Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=квашення<.>
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.4(031)/Е64
Заглавие : Енциклопедія консервування
Выходные данные : Х.: Фоліо, 2005
Колич.характеристики :480 с
Серия: Домашня бібліотека
ISBN, Цена 966-03-3172-X: 011.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметные рубрики: Консервування
Географич. рубрики:
Аннотация: Способи консервування продуктів: сушіння, копчення, соління, квашення, маринування, теплова обробка, замороження.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 62:658.27(075)/О-76
Автор(ы) : Остапчук, Микола Васильович, Рибак, Анатолій Іванович
Заглавие : Система технологій (за видами діяльності) : навч. посібник
Выходные данные : К.: ЦУЛ, 2003
Колич.характеристики :888 с.: рис., табл.
Примечания : Л-ра: с. 877-879. - Дод.: с. 880-886
ISBN, Цена 966-655-063-6: 50.50 грн
УДК : 62:658.27(075)
ББК : 30.6я73
Предметные рубрики: Загальна технологія-- Промисловість
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): характеристика промисловості--характеристика промышленности--технологічний процес--технологический процесс--технологічна система--технологическая система--структура управління--структура управления--моделювання систем керування--моделирование систем руководства--модель собівартості продукції--модель себестоимости продукции--економічна оцінка технічного рівня--экономическая оценка технического уровня--подрібнювачі--дробители--теплові процеси--тепловые процессы--масообмінники--масообменники--сорбція--сорбция--кристалізація--кристаллизация--хімічна кінетика--химическая кинетика--технологія чавуну--технология чугуна--виробництво сталі--производство стали--технологія міді--технология меди--технологія алюмінію--технология алюминию--технологія магнію--технология магнию--технологія титану--технология титана--паливо--топливо--атомні електростанції--атомные электростанции--гідроелектростанції--гидроэлектростанции--електричні мережі--электрические сети--будівельні матеріали--строительные материалы--повітряне вапно--воздушная известь--технологія цементу--технология цемента--цегла--кирпич--черепиця--кераміка--керамика--вироблення скла--производство стекла--переробка деревини--переработка древесины--текстильна промисловість--текстильная промышленность--взуттєва промисловість--обувная промышленность--виробництво паперу--производство бумаги--виробництво добрив--производство удобрений--пластмаси--пластмассы--гума--резина--миючі засоби--моющие средства--виробництво сірчаної кислоти--производство серной кислоты--виробництво пеніціліну--производство пеницилина--технологія олії--технология подсолнечного масла--технологія кондитерських виробів--технология кондитерских изделий--технологія морозива--технология мороженого--технологія сиру--технология сыра--виробництво ковбаси--производство колбасы--виробництво консервів--производство консервов--квашення плодів--квашение плодов--зберігання зерна--хранение зерна--технологія крупів--технология круп--виготовлення хліба--производство хлеба--виготовлення етилового спирту--производство этилового спирта--виробництво пива--производство пива--виробництво вина--производство вина--технологія цукру--технология сахара--виробництво крохмалю--производство крохмала--викиди в довкілля--выбросы в окружающую среду--утилізація побутових відходів--утилизация бытовых отходов
Аннотация: Описано структуру промисловості України як складову її економіки, викладено теоретичні засади технології, її фізичні, хімічні, біологічні та технологічні закономірності, принципи виготовлення виробів.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(2)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(2)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663.1(075)/Ж 41
Автор(ы) : Жвирблянская, Адельгейда Юльевна, Бакушинская, Ольга Анатольевна
Заглавие : Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Выходные данные : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Колич.характеристики :312 с.: рис., табл.
Серия: Для кадров массовых профессий
Примечания : Лит.: с. 309
Цена : 0.65 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36-1я72
Предметные рубрики: Харчове виробництво-- Мікробіологія-- Санітарія-- Гігієна
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): микроорганизмы в природе--мікроорганізми в природі--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--санитарная бактериология--санітарна бактеріологія--санитарная вирусология--санітарна вірусологія--пищевые отравления--харчові отруєння--гельминтозы--гельмінтози--дезинфекция--дезинфекція--дезинсекция--дезинсекція--дератизация--дератизація--микробиология сырья--мікробіологія сировини--микробиология хлебопекарного производства--мікробіологія хлібопекарного виробництва--микробиология дрожжевого производства--мікробіологія дріжджового виробництва--микробиология сахарного производства--мікробіологія цукрового виробництва--микробиология кондитерского производства--мікробіологія кондитерського виробництва--микробиология пивоваренного производства--мікробіологія пивоваріння--микробиология производства безалкогольных напитков--мікробіологія виробництва безалкогольних напоїв--микробиология винодельческого производства--мікробіологія виноробного виробництва--микробиология спиртового производства--мікробіологія спиртового виробництва--микробиология ликерно-водочного производства--мікробіологія лікеро-горілчаного виробництва--микробиология крахмало-патокового производства--мікробіологія крахмало-патокового виробництва--микробиология макаронного производства--мікробіологія макаронного виробництва--микробиология рыбоперерабатывающего производства--мікробіологія рибопереробного виробництва--микробиология производства растительных жиров--мікробіологія виробництва рослинних жирів--микробиология животных жиров--мікробіологія виробництва тваринних жирів--микробиология консервного производства--мікробіологія консервного виробництва--микробиология соления и квашения овощей--мікробіологія соління і квашення овочів--микробиология чайного производства--мікробіологія чайного виробництва--микробиология табачно-махорочного производства--мікробіологія тютюно-махоркового виробництва--микробиология парфюмерно-косметического производства--мікробіологія парфюмерно-косметичного виробництва
Аннотация: Рассмотрены морфология и физиология микроорганизмов, их роль в производстве пищевых продуктов, причины отравления, требования санитарии и гигиены на предприятиях пищевой промышленности.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.4/А 69
Автор(ы) : Анохіна, Валентина Іллівна, Рибак, Галина Михайлівна, Сердюк, Тамара Леонтіївна
Заглавие : Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах . -2-ге вид., випр. і доп.
Выходные данные : Київ: Урожай, 1992
Колич.характеристики :216 с.: рис., табл., фот. кол.
Примечания : Літ.: с. 204. - Предм. покажч.: с. 205-211
ISBN, Цена 5-337-01108-1: 115.00 крб
УДК : 641.4
ББК : 36.910
Предметные рубрики: Овочі-- Зберігання-- Переробка
Фрукти-- Зберігання-- Переробка
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): овочеві культури--баштанні культури--плодові культури--ягідні культури--соління овочів--прянощі--овочеві консерви--фруктові консерви--ягідні консерви--мочіння овочів--квашення овочів--сушіння фруктів--сушіння овочів--заморожування овочів--заморожування фруктів
Аннотация: Висвітлено особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовано сорти овочевих, плодових культур і винограду.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.4+663.25/Л67
Автор(ы) : Лишенко, Іван Дмитрович
Заглавие : Домашнє консервування і виноробство : основи технології, рецепти і секрети
Выходные данные : Київ: Вища шк., 1994
Колич.характеристики :159 с.: табл.
Примечания : Літ.: с. 159
ISBN, Цена 5-11-004392-2: 80.000 крб
УДК : 641.4+663.25
ББК : 36.910
Предметные рубрики: Домашнє консервування
Виноробство-- Рецепти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): овочеві консерви--консерви з баклажанів--консерви з капусти--засолювання овочів--квашення овочів--мочіння овочів--засолювання грибів--фруктові консерви--варення--желе--сушка плодів--купажні домашні вина--яблучне вино--ароматизація вин--плодово-ягідні вина
Аннотация: Корисні властивості плодів, овочів, грибів, способи їх консервування, технологія приготування домашніх вин.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641/642/Т93
Заглавие : 1000 рецептов домашних заготовок : [вкусные разносолы для вашего стола]
Выходные данные : Харьков; Белгород: Клуб семейн. досуга, 2010
Колич.характеристики :379, [5] с.: ил.
ISBN, Цена 978-966-14-0823-3: 40.00 грн
ISBN, Цена 978-5-9910-1181-5: Б.ц.
УДК : 641/642
ББК : 36.991
Предметные рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): домашнее консервирование--подготовка сырья--підготовка сировини--стерилизация--стерілізація--пастеризация--пастерізація--соление продуктов--соління продуктів--квашение--квашення--сушка--сушіння--хранение продуктов--зберігання продуктів
Аннотация: Основы домашних заготовок овощей, фруктов, ягод, грибов и зелени (консервирование, соление, маринование, сушка, замораживание), приведены правила их переработки.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.91/А69
Автор(ы) : Анохіна, Валентина Іллівна, Рибак, Галина Михайлівна, Сердюк, Тамара Леонтіївна
Заглавие : Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах
Выходные данные : Київ: Урожай, 1988
Колич.характеристики :214 с.: рис., табл., фот.
Примечания : Бібліогр.: с. 203. - Предм. покажч.: с. 204-211
ISBN, Цена 5-337-00134-5: 1.70 грн
ББК : 36.91
Предметные рубрики: Овочі-- Зберігання-- Переробка
Фрукти-- Зберігання-- Переробка
Виноград-- Зберігання-- Переробка
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): овочеві культури--баштанні культури--плодові культури--ягідні культури--виноград--прянощі--овочеві консерви--фруктові консерви--ягідні консерви--соління овочів--мочіння овочів--квашення овочів--заморожування овочів--заморожування фруктів--овочеві заготовки--напої--морси--кваси--десерти
Аннотация: Особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовані для цієї мети сорти овочевих, плодових культур і винограду.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

8.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.910/К65
Заглавие : Консервируем сами . -4-е изд., стер.
Выходные данные : Москва: Цитадель-трейд, 2002
Колич.характеристики :207 с.: табл.
Серия: Для Вас
Примечания : Лит.: с. 188
ISBN, Цена 5-7657-0187-6: 3.60 р.
ББК : 36.910
Предметные рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): домашнее консервирование--соление--соління--квашение--квашення--сушка--сушіння--замораживание плодов--заморожування плодів--варенье--варення--мармелад
Аннотация: Консервирование и другие виды переработок овощей, плодов, ягод и грибов.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

9.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.910/Т38
Автор(ы) : Жвалевський, Анатолій Сергійович, Камнєва, Зоя Петрівна, Марчук, Любов Іванівна, Федотов, Микола Іванович, Хенкин, Джан Йосипович
Заглавие : Технологія домашього консервування . -5-те вид.
Выходные данные : Київ: Техніка, 1983
Колич.характеристики :142 с.: рис., табл.
Примечания : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Цена : 0.80 р.
ББК : 36.910
Предметные рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): стерилізація консервів--овочеві консерви--квашення капусти--соління кавунів--мочіння фруктів--компоти--фруктові заготівлі--варення--консервування грибів--рибні консерви--м'ясні консерви--консервування яєць
Аннотация: Консервування харчових продуктів, рецепти приготування консервів в домашніх умовах.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)