Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Андрушівська ЦРБ (1)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=зберігання харчових продуктів<.>
Общее количество найденных документов : 7
Показаны документы с 1 по 7
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.02(075.8)/П 37
Автор(ы) : Плахотін В.Я., Тюрікова І.С., Хомич Г.П.
Заглавие : Теоретичні основи технологій харчових виробництв : підручник
Выходные данные : К.: Центр навч. л-ри, 2006
Колич.характеристики :640 с.: рис., табл.
Коллективы : Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України
Примечания : Бібліогр.: с. 623-626. - Предм. покажч.: с. 616-622. - Глосарій: с. 609-615
ISBN, Цена 966-364-175-4: 035.20 грн
УДК : 664.02(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметные рубрики: Харчові виробництва-- Технологія
Харчові продукти-- Характеристики-- Обробка
Географич. рубрики:
Аннотация: Особливості харчових продуктів як об'єктів виробництва, класифікація технологічних процесів та виробництв, методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад готової продукції.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/В80
Автор(ы) : Пішак, Василь Павлович, Радько, Михайло Михайлович, Бабюк, Анатолій Васильович, Воробйов, Олександр Олександрович, Рогозинський, Мирон Степанович, Романів, Людмила Вікторівна, Федорова, Олена Євгенівна, Марценяк, Ігор Валер'янович
Заглавие : Вплив харчування на здоров'я людини : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації]
Выходные данные : Чернівці: Книги-XXI, 2006
Колич.характеристики :500 с.: табл.
Примечания : Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499
ISBN, Цена 966-8653-45-9: 50.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметные рубрики: Харчування-- Вплив на організм
Харчові продукти-- Якість
Аннотация: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.
Экземпляры :ВСМЛ(1)
Свободны : ВСМЛ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 37.279я2/М 99
Автор(ы) : Мяловицький А.В., Оганян Г.А.
Заглавие : Культура побуту - сила нації : книга корисних порад
Выходные данные : К.: Україна, 2001
Колич.характеристики :350 с.: іл.
ISBN, Цена 966-524-102-8: 011.67 грн
ББК : 37.279я2
Предметные рубрики: Культура-- Побут --Україна
Географич. рубрики:
Аннотация: Розкриті питання, пов'язані з раціональним веденням домашнього господарства, облаштуванням сучасної квартири, культурою харчування. Корисні поради щодо вирощування, заготівлі, переробки і зберігання фруктів, ягід та овочів.
Экземпляры : всего : МИСТ(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Свободны : МИСТ(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.41(075.8)/А 87
Автор(ы) : Архіпов, Віктор Віталійович
Заглавие : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. та допов.
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Колич.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примечания : Дод.: с.205
ISBN, Цена 978-611-01-0045-8: 58.00, 96.00, грн
УДК : 640.41(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметные рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Ресторани
Географич. рубрики:
Аннотация: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.
Экземпляры : всего : ФОНД(2), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(2), ВВ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 641.56(075.8)/Д44
Автор(ы) : Черевко А. И., Димитриевич Л. Р., Скурихина Л. А., Дуденко Н. В., Павлоцкая Н. Ф.
Заглавие : Диетическое питание: в 2 т. : пособие-справочник. Т. 2: Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания
Выходные данные : Сумы: Унив. кн., 2013
Колич.характеристики :493, [1] с.: табл., рис.
Примечания : Лит.: с. 410-412. - Прил.: с. 413-493
ISBN, Цена 978-966-680-627-0: 125.00 грн
УДК : 641.56(075.8)
ББК : 36.996я73
Предметные рубрики: Раціональне харчування-- Лікувальна кулінарія-- Дієтологія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): продовольственное сырье--продовольча сировина--хранение пищевых продуктов--зберігання харчових продуктів--механическая кулинария--механічна кулінарія--физические свойства сырья--фізичні властивості сировини--химический состав продуктов питания--хімічний склад продуктів харчування--производство продуктов питания--виробництво продуктів харчування--производство диетической продукции--виробництво дієтичної продукції--оборудование предприятий ресторанного хозяйства--устаткування підприємств ресторанного господарства--организация диетического питания--організація дієтичного харчування--гигиена пищеблока--гігієна харчоблоку--личная гигиена персонала--особиста гігієна персоналу--сервірування столу--сервировка стола--нові форми обслуговування в ресторанах--новые формы обслуживания в ресторанах
Аннотация: Особенности технологии производства продукции диетического питания на предприятиях ресторанного хозяйства, в том числе в оздоровительных санаторно-курортных учреждениях.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ЧЗ(1)
Свободны : ВВ(1), ЧЗ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.1/Д66
Заглавие : Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов
Выходные данные : Киев: Молодь, 1993
Колич.характеристики :222, [2] с
ISBN, Цена 5-7720-0868-4: 10.00 грн
УДК : 641.1
ББК : 36.91
Предметные рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): домашнее консервирование--овощные консервы--овочеві консерви--квашеные овощи--квашені овочі--консервирование фруктов--консервування фруктів--плодоягодные соки--плодоягідні соки--джемы--джеми--желе--квасы--кваси--наливки--хранение пищевых продуктов--зберігання харчових продуктів
Аннотация: В книге содержится более 300 оригинальных рецептов различных консервов из овощей, ягод и фруктов.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36-9я73/К60
Автор(ы) : Колесник, Арсений Адамович, Елизарова, Людмила Григорьевна
Заглавие : Теоретические основы товароведения продовольственных товаров : учебник . -3-е изд., перераб. и доп.
Выходные данные : Москва: Экономика, 1990
Колич.характеристики :287 с.: рис., табл.
Серия: ВУЗ. Государственная торговля
ISBN, Цена 5-282-00719-3: 0.85 р.
ББК : 36-9я73
Предметные рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): товароведение--продовольственные товары--качество продовольственных товаров--якість продовольчих товарів--вещества пищевых продуктов--речовини харчових продуктів--тара--хранение пищевых продуктов--зберігання харчових продуктів--консервирование пищевых продуктов--консервування харчових продуктів--классификация пищевых продуктов--класифікація харчових продуктів
Аннотация: Химический состав пищевых продуктов, их стандартизация, способы сохранения качества.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)