України ім. В. І. Вернадського, Асоц. б-к України ; редкол.: В. Попик (голова) [та ін.]. - Київ : НБУВ, 2007. - Вип. 17: Інноваційні технології збереження документальних фондів: запобігання надзвичайній ситуації у бібліотеці, шляхи її подолання. - С. 132-137. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISBN 978-966-02-4325-5
УДК
ББК 76.116.3(4УКР) + 78.364.7
Рубрики: Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського--Фонди (ресурси)--Захист
   Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського--Аварії і катастрофи, 2002 р.

фывфывфыв:
діяльність бібліотек -- захист фондів -- профілактика аварій -- надзвичайні ситуації -- шкода, завдана водою -- заморожування -- технологія безпечної сушки

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Онищенко, О. С. \ред.\; Боряк, Г. В. \ред.\; Бровкін, А. Г. \ред.\; Горовий, В. М. \ред.\; Національна академія наук України; Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського; Асоціація бібліотек України

Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ФОНД (1), БГ (1)
Свободны: ФОНД (1), БГ (1)

Найти похожие

 1-20    21-27 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)