Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=зберігання харчової продукції<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2(075)/Е 45
Автор(ы) : Барановський М.М., Білявський Г.О., Власенко О.В., Мороз Л.В.
Заглавие : Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : Київ: Лібра, 2006
Колич.характеристики :304 с.: табл., рис.
Примечания : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Цена 966-7035-77-8: 45.50, 054.00, 50.00, грн
УДК : 613.2(075) + 504.75(075)
ББК : 51.23я73 + 28.08я73
Предметные рубрики: Гігіена харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі.
Экземпляры : всего : БГ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Свободны : БГ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.42:658.589/І-66
Автор(ы) : Піддубний, Володимир Антонович, Кравченко, Михайло Федорович, Чагайда, Андрій Олегович, Красножон, Світлана Володимирівна
Заглавие : Інноваційні технології харчових виробництв : монографія
Выходные данные : Київ: Кондор, 2017
Колич.характеристики :372, [2] с.: табл., рис.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій, Київський національний торговельно-економічний університет
Примечания : Літ.: с. 354-372. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 978-617-7458-40-0: 270.00 грн
УДК : 663.42:658.589
ББК : 36.87
Предметные рубрики: Харчові виробництва-- Солод-- Дослідження
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): процеси вирощування ячменю--сушка солоду--платформи сушарки--системи виробництва солоду--оцінка енергетичних втрат--зберігання харчової продукції--фасування газових напоїв--упаковка--енергозберігаючі технологічні схеми--оцінка летального ефекту--бродильні технології--технології бродіння пива--енергетичні ресурси матеріальних потоків--інтенсивні технології
Аннотация: Аналіз енергоматеріальних потоків і теоретичне удосконалення процесів енерго- і масообміну у виробництві солоду, технологій забезпечення зберігання харчової продукції.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)