Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=кваша<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.

Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 338.43-051(477)(0/К32-427617
Автор(ы) :
Заглавие : Кваша Сергій Миколайович. Найвагоміші наукові здобутки академіка Національної академії аграрних наук України: до 60-річчя від дня народження академіка НААН Кваші Сергія Миколайовича/ Нац. акад. аграр. наук України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України ; [за заг. ред. С. М. Кваші ; уклад.: В. Ф. Калуга та ін.]. - (Видатні особистості). Кн. 2: Науково-публіцистичні нариси
Выходные данные : Київ: Аграрна наука, 2018
Колич.характеристики :335, [1] с.: рис., табл., фот., мапи
Коллективы : Національна академія аграрних наук України, Національний університет біоресурсів і природокористування України
ISBN, Цена 978-966-540-536-8: 180.00 грн
УДК : 338.43-051(477)(092)Кваша
ББК : 65.9(4УКР)32-8
Предметные рубрики: Діячі українські
Географич. рубрики:
Аннотация: Наукове видання актуальних наукових публікацій з проблем розвитку аграрної політики Сергія Миколайовича Кваші.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.56(=161.2)/В67
Автор(ы) : Волков, Олексій
Заглавие : Сучасна українська кухня. Гастрономічна подорож Україною
Выходные данные : Б.м., 2021
Колич.характеристики :240 с
ISBN, Цена 978-617-95099-5-7: 417.50 грн
УДК : 641.56(=161.2)
ББК : 36.99
Предметные рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина-- Традиції
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): юшки--борщі--куліш--тетеря--кваша--січеники--гурда--лемішка--варенуха--грибна підлива--яловичина в сметані--буженина--печеня--київський торт по-домашньому--паска великодня
Аннотация: Гастрономічні історії з кожного регіону України, 30 кулінарних історій та кращих страв до 30 річчя країни.
Экземпляры : всего : ВУ(1), ВВ(1)
Свободны : ВУ(1), ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)