Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=консерви<.>
Общее количество найденных документов : 60
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60  
1.
664.8+641.48](035)
А69


    Анохіна, Валентина Іллівна.
    Довідник по переробці овочів [] / В. І. Анохіна, Т. Л. Сердюк. - 3-тє вид., допов. і перероб. - Київ : Урожай, 1987. - 180 с. : табл. - Бібліогр.: с. 178. - 0.55 р.
УДК
ББК 36.91я2
Рубрики: Овочі--Переробка--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
овочеві культури -- плодові баштанні культури -- овочеві консерви -- рецептура консервів -- солоні овочі -- квашені овочі -- переробка грибів
Аннотация: Переробка плодоовочевої продукції та грибів, рецептура приготування консервів, солінь та маринадів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Сердюк, Тамара Леонтіївна
Экземпляры всего: 3
ВВ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1)
Найти похожие

2.
641.4
А 69


    Анохіна, Валентина Іллівна.
    Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; під ред. В. І. Анохіної. - 2-ге вид., випр. і доп. - Київ : Урожай, 1992. - 216 с. : рис., табл., фот. кол. - Літ.: с. 204. - Предм. покажч.: с. 205-211. - ISBN 5-337-01108-1 : 115.00 крб
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Овочі--Зберігання--Переробка--Практичні посібники
   Фрукти--Зберігання--Переробка--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
овочеві культури -- баштанні культури -- плодові культури -- ягідні культури -- соління овочів -- прянощі -- овочеві консерви -- фруктові консерви -- ягідні консерви -- мочіння овочів -- квашення овочів -- сушіння фруктів -- сушіння овочів -- заморожування овочів -- заморожування фруктів
Аннотация: Висвітлено особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовано сорти овочевих, плодових культур і винограду.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтіївна; Анохіна, Валентина Іллівна \ред.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

3.
36.91
А69


    Анохіна, Валентина Іллівна.
    Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; за ред. В. І. Анохіної. - Київ : Урожай, 1988. - 214 с. : рис., табл., фот. - Бібліогр.: с. 203. - Предм. покажч.: с. 204-211. - ISBN 5-337-00134-5 : 1.70 грн
ББК 36.91
Рубрики: Овочі--Зберігання--Переробка--Практичні посібники
   Фрукти--Зберігання--Переробка--Практичні посібники

   Виноград--Зберігання--Переробка--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
овочеві культури -- баштанні культури -- плодові культури -- ягідні культури -- виноград -- прянощі -- овочеві консерви -- фруктові консерви -- ягідні консерви -- соління овочів -- мочіння овочів -- квашення овочів -- заморожування овочів -- заморожування фруктів -- овочеві заготовки -- напої -- морси -- кваси -- десерти
Аннотация: Особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовані для цієї мети сорти овочевих, плодових культур і винограду.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтіївна; Анохіна, Валентина Іллівна \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

4.
637.1(075.8)
Б 24


    Барабанщиков, Николай Васильевич.
    Молочное дело [] : учебник / Н. В. Барабанщиков. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 351 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 344-345. - Предм. указ.: с. 346-349. - ISBN 5-10-000710-9 : 0.95 р.
УДК
ББК 36.959.73
Рубрики: Молочне виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
молочное производство -- химический состав молока -- хімічний склад молока -- биохимические свойства молока -- біохімічні властивості молока -- физические свойства молока -- фізичні властивості молока -- гигиена молока -- гігієна молока -- машинное доение коров -- машинне доїння корів -- ручное доение коров -- ручне доїння корів -- обработка молока на комплексах -- обробка молока на комплексах -- обработка молока на ферме -- обробка молока на фермі -- сепарирование молока -- сепарування молока -- питьевое молоко -- питне молоко -- сливки -- вершки -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- маслоделие -- маслоробство -- сыроделие -- сироваріння -- молочные консервы -- молочні консерви -- заменители цельного молока -- замінники незбираного молока
Аннотация: Рассмотрены вопросы молоковедения, технологии молока и молочных продуктов, организационная работа в молочном деле.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

5.


    Васильчук, Володимир.
    Овруцький молочноконсервний : модернізація без відриву від виробництва [] / Володимир Васильчук // Житомирщина : обл. офіц. громад.-політ. газета. - 2016. - N 43/44(19 квіт. - С. 5 : фот.
Рубрики: Молочні консерви--Виробництво--Овруч, місто (Житомирська область)
   Овруч, місто (Житомирська область)--Молочні консерви--Виробництво
фывфывфыв:
молочноконсервні комбінати Житомирщини -- молочноконсервные комбинаты Житомирщины
Аннотация: Після майже 6-річного простою відновив роботу Овруцький молочноконсервний комбінат, що на Житомирщині. Нині тут виробляють близько 80 тонн молочних консервів на добу.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Харчова промисловість 4.02.08; \про нього\

Имеются экземпляры в отделах: всего 5 : КР (2), ПЧЗ (1), ФП (1), ВВ (1)
Свободны: КР (2), ПЧЗ (1), ФП (1), ВВ (1)

Найти похожие

6.
641.5(075.8)
В 20


    Васюкова, Ганна Тимофіївна.
    Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [] : навч. посібник / Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - К. : Кондор, 2011. - 95, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 89-95. - ISBN 978-966-351-346-1 : 22.00 грн
УДК
ББК 36.94я73
Рубрики: Рибні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
використання риби -- использование рыбы -- виробництво рибних товарів -- производство рыбных товаров -- заморожування риби -- замораживание рыбы -- рибні напівфабрикати -- рыбные полуфабрикаты -- засолювання риби -- засолка рыбы -- в'ялення риби -- вяление рыбы -- сушіння риби -- сушка рыбы -- копчення риби -- копчение рыбы -- рибні консерви -- рыбные консервы -- рибні пресерви -- рыбные присервы -- виробництво ікри -- производство икры -- нерибна водна сировина -- нерыбное водное сырье

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ющенко, Людмила Петрівна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

7.


    Вербицкий, С. Б.
    Горизонтальные автоклавы: преимущества определяют актуальность [] / С. Б. Вербицкий // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 42-43 : рис. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясні консерви--Обладнання
фывфывфыв:
мясные консервы -- м'ясні консерви -- линии стерилизации консервов -- лінії стерилізації консервів -- стерилизаторы непрерывного действия -- стерилізатори безперервної дії


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

8.
641.48
В 84


   
    Все о домашнем консервировании [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 1999. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-548-090-1 : 6.70 грн
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Консервування--Овочі--Популярні видання
   Консервування--Плодоягідні культури--Популярні видання

   Консервування--М'ясні продукти--Популярні видання

   
фывфывфыв:
консервирование -- методы консервирования -- методи консервування -- овощные консервы -- овочеві консерви -- плодово-ягодные консервы -- плодово-ягідні консерви -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- рыбные консервы -- рибні консерви
Аннотация: Рекомендации и советы по всем методам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, способах хранения мясных и рыбных изделий, разнообразных пищевых продуктов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

9.


    Голембовська, Н.
    Використання коропа і товстолобика у складі пресервів [] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Тваринництво України. - 2016. - N 11/12. - С. 38-43 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Рибні консерви--Коропи
фывфывфыв:
прісноводна риба -- харчова цінність пресервів

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Лебська, Т.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

10.
664.8(075)
Г 68


    Гореньков, Эдуард Семенович.
    Технология консервирования [] : учеб. для сред. спец. учеб. заведений / Э. С. Гореньков, А. Н. Горенькова, Г. Г. Усачева. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 351 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 346. - Предм. указ.: с. 347-348. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.96
Рубрики: Консервування--Овочі--Навчальні видання
   Консервування--Фрукти--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
консервирование -- сушеные фрукты -- сушені фрукти -- сушеные овощи -- сушені овочі -- овощные закусочные консервы -- овочеві закусочні консерви -- овощные натуральные консервы -- овочеві натуральні консерви -- плодовые маринады -- плодові маринади -- грибы маринованные -- гриби мариновані -- томатные продукты -- томатні продукти -- овощные соки -- овочеві соки -- овощные напитки -- овочеві напої -- консервы для детского питания -- консерви для дитячого харчування -- консервы для диетического питания -- консерви для дієтичного харчування -- квашеные овощи -- квашені овочі -- отходы производства консервов -- відходи виробництва консервів
Аннотация: Освещены технологические процессы производства консервов из плодов и овощей.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Горенькова, Алла Николаевна; Усачева, Галина Григорьевна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

11.
637.133
Г 85


    Гришин, Михаил Александрович.
    Производство молочных консервов [] : учеб. пособие / М. А. Гришин, Ф. С. Соколов. - Киев : Вища шк. Голов. изд-во, 1982. - 216 с. : рис., табл. - Лит.: с. 216. - 0.70 р.
УДК
ББК 36.965я73
Рубрики: Молочні консерви--Виробництво--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
молочные консервы -- пороки молока -- состав молока -- склад молока -- виды молочных консервов -- види молочних консервів -- сгущенные молочные консервы с сахаром -- згущені молочні консерви з цукром -- сгущенное стерилизованное молоко -- згущене стерилізоване молоко -- молоко концентрированное стерилизованное -- молоко концентроване стерилізоване -- стерилизованное масло -- стерилізоване вершкове масло -- сгущенная молочная сыворотка -- згущена молочна сироватка -- сушка молочных продуктов -- сушіння молочних продуктів -- сухое цельное молоко -- сухе цільне молоко -- качество молочных консервов -- якість молочних консервів
Аннотация: Рассмотрена технология приготовления различных видов сгущенных и сухих молочных консервов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Соколов, Федор Семенович
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

12.
641.1
Д66


   
    Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов [] / [худож. оформ. В. И. Барыбы ; отв. за вып. В. А. Сучек]. - Киев : Молодь, 1993. - 222, [2] с. - ISBN 5-7720-0868-4 : 10.00 грн
УДК
ББК 36.91
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
домашнее консервирование -- овощные консервы -- овочеві консерви -- квашеные овощи -- квашені овочі -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- плодоягодные соки -- плодоягідні соки -- джемы -- джеми -- желе -- квасы -- кваси -- наливки -- хранение пищевых продуктов -- зберігання харчових продуктів
Аннотация: В книге содержится более 300 оригинальных рецептов различных консервов из овощей, ягод и фруктов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Барыба, В. И. \худож.\; Сучек, В. А. \отв. за вып.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

13.
641.4(031)
Д 66


   
    Домашнее консервирование [] : мини-энциклопедия / [ред. С. Раделов]. - С.Пб. : СЗКЭО "Кристалл", 2011. - 95, [1] с. : фото.цв., табл. - ISBN 978-5-9603-0189-3 : 43.00 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Консервування--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
сахарный сироп -- цукровий сироп -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- ягодный сироп -- ягідний сироп -- консервирование томатов -- консервування томатів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- рыбные консервы -- рибні консерви -- куриные консервы -- курячі консерви -- квашаные заготовки -- квашені заготовки -- маринованые заготовки -- мариновані заготовки -- джемы -- желе
Аннотация: Девяносто самых популярных рецептов приготовления домашних консервов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Раделов, С. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

14.


   
    Дослідження жирнокислотного складу м'ясних паштетів та їх стійкості до окислення [] / Л. М. Борсолюк [та ін.] // Вісник аграрної науки. - 2019. - N 8. - С. 67-72 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні консерви
фывфывфыв:
м'ясні паштети -- поліненасичені жирні кислоти -- купажі рослинних олій

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Борсолюк, Л. М.; Вербицький, С. Б.; Войцехівська, Л. І.; Шелкова, Т. В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

15.
641.5(477)
Д79


    Дубовис, Григорий Александрович.
    Украинская кухня [] / Г. А. Дубовис ; [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3362-5 : 9.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання
   
фывфывфыв:
первичная обработка сырья -- первинна обробка сировини -- кулинарные операции -- кулінарні операції -- кулинарные технологии -- кулінарні технології -- борщи -- борщі -- юшки -- супы -- рассольник -- капустняк -- колбасы -- ковбаси -- завиванцы -- завиванці -- студни -- холодці -- бабки -- пампушки -- молочнокислые продукты -- молочнокислі продукти -- настойки -- настоянки -- напитки -- напої -- консервы -- консерви -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- бутерброды -- бутерброди -- винегреты -- вінегрети -- гарниры -- гарніри -- соленья -- соління -- глазури -- глазурі -- десерты -- десерти -- кремы -- креми -- мороженое -- морозиво
Аннотация: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Киркач-Осипова, Л. Д. \худож.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

16.
664.8/.9
Е26


    Евстигнеев, Геннадий Михайлович.
    Настольная книга по домашнему консервированию [] / Г. М. Евстигнеев, Д. Ж. Хенкин. - Киев : Урожай, 1989. - 176 с. : рис., табл., фот. цв. - ISBN 5-337-00411-5 : 8.00 грн
УДК
ББК 36.91я2
Рубрики: Консервування--Овочі--Довідкові видання
   Консервування--Плодоягідні культури--Довідкові видання

   Консервування--М'ясні продукти--Довідкові видання

   
фывфывфыв:
консервирование -- фруктовые консервы -- фруктові консерви -- фруктовые консервы для диабетиков -- фруктові консерви для діабетиків -- овощные натуральные консервы -- овочеві натуральні консерви -- овощи соленые -- овочі солені -- овощи квашеные -- овочі квашені -- фрукты моченые -- фрукти мочені -- сушка плодов -- сушіння плодів -- кисломолочные консервы -- кисломолочні консерви -- консервирование мяса -- консервування м'яса
Аннотация: Описаны способы консервирования фруктов, ягод, овощей, мяса, молока, а также рецептура приготовления консервов из них в домашних условиях.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Хенкин, Джан Иосифович
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

17.
36.961
Ж85


    Жук, Юрий Тимофеевич.
    Консервирование и хранение грибов. Биохимические основы [] / Ю. Т. Жук. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 142 с. : рис., табл. - Лит.: с. 138-142. - 0.45 р.
ББК 36.961
Рубрики: Гриби--Консервування--Зберігання--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
грибы -- консервирование -- хранение -- строение грибов -- будова грибів -- пищевая ценность грибов -- харчова цінність грибів -- сушка грибов -- сушіння грибів -- технология соления грибов -- технологія соління грибів -- маринование грибов -- маринування грибів -- сортировка грибного сырья -- сортування грибної сировини -- натуральные грибные консервы -- натуральні грибні консерви
Аннотация: Приведены сведения о строении и пищевой ценности грибов, об изменении состава плодов тел в период роста и после отделения от мицелия.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

18.
637.5.07
Ж91


    Журавская, Нина Константиновна.
    Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов [] : учебник / Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 296 с. : рис., табл. - Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
мясо -- мясопродукты -- состав мяса -- склад м'яса -- ценность мяса -- цінність м'яса -- качество мяса -- якість м'яса -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- яичные продукты -- яєчні продукти -- техническе жиры -- технічні жири -- пищевой альбумин -- харчовий альбумін -- желатин
Аннотация: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Отряшенкова, Лидия Михайловна
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Найти похожие

19.


    Жураховська, Наталія.
    Солодкі ріки та молочні береги [] / Наталія Жураховська // Житомирщина : обл. офіц. громад.-політ. газета. - 2015. - N 131/132(15 груд.). - С. 2 : фот.
Рубрики: Підприємства--Молочні консерви--Овруч, місто (Житомирська область)
   Овруч, місто (Житомирська область)--Підприємства--Молочні консерви
фывфывфыв:
молочні комбінати Житомирщини -- молочные пкомбинаты Житомирщины
Аннотация: Про діяльність підприємства ТОВ "Овруцький молококонсервний комбінат", що на Житомирщині.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Харчова промисловість 4.02.08; \про нього\

Имеются экземпляры в отделах: всего 5 : ПЧЗ (1), КР (2), ФП (1), ВВ (1)
Свободны: ПЧЗ (1), КР (2), ФП (1), ВВ (1)

Найти похожие

20.
637.1
К 59


    Козлов, Володимир Миколайович.
    Чудовий продукт [] : бесіди про молоко / В. М. Козлов. - Київ : Техніка, 1979. - 124 с. : рис. - 0.55 р.
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочне виробництво--Технології--Історія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
історія молока -- мінеральний склад молока -- молоко і дієта -- лікувальні властивості молока -- молочні продукти -- молочні консерви -- вершкове масло -- сир -- молочна кулінарія
Аннотация: Історія розвитку молочної справи, харчова цінність молочних продуктів, їх роль у харчуванні, особливості вироблення різних видів молочних продуктів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 1-20    21-40   41-60  
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)