Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=качество пищевых продуктов<.>
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8
1.

Вид документа :
Шифр издания :
Автор(ы) : Марова С.Ф., Папа-,
Заглавие : Некоторые аспекты управления качеством пищевых продуктов
Место публикации : Економіка та держава: Міжнародний науково- практичний журнал. - 2007. - N 6. - С. 71-73 (Шифр etde/2007/6)
Примечания : Библиогр. в конце ст.
Предметные рубрики: Державне управління
Географич. рубрики:
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/В80
Автор(ы) : Пішак, Василь Павлович, Радько, Михайло Михайлович, Бабюк, Анатолій Васильович, Воробйов, Олександр Олександрович, Рогозинський, Мирон Степанович, Романів, Людмила Вікторівна, Федорова, Олена Євгенівна, Марценяк, Ігор Валер'янович
Заглавие : Вплив харчування на здоров'я людини : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації]
Выходные данные : Чернівці: Книги-XXI, 2006
Колич.характеристики :500 с.: табл.
Примечания : Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499
ISBN, Цена 966-8653-45-9: 50.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметные рубрики: Харчування-- Вплив на організм
Харчові продукти-- Якість
Аннотация: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.
Экземпляры :ВСМЛ(1)
Свободны : ВСМЛ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613(075.8)/І-21
Автор(ы) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В.
Заглавие : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2010
Колич.характеристики :400 с
Примечания : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398
ISBN, Цена 978-966-680-482-5: 87.00, 84.00, 120.00, грн
УДК : 613(075.8)
ББК : 51.239я73
Предметные рубрики: Санітарія-- Гігієна
Ресторанна справа
Географич. рубрики:
Аннотация: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.
Экземпляры : всего : ВСМЛ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВСМЛ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.03(075)/П 12
Автор(ы) : Павлоцкая, Лариса Федоровна, Дуденко Н. В., Евлаш В. В.
Заглавие : Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки : учебник
Выходные данные : К.: ИНКОС, 2007
Колич.характеристики :287 с.: рис., табл.
Примечания : Прил.: с.245
ISBN, Цена 966-8347-53-6: 42.00 грн
УДК : 663.03(075)
ББК : 36-1я73
Предметные рубрики: Харчові продукти-- Якість та безпека
Географич. рубрики:
Аннотация: Биологическая роль и нормы потребления основных пищевых веществ.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 347.7(477)/З-19
Заглавие : Законодавство України про захист прав споживачів : зб. офіц. текстів законів станом на 27 лют. 2013 р.
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Колич.характеристики :329, [1] с
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
ISBN, Цена 978-617-673-046-0: 49.00 грн
УДК : 347.7(477)
ББК : 67.9(4УКР)304.6
Предметные рубрики: Права споживачів-- Захист --Україна
Географич. рубрики:
Аннотация: Статті законодавства України про захист прав споживачів, що регулюють відносини між споживачами товарів, робіт і послуг та виробниками і продавцями товарів, виконавцями робіт і надавачами послуг різних форм власності, встановлюють права споживачів, а також визначають механізм їх захисту та основи реалізації державної політики у сфері захисту прав споживачів.
Экземпляры :ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613(075.8)/І-21
Автор(ы) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В.
Заглавие : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2012
Колич.характеристики :398, [1] с.: табл.
Примечания : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398
ISBN, Цена 978-966-680-482-5: 85.00 грн
УДК : 613(075.8)
ББК : 51.239я73
Предметные рубрики: Санітарія-- Гігієна
Географич. рубрики:
Аннотация: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 642.5:339(477)/П78
Заглавие : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торг. Вип. 1 (17) . ч. 1
Выходные данные : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Колич.характеристики :349, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примечания : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 344-345
Цена : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметные рубрики: Установи громадського харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та аппаратів харчових виробництв.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

8.

Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 642.5:339(477)/П78
Заглавие : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Вип. 1 (17) . ч. 2
Выходные данные : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Колич.характеристики :234, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примечания : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231
Цена : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметные рубрики: Установи громадського харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.
Экземпляры :ФОНД(1)
Свободны : ФОНД(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)