Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=консерви<.>
Общее количество найденных документов : 60
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60  
1.
637.13
Х89


    Храмцов, Андрей Георгиевич.
    Безотходная технология в молочной промышленности [] / А. Г. Храмцов, П. Г. Нестеренко ; ред. А. Г. Храмцов. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 279 с. : рис., табл. - Лит.: с. 270-277. - ISBN 5-10-000211-5 : 3.40 р.
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочна промисловість--Технології--Відходи--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
молочная промышленность -- переработка молока -- переробка молока -- молочные напитки -- молочні напої -- молочные консервы -- молочні консерви -- сливочное масло -- вершкове масло -- сыры -- сири -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- пахта -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- мороженое -- морозиво -- кормовые добавки -- кормові добавки -- отходы переработки молока -- відходи переробки молока
Аннотация: Использование молока по безотходной технологии с полным использованием сухого остатка или раздельным извлечением отдельных компонентов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Нестеренко, Павел Григорьевич; Храмцов, Андрей Георгиевич \ред.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

2.


    Голембовська, Н.
    Використання коропа і товстолобика у складі пресервів [] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Тваринництво України. - 2016. - N 11/12. - С. 38-43 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Рибні консерви--Коропи
фывфывфыв:
прісноводна риба -- харчова цінність пресервів

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Лебська, Т.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

3.
641.48
В 84


   
    Все о домашнем консервировании [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 1999. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-548-090-1 : 6.70 грн
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Консервування--Овочі--Популярні видання
   Консервування--Плодоягідні культури--Популярні видання

   Консервування--М'ясні продукти--Популярні видання

   
фывфывфыв:
консервирование -- методы консервирования -- методи консервування -- овощные консервы -- овочеві консерви -- плодово-ягодные консервы -- плодово-ягідні консерви -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- рыбные консервы -- рибні консерви
Аннотация: Рекомендации и советы по всем методам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, способах хранения мясных и рыбных изделий, разнообразных пищевых продуктов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

4.
637.51(075.8)
П49


    Поліщук, Віктор Миколайович.
    Гігієна та особливості транспортування продукції тваринництва [] : навч. посіб. / В. М. Поліщук, Т. О. Білько ; М-во аграр. політики та продовольства України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 627, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 441-594. - Літ.: с. 595-627. - ISBN 978-611-01-1100-3 : 335.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясні продукти--Гігієна--Транспортування--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
класифікація продукції тваринництва -- молокопродукти -- м'ясопродукти -- м'ясо забійних тварин -- м'ясо птиці -- субпродукти -- ковбасні вироби -- м'ясні напівфабрикати -- м'ясні консерви -- тваринні жири -- водна сировина -- товарна риба -- мед -- продукти бджільництва -- продукція шовківництва -- перевезення продуктів тваринництва -- страхування вантажів -- технічні засоби перевезення -- класифікація транспорту -- санітарний паспорт автомобіля -- санітарна обробка транспортних засобів -- швидкопсувні вантажі -- маркування вантажів
Аннотация: Характеристика різних видів продукції тваринництва, способи її пакування, умови і терміни зберігання, правила перевезення продукції тваринництва автомобільним транспортом.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Білько, Тамара Олександрівна; Міністерство аграрної політики та продовольства УкраїниНаціональний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

5.


    Вербицкий, С. Б.
    Горизонтальные автоклавы: преимущества определяют актуальность [] / С. Б. Вербицкий // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 42-43 : рис. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясні консерви--Обладнання
фывфывфыв:
мясные консервы -- м'ясні консерви -- линии стерилизации консервов -- лінії стерилізації консервів -- стерилизаторы непрерывного действия -- стерилізатори безперервної дії


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

6.
664.8+641.48](035)
А69


    Анохіна, Валентина Іллівна.
    Довідник по переробці овочів [] / В. І. Анохіна, Т. Л. Сердюк. - 3-тє вид., допов. і перероб. - Київ : Урожай, 1987. - 180 с. : табл. - Бібліогр.: с. 178. - 0.55 р.
УДК
ББК 36.91я2
Рубрики: Овочі--Переробка--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
овочеві культури -- плодові баштанні культури -- овочеві консерви -- рецептура консервів -- солоні овочі -- квашені овочі -- переробка грибів
Аннотация: Переробка плодоовочевої продукції та грибів, рецептура приготування консервів, солінь та маринадів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Сердюк, Тамара Леонтіївна
Экземпляры всего: 3
ВВ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1)
Найти похожие

7.
641.4+663.25
Л67


    Лишенко, Іван Дмитрович.
    Домашнє консервування і виноробство [] : основи технології, рецепти і секрети / І. Д. Лишенко. - Київ : Вища шк., 1994. - 159 с. : табл. - Літ.: с. 159. - ISBN 5-11-004392-2 : 80.000 крб
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Домашнє консервування--Практичні посібники
   Виноробство--Рецепти--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
овочеві консерви -- консерви з баклажанів -- консерви з капусти -- засолювання овочів -- квашення овочів -- мочіння овочів -- засолювання грибів -- фруктові консерви -- варення -- желе -- сушка плодів -- купажні домашні вина -- яблучне вино -- ароматизація вин -- плодово-ягідні вина
Аннотация: Корисні властивості плодів, овочів, грибів, способи їх консервування, технологія приготування домашніх вин.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

8.
641.4(031)
Д 66


   
    Домашнее консервирование [] : мини-энциклопедия / [ред. С. Раделов]. - С.Пб. : СЗКЭО "Кристалл", 2011. - 95, [1] с. : фото.цв., табл. - ISBN 978-5-9603-0189-3 : 43.00 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Консервування--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
сахарный сироп -- цукровий сироп -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- ягодный сироп -- ягідний сироп -- консервирование томатов -- консервування томатів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- рыбные консервы -- рибні консерви -- куриные консервы -- курячі консерви -- квашаные заготовки -- квашені заготовки -- маринованые заготовки -- мариновані заготовки -- джемы -- желе
Аннотация: Девяносто самых популярных рецептов приготовления домашних консервов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Раделов, С. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

9.
641.1
Д66


   
    Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов [] / [худож. оформ. В. И. Барыбы ; отв. за вып. В. А. Сучек]. - Киев : Молодь, 1993. - 222, [2] с. - ISBN 5-7720-0868-4 : 10.00 грн
УДК
ББК 36.91
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
домашнее консервирование -- овощные консервы -- овочеві консерви -- квашеные овощи -- квашені овочі -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- плодоягодные соки -- плодоягідні соки -- джемы -- джеми -- желе -- квасы -- кваси -- наливки -- хранение пищевых продуктов -- зберігання харчових продуктів
Аннотация: В книге содержится более 300 оригинальных рецептов различных консервов из овощей, ягод и фруктов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Барыба, В. И. \худож.\; Сучек, В. А. \отв. за вып.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

10.
36.910
П30


    Петренко, Павел Иванович.
    Домашние заготовки из овощей [] / П. И. Петренко. - Киев : Тэхника, 1991. - 63 с. - ISBN 5-335-01075-4 : 2.00 р.
ББК 36.910
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання
   
фывфывфыв:
домашнее консервирование -- овощные консервы -- овочеві консерви -- грибные консервы -- грибні консерви -- консервирование салатов -- консервування салатів -- квашение -- квасіння -- цукаты -- цукати
Аннотация: Способы консервирования овощей (кабачков, огурцов, баклажанов, перца, томатов и др.) в домашних условиях.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

11.


   
    Дослідження жирнокислотного складу м'ясних паштетів та їх стійкості до окислення [] / Л. М. Борсолюк [та ін.] // Вісник аграрної науки. - 2019. - N 8. - С. 67-72 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні консерви
фывфывфыв:
м'ясні паштети -- поліненасичені жирні кислоти -- купажі рослинних олій

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Борсолюк, Л. М.; Вербицький, С. Б.; Войцехівська, Л. І.; Шелкова, Т. В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Найти похожие

12.
641.4
А 69


    Анохіна, Валентина Іллівна.
    Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; під ред. В. І. Анохіної. - 2-ге вид., випр. і доп. - Київ : Урожай, 1992. - 216 с. : рис., табл., фот. кол. - Літ.: с. 204. - Предм. покажч.: с. 205-211. - ISBN 5-337-01108-1 : 115.00 крб
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Овочі--Зберігання--Переробка--Практичні посібники
   Фрукти--Зберігання--Переробка--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
овочеві культури -- баштанні культури -- плодові культури -- ягідні культури -- соління овочів -- прянощі -- овочеві консерви -- фруктові консерви -- ягідні консерви -- мочіння овочів -- квашення овочів -- сушіння фруктів -- сушіння овочів -- заморожування овочів -- заморожування фруктів
Аннотация: Висвітлено особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовано сорти овочевих, плодових культур і винограду.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтіївна; Анохіна, Валентина Іллівна \ред.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

13.
36.91
А69


    Анохіна, Валентина Іллівна.
    Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; за ред. В. І. Анохіної. - Київ : Урожай, 1988. - 214 с. : рис., табл., фот. - Бібліогр.: с. 203. - Предм. покажч.: с. 204-211. - ISBN 5-337-00134-5 : 1.70 грн
ББК 36.91
Рубрики: Овочі--Зберігання--Переробка--Практичні посібники
   Фрукти--Зберігання--Переробка--Практичні посібники

   Виноград--Зберігання--Переробка--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
овочеві культури -- баштанні культури -- плодові культури -- ягідні культури -- виноград -- прянощі -- овочеві консерви -- фруктові консерви -- ягідні консерви -- соління овочів -- мочіння овочів -- квашення овочів -- заморожування овочів -- заморожування фруктів -- овочеві заготовки -- напої -- морси -- кваси -- десерти
Аннотация: Особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовані для цієї мети сорти овочевих, плодових культур і винограду.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтіївна; Анохіна, Валентина Іллівна \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

14.
637.5.07
Ж91


    Журавская, Нина Константиновна.
    Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов [] : учебник / Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 296 с. : рис., табл. - Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
мясо -- мясопродукты -- состав мяса -- склад м'яса -- ценность мяса -- цінність м'яса -- качество мяса -- якість м'яса -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- яичные продукты -- яєчні продукти -- техническе жиры -- технічні жири -- пищевой альбумин -- харчовий альбумін -- желатин
Аннотация: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Отряшенкова, Лидия Михайловна
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Найти похожие

15.
641.48
К65


   
    Консервирование [] / [сост. С. И. Литвиненко]. - Донецк : Сталкер, 2001. - 416 с. : рис. - (Вкусные рецепты). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 409. - ISBN 966-596-537-9 : 7.50 грн
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Консервування--Овочі--Популярні видання
   Консервування--Плодоягідні культури--Популярні видання

   Консервування--М'ясні продукти--Популярні видання

   
фывфывфыв:
консервирование -- сиропы -- сиропи -- варенье -- варення -- повидло -- джемы -- джеми -- цукаты -- цукати -- желе -- лечебные свойства ягод -- лікувальні властивості ягід -- лечебные свойства овощей -- лікувальні властивості овочів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- рыбные заготовки -- рибні заготовки -- мясные заготовки -- м'ясні заготовки
Аннотация: В этой книге вы найдете рецепты заготовки впрок всех без исключения продуктов, которые можно варить, мариновать, солить, коптить и вялить.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Литвиненко, Светлана Ивановна \сост.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

16.
36.961
Ж85


    Жук, Юрий Тимофеевич.
    Консервирование и хранение грибов. Биохимические основы [] / Ю. Т. Жук. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 142 с. : рис., табл. - Лит.: с. 138-142. - 0.45 р.
ББК 36.961
Рубрики: Гриби--Консервування--Зберігання--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
грибы -- консервирование -- хранение -- строение грибов -- будова грибів -- пищевая ценность грибов -- харчова цінність грибів -- сушка грибов -- сушіння грибів -- технология соления грибов -- технологія соління грибів -- маринование грибов -- маринування грибів -- сортировка грибного сырья -- сортування грибної сировини -- натуральные грибные консервы -- натуральні грибні консерви
Аннотация: Приведены сведения о строении и пищевой ценности грибов, об изменении состава плодов тел в период роста и после отделения от мицелия.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

17.
664.9:637.521.23
О-65


    Орешкин, Евгений Федорович.
    Консервированные мясопродукты [] / Е. Ф. Орешкин, Ю. А. Кроха, А. В. Устинова. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 216 с. : ил., рис., табл. - (Современная технология). - Прил.: с. 208-213. - Лит.: с. 214-215. - 0.95 р.
УДК
ББК 36.962
Рубрики: М'ясні консерви--Сировина--Технології--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
мясные консервы -- методы консервирования -- методи консервування -- стерилизованные консервы -- стерилізовані консерви -- пастеризованные консервы -- пастеризовані консерви -- консервы для детского питания -- консерви для дитячого харчування -- консервы для диетического питания -- консерви для дієтичного харчування -- мясные школьные завтраки -- м'ясні шкільні сніданки -- тара для консервов -- тара для консервів
Аннотация: Приведена технология отдельных видов консервов - стерилизованных, пастеризованных и мясных продуктов для детского питания.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кроха, Юрий Андреевич; Устинова, Александра Васильевна
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

18.
664.8.05
П30


    Петренко, Павел Иванович.
    Консервы домашнего приготовления [] / П. И. Петренко. - 2-е изд. - Киев : Тэхника, 1989. - 208 с. : рис. - ISBN 5-335-00350-2 : 1.20 р.
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
домашнее консервирование -- овощные консервы -- овочеві консерви -- ягідні консерви -- ягодные консервы -- фруктовые консервы -- фруктові консерви -- варенье -- варення -- грибные консервы -- грибні консерви
Аннотация: Способы консервирования многих видов плодоовощного сырья в домашних условиях, рецептура различных консервов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Найти похожие

19.
36.910
П30


    Петренко, Павел Иванович.
    Консервы домашнего приготовления [] / П. И. Петренко. - 3-е изд. - Киев : Тэхника, 1990. - 208 с. - ISBN 5-335-00350-2 : 1.20 р.
ББК 36.910
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
домашнее консервирование -- овощные консервы -- овочеві консерви -- грибные консервы -- грибні консерви -- плодовые консервы -- плодові консерви -- ягодные консервы -- ягідні консерви
Аннотация: Способы консервирования плодоовощного сырья в домашних условиях.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

20.
664.8-053.2
К 65


   
    Консервы и концентраты для детского питания [] / [Е. Т. Дмитриева и др.] ; под ред. А. Н. Самсоновой. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 246 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 240-244. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.967
Рубрики: Дитяча кулінарія--Консерви--Практичні посібники
   Дитяча кулінарія--Харчові концентрати--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
детская кулинария -- консервы -- пищевые концентраты -- пищевая ценность продуктов -- харчова цінність продуктів -- ассортимент консервов детского питания -- асортимент консервів дитячого харчування -- ассортимент концентратов -- асортимент концентратів -- сухие смеси -- сухі суміші -- каши -- сухие адаптированные смеси -- сухі адаптовані суміші -- сухие детские продукты -- сухі дитячі продукти
Аннотация: Рассмотрены ассортимент консервов и концентратов для детского питания, их производство, контроль, используемое оборудование при производстве.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Дмитриева, Елена Тимофеевна; Евстигнеев, Геннадий Михайлович; Марх, Зоя Александровна; Самсонова, Анна Николаевна; Самсонова, Анна Николаевна \ред.\
Экземпляры всего: 2
АБ (1), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1)
Найти похожие

 1-20    21-40   41-60  
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)