Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Андрушівська ЦРБ (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=консервування<.>
Общее количество найденных документов : 112
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-112 
1.
664
В 71


    Вольпер, Израиль Наумович.
    Легенды и быль о продуктах [] / И. Н. Вольпер ; худож.: Л. А. Кулагин, В. Н. Сухомлинов, А. М. Сухов ; фото: Ю. М. Левянт, В. Б. Яковлев. - Москва : Экономика, 1969. - 179 с. : цв. ил. - Лит.: с. 179. - 1.20 р.
УДК
ББК 36-9
Рубрики: Харчові продукти--Походження--Популярні видання
   
фывфывфыв:
история яиц -- історія яєць -- история мясных продуктов -- історія м'ясних продуктів -- история рыбных продуктов -- історія рибних продуктів -- история молочных продуктов -- історія молочних продуктів -- история подсолнечного масла -- історія олії -- история хлеба -- історія хліба -- история консервирования -- історія консервування -- история сахара -- історія цукру -- история меда -- історія меду -- история чая -- історія чаю -- история кофе -- історія кави -- история пряностей -- історія прянощів -- история соли -- історія солі -- история уксуса -- історія оцту -- паспорт консервной банки -- паспорт консервної банки
Аннотация: Книга знакомит читателя с древними и современными способами использования самых популярных продуктов питания.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кулагин, Л. А. \худож.\; Сухомлинов, В. Н. \худож.\; Сухов, А. М. \худож.\; Левянт, Ю. М. \фото .\; Яковлев, В. Б. \фото.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

2.
674.048(031)
К 65


   
    Консервирование и защита лесоматериалов [] : справочник / [А. Я. Калниньш и др.]. - М. : Лесная пром-сть, 1971. - 422 с. : рис., табл. - Авт. указ. на обороте тит. л. - Лит.: с. 415-416. - Прил.: с. 416-417. - 1.65 р.
УДК
ББК 37.130.37
Рубрики: Дерев'яні матеріали та вироби--Консервування--Довідкові видання
   Дерев'яні матеріали та вироби--Захист--Довідкові видання

   
фывфывфыв:
строение древесины -- будова деревини -- дереворазрушающие грибы -- дереворуйнівні гриби -- животные вредители древесины -- тваринні шкідникі деревини -- противогнилостная профилактика -- протигнілісна профілактика -- антисептики -- пропитка древесных материалов -- просочування деревинних матерілів -- пропиточные установки -- просочувальні установки -- огнезащита древесины -- вогнезахист деревини -- домовые грибы -- будинкові гриби -- параметры защищенности древесины -- параметри захисту деревини
Аннотация: Справочник содержит сведения о защите древесины от загнивания, разрушения и загорания для продления срока ее эксплуатации.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Калниньш, Аврид Янович; Горшин, Сергей Николаевич; Никифоров, Юрий Николаевич; Югов, Василий Григорьевич
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

3.
664
Е 26


    Евстигнеев, Геннадий Михайлович.
    Тайны продуктов питания [] / Г. М. Евстигнеев, Ю. А. Лившиц, О. Н. Сингаевский. - Москва : Пищевая пром-сть, 1972. - 216 с. : рис. - 0.43 р.
УДК
ББК 36-9
Рубрики: Харчові продукти--Походження--Популярні видання
   
фывфывфыв:
история картофеля -- історія картоплі -- история кукурузы -- історія кукурудзи -- состав продуктов -- складові продуктів -- история хлеба -- історія хліба -- история молочных продуктов -- історія молочних продуктів -- история мясных продуктов -- історія м'ясних продуктів -- история рыбных продуктов -- історія рибних продуктів -- история витаминов -- історія вітамінів -- история сахара -- історія цукру -- история меда -- історія меду -- история грибов -- історія грибів -- история чая -- історія чаю -- история виноделия -- історія виноробства -- история консервирования -- історія консервування -- хімія і продукти -- химия и продукты -- ферменти і їжа -- ферменты и пища
Аннотация: Читатель узнает какие "тайны" хранят привычные для нас продукты, каковы их свойства и физиологическая ценность; что и как ели наши предки, откуда родом наша пища; познакомится с химией в пищевой промышленности.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Лившиц, Юрий Александрович; Сингаевский, Олег Николаевич
Экземпляры всего: 4
ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

4.
664.951
Ш19


    Шамрай, Вячеслав Львович.
    Технология рыбных продуктов [] : учебник для курсантов мореход. училищ и учащ. техникумов / В. Л. Шамрай. - М. : Пищевая пром-сть, 1975. - 172 с. : рис., табл. - Лит.: с. 168. - 0.38 р.
УДК
ББК 36.94я723
Рубрики: Рибні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
пищевая ценность рыб -- харчова цінність риби -- заготовка живой рыбы -- заготівля живої риби -- замораживание рыбы -- заморожування риби -- посол рыбы -- соління риби -- консервирование икры -- консервування ікри -- сушка рыбы -- сушіння риби -- вяление рыбы -- в'яленя риби -- копчение рыбы -- коптіння риби -- рыбные консервы -- рибні консерви -- кормовая мука -- кормова мука -- рыбный клей -- рибний клей -- жемчужный пат -- перловий пат -- медицинский жир -- медичний жир -- рыбные витаминные препараты -- рибні вітамінні препарати -- ракообразные -- ракоподібні -- моллюски -- молюски
Аннотация: [Технологические особенности и пищевые достоинства рыбных продуктов и водного сырья, условия сохранения его качества и рациональные схемы переработки].

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

5.
636.085
К60


    Колесников, Николай Васильевич.
    Силосование и химическое консервирование избыточно влажных зеленых кормов [] / Н. В. Колесников. - М. : Россельхозиздат, 1975. - 115 с. : рис., табл. - 0.18 р.
УДК
ББК 42.2
Рубрики: Корми--Хіміко-технологічні процеси--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
силосование кормов -- силосування кормів -- влажные зеленые корма -- вологі зелені корми -- рапс -- ріпак -- однолетние травосмеси -- однорічні травосуміші -- многолетние травы -- багаторічні трави -- клубнекорнеплоды -- клубнебульбоплоди -- химическое консервирование кормов -- хімічне консервування кормів -- эффективность консервантов -- ефективність консервантів
Аннотация: Технология силосования избыточно влажных кормов и эффективность применения различных консервантов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

6.
674.048
Г 70


    Горшин, Сергей Николаевич.
    Консервирование древесины [] / С. Н. Горшин. - М. : Лесная пром-сть, 1977. - 336 с. : рис., табл. - Лит.: с. 313-329. - Предм. указ.: с. 331-333. - 2.40 р.
УДК
ББК 37.130.3
Рубрики: Деревина--Консервування--Наукові видання
   
фывфывфыв:
химческая защита древесины -- хімічний захист деревини -- разрушение древесины -- руйнування деревини -- условия службы древесины -- умови служіння деревини -- пропитываемость древесины -- просочування деревини -- защитные средства -- захисні засоби -- защитная обработка древесины -- захисна обробка деревини -- проектирование химической защиты -- проектування хімічного захисту -- защита древесины от возгорания -- захист деревини від займання
Аннотация: Приведены сведения о биологическом разрушении и возгорании древесины, защитных средствах, оборудовании и способах пропитки.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

7.
636.085
З-37


    Зафрен, Соломон Яковлевич.
    Технология приготовления кормов [] : справ. пособие / С. Я. Зафрен. - М. : Колос, 1977. - 239 с. : рис., табл. - Лит.: с. 231-233. - Предм. указ.: с. 234-237. - 1.26 р.
УДК
ББК 45.451.4
Рубрики: Корми--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
питательные вещества растительных кормов -- поживні речовини рослинних кормів -- технология консервирования кормов -- технологія консервування кормів -- технология приготовления сенажа -- технологія приготування сінажу -- консервирование зеленых кормов -- консервування зелених кормів -- технология приготовления сена -- технологія приготування сіна -- корма из пищевых отходов -- корми із харчових відходів -- корма из отходов производства -- корми із відходів виробництва -- повышение питательности соломы -- підвищення поживності соломи
Аннотация: В книге с учетом физиологии и биохимии растений рассказано о современной технологии кормов. Рассмотрены различные способы консервирования кормов - приготовление силоса, сенажа, сена.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

8.
633.15
П45


    Поєдинок, Володимир Юхимович.
    Виробництво кукурудзи [] / В. Ю. Поєдинок, Н. Н. Ялі, В. І. Давискиба. - 2-ге вид., допов. і переробл. - К. : Урожай, 1978. - 63 с. : рис., табл. - (Бібліотечка ланкового механізованої ланки). - Л-ра: с. 62. - 0.10 р.
УДК
ББК 42.112.2
Рубрики: Кукурудза--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
механізація обробітку грунту -- механизация обработки почвы -- сівба кукурудзи -- посев кукурузы -- догляд за посівами -- уход за посевами -- збирання кукурудзи -- уборка кукурузы -- консервування зерна кукурудзи -- консервирование зерна кукурузы -- післязбиральна обробка зерна -- послеуборочная обработка зерна
Аннотация: Поради про найбільш ефективне використання машин, для вирощування кукурудзи, розглянуті способи післязбирального обробітку зерна кукурудзи.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ялі, Надія Никодимівна; Давискиба, Василь Іванович
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

9.
636.085
З-14


   
    Заготівля та консервування зелених кормів [] / Б. С. Воробйов [та ін.]. - К. : Урожай, 1978. - 167 с. : табл. - Л-ра: с. 166-167. - 0.55 р.
УДК
ББК 45.45
Рубрики: Корми--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
заготівля сіна -- заготовка сена -- заготівля силосу -- заготовка силоса -- заготівля сінажу -- заготовка сенажа -- заготівля трав'яного борошна -- заготовка травяной муки
Аннотация: Описані технологічні прийоми заготівлі і консервування зелених кормів в різних природно-кліматичних зонах України.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Воробйов, Борис Савович; Судай, Володимир Данилович; Прокопенко, Леонід Сергійович; Юрченко, В. К.
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

10.
674.03
С 74


   
    Справочное руководство по древесине [] = Wood handbook / Лаб. лесных продуктов США ; [под. ред. С. Н. Горшина и др.] ; пер.: Я. П. Горелика, Т. В. Михайловой. - М. : Лесная пром-сть, 1979. - 544 с. : рис., табл. - Лит.: с. 515-516. - Предм. указ.: с. 517-534. - 3.20 р.
УДК
ББК 37.11
Рубрики: Деревина--Будова--Властивості--Довідкові видання
   Ресурси--Деревина--Використання--Довідкові видання

   
фывфывфыв:
древесные породы -- деревні породи -- лесные ресурсы -- лісові ресурси -- лиственные породы -- листяні породи -- хвойные породы -- хвойні породи -- лесные породы Западной Африки -- лісові породи Західної Африки -- лесные породы Латинской Америки -- лісові породи Латинської Америки -- лесные породы Юго-восточной Азии -- лісові породи Південно-східної Азії -- лесные породы Австралии -- лісові породи Австралії -- строение древесины -- будова деревини -- физические свойства древесины -- фізичні властивості деревини -- механические свойства древесины -- механічні властивості деревини -- пиломатериалы -- пиломатеріали -- сортировка пиломатериалов -- сортування пиломатеріалів -- деревянные конструкции -- дерев'яні конструкції -- склеивание древесины -- склеювання деревини -- клееные строительные конструкции -- клеєні будівельні конструкції -- фанера -- отделка древесины -- обробка деревини -- защита древесины -- захист деревини -- консервирование древесины -- консервування деревини -- столбы -- стовпи -- сваи -- сваї -- шпалы -- шпали -- модифицированная древесина -- модифікована деревина
Аннотация: Приведены сведения о строении и свойствах древесины, средства и методы ее консервирования, приемы расчетов и конструирования, технология обработки, производство фанеры и древесных плит.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Горшин, С. Н. \ред.\; Кириллов, А. Н. \ред.\; Кузнецов, В. Е. \ред.\; Мелихов, И. С. \ред.\; Горелик, Я. П. \пер.\; Михайлова, Т. В. \пер.\; Лаборатория лесных продуктов США
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

11.
664.95.037
П 76


   
    Применение холода в пищевой промышленности [] : холод в рыбной и пищевой промышленности : справочник / [сост. Н. Я. Барулин и др.]. - Москва : Пищевая пром-сть, 1979. - 152 с. : рис., табл. - (Холодильная техника). - Уклад. зазнач. на звороті тит. арк. - Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 148-149. - 0.75 р.
УДК
ББК 36.813
Рубрики: Харчові виробництва--Рибні продукти--Холодильна техніка--Довідкові видання
   Харчові виробництва--Холодильна техніка--Довідкові видання

   
фывфывфыв:
холодильное консервирование рыбы -- холодильне консервування риби -- береговые холодильники -- берегові холодильники -- обработка рыбы холодом -- обробка риби холодом -- холодильная техника в кондитерской промышленности -- холодильна техніка в кондитерській промисловості -- холодильная техника в хлебопечении -- холодильна техніка в хлібопеченні -- замороженные готовые блюда -- заморожені готові блюда -- фруктовые холодильники -- фруктові холодильники -- холодильная техника в пивоварении -- холодильна техніка в пивоварінні
Аннотация: Приведены технологические процессы холодильного консервирования рыбы, применение холода в кондитерской. хлебопекарной и плодоовощной промышленности.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Барулин, Николай Яковлевич \сост.\; Бондарев, Валентин Иванович \сост.\; Высоцкая, Ольга Михайловна \сост.\; Главинский, Давид Германович \сост.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

12.
636.087.74
П-33


    Пири, Н. У.
    Белки из листьев зеленых растений [] / Н. У. Пири. - М. : Колос, 1980. - 192 с. : табл. - Лит.: с. 169-191. - 0.80 р.
УДК
ББК 45.451.3
Рубрики: Корми--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
производство листового белка -- виробництво листяного білка -- выделение протеина -- виділення протеїну -- фракционирование листового протеина -- фракціонування листяного протеїну -- консервирование листового белка -- консервування листяного білка -- хранение листового белка -- зберігання листяного білка -- питательность волокнистого остатка -- поживність волокнистого залишку
Аннотация: Материал по получению и применению белков из листьев растений, а также других продуктов фракционирования зеленых растений.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кивкуцана, Ф. Р. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

13.
636.087.2
К60


    Колесников, Николай Васильевич.
    Хранение и использование свекловичного жома [] / Н. В. Колесников. - М. : Россельхозиздат, 1980. - 155 с. : рис., табл. - 0.35 р.
УДК
ББК 45.45
Рубрики: Корми--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
химический состав жома -- хімічний склад жому -- хранение жома -- зберігання жому -- химическое консервирование жома -- хімічне консервування жому -- аммонизация кислого жома -- амонізація кислого жому -- хранение сухого жома -- зберігання сухого жому -- приготовление гранулированного жома -- приготування гранульованого жому
Аннотация: Рассматриваются способы хранения жома, описывается технология приготовления кормов с использованием жома.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

14.
664.7(075)
З-41


   
    Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів [] : навч. посібник для студ. вищ. с.-г. навч. закладів / Б. В. Лесик [та ін.] ; за ред. Б. В. Лесика. - 2-ге вид., перероб. й допов. - К. : Вища школа, 1980. - 415 с. : рис., табл. - Дод.: с. 406-410. - 0.90 руб.
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Зберігання--Навчальні видання для вищої школи
   Сільськогосподарська продукція--Технологія--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
нормування якості сільгосппродуктів -- нормирование качества сельхозпродуктов -- стандартизація сільгосппродуктів -- стандартизация сельхозпродуктов -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- хімічний склад зерна та насіння -- химический состав зерна и семян -- показники якості зерна і насіння -- показатели качества зерна и семян -- консистенція ендосперму -- консистенция эндосперма -- борошномельна оцінка зерна -- мукомольная оценка зерна -- хлібопекарська оцінка зерна -- хлебопекарская оценка зерна -- характеристика зернових мас -- характеристика зерновых масс -- строки зберігання зерна -- сроки хранения зерна -- післязбиральне достигання зерна -- послеуборочное дозревание зерна -- режими та способи зберігання зернових мас -- режимы и способы хранения зерновых масс -- переробка зерна на борошно -- переработка зерна на муку -- переробка зерна на крупи -- переработка зерна на крупы -- основи хлібопечення -- основы хлебопечения -- технологія виробництва комбікормів -- технология производства комбикормов -- технологія виробництва трав'яного борошна -- технология производства травяной муки -- зберігання цукрових буряків -- хранение сахарной свеклы -- цукробурякове виробництво -- сахаросвекольное производство -- дифузійний сік -- диффузионный сок -- кристалізація цукру -- кристализация сахара -- зберігання олійних культур -- хранение масличных культур -- переробка олійних культур -- переработка масличных культур -- зберігання овочів -- хранение овощей -- консервування плодоовочевих -- консервирование плодоовощных -- маринування -- маринование -- сушіння -- сушка -- виробництво соків -- производство соков -- плодово-ягідне виноробство -- плодово-ягодное виноделие -- виробництво крохмалю -- производство крахмала -- обробка луб'яних культур -- обработка лубяных культур -- обробка тютюну і махорки -- обработка табака и махорки -- зберігання і обробка хмелю -- хранение и обработка хмеля
Аннотация: Принципи стандартизації якості сільськогосподарської продукції, теорія та практика її зберігання та переробки.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Лесик, Борис Васильович; Трисвятський, Лев Олексійович; Снежко, Володимир Лаврентійович; Сабуров, Микола Володимирович; Лесик, Борис Васильович \ред.\
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (2), ЧЗ (1)
Найти похожие

15.
36.91я2
Р93


    Рибак, Галина Михайлівна.
    Довідник по переробці плодів і ягід [] / Г. М. Рибак, О. А. Блашкіна, М. Г. Панасюк. - 2-ге вид., допов. і переробл. - Київ : Урожай, 1980. - 182 с. : рис., табл. - Літ.: с. 180. - 0.70 р.
ББК 36.91я2
Рубрики: Плоди (бот.)--Переробка--Довідкові видання
   Ягоди--Переробка--Довідкові видання

   
фывфывфыв:
плодопереробні підприємства -- консервування плодів -- консервування ягід -- сушіння фруктів -- виробництво соків -- плодове виноробство -- ягідне виноробство
Аннотация: Організація плодопереробних підприємств, заготівля плодів і ягід для переробки.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Блашкіна, Олександра Антонівна; Панасюк, Михайло Гнатович
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

16.
630*284.4
Р98


    Рябчук, Василий Петрович.
    Подсочка деревьев лиственных пород [] : учеб. пособие / В. П. Рябчук, Ю. Ф. Осипенко. - Львов : Вища шк., 1981. - 183 с. : рис., табл. - Лит.: с. 165-168. - Прил.: с. 169-178. - Предм. указ.: с. 179-178. - 0.60 р.
УДК
ББК 43.9
Рубрики: Лісове господарство--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
листяні породи -- лиственные породы -- берези -- березы -- клени -- клены -- видобуток соку -- добыча сока -- переробка соку -- переработка сока -- консервування соку -- консервирование сока -- використання соку -- использование сока
Аннотация: Техника и технология добычи, переработки, консервирования и использования соков лиственных древесных пород.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Осипенко, Юрий Федорович
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

17.
45.451.1
П76


   
    Применение комплексной системы оценки кормов в растениеводстве [] / пер. с нем.: Г. Н. Мирошниченко ; под ред. и с предисл. В. В. Попова. - Москва : Колос, 1982. - 267 с. : рис., табл. - 0.70 р.
ББК 45.451.1
Рубрики: Рослинництво--Корми--Оцінка--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
растениеводство -- корма -- оценка -- система оценки кормов -- система оцінки кормів -- энергетическая питательность кормов -- енергетична поживність кормів -- качество зеленой массы -- якість зеленої маси -- консервирование кормов -- консервування кормів -- оценка успешности консервирования -- оцінка успішності консервування -- потери питательных веществ -- втрати поживних речовин -- приготовление соломенных гранул -- приготування гранул з соломи -- определение количества кормов -- визначення кількості кормів -- определение качества кормов -- визначення якості кормів -- планирование кормопроизводства -- планування кормовиробництва -- балансирование кормопроизводства -- балансування кормовиробництва -- таблица кормов -- таблиця кормів
Аннотация: Освещены вопросы практического использования комплексной оценки кормов (энергетической, протеиновой, минеральной и т. д.) в кормопроизводстве.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Мирошниченко, Г. Н. \пер.\; Попов, В. В. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

18.
36.961
Ж85


    Жук, Юрий Тимофеевич.
    Консервирование и хранение грибов. Биохимические основы [] / Ю. Т. Жук. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 142 с. : рис., табл. - Лит.: с. 138-142. - 0.45 р.
ББК 36.961
Рубрики: Гриби--Консервування--Зберігання--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
грибы -- консервирование -- хранение -- строение грибов -- будова грибів -- пищевая ценность грибов -- харчова цінність грибів -- сушка грибов -- сушіння грибів -- технология соления грибов -- технологія соління грибів -- маринование грибов -- маринування грибів -- сортировка грибного сырья -- сортування грибної сировини -- натуральные грибные консервы -- натуральні грибні консерви
Аннотация: Приведены сведения о строении и пищевой ценности грибов, об изменении состава плодов тел в период роста и после отделения от мицелия.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

19.
636.085
Д18


    Даниленко, Йосип Абрамович.
    Силосування та консервування кормів [] / Й. А. Даниленко, К. О. Перевозіна, М. В. Польщикова. - К. : Урожай, 1982. - 183 с. : рис., табл. - Дод.: с. 158-181. - 0.55 р.
УДК
ББК 42.2
Рубрики: Кормовиробництво--Практичні посібники
   Силосні культури--Заготівля--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
техніка силосування кормів -- техника силосования кормов -- поживність силосу -- питательность силоса -- силосування пров'ялених рослин -- силосование провяленых растений -- силосування коренебульбоплодів -- силосование конеклубнеплодов -- силосування відходів рільництва -- силосование отходов растениеводства -- комбіновані силоси -- комбинированные силосы -- бактеріальні закваски -- бактериальные закваски -- ферментні препарати -- ферментные препараты -- заготівля сінажу -- заготовка сенажа -- хімічне консервування -- химическое консервирование -- консервування фуражного зерна -- консервирование фуражного зерна
Аннотация: Прогресивна технологія заготівлі та зберігання силосу, сінажу, комбінованого силосу для свіней і птиці.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Перевозіна, Ксенія Олександрівна; Польщикова, Марія Василівна
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Найти похожие

20.
45.451
К43


    Киров, Николай Тодоров.
    Консервирование влажного зерна [] / Н. Т. Киров, О. Б. Божинова, Л. Й. Недялков ; пер. с болг. Е. С. Сигаева ; под ред. В. И. Анискина. - Москва : Колос, 1982. - 157 с. : рис., табл. - 0.35 р.
ББК 45.451
Рубрики: Зерно (харч.)--Консервування--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
консервирование -- химическое консервирование -- хімічне консервування -- консервирование фуражного зерна -- консервування фуражного зерна -- молочнокислые бактерии -- молочнокислі бактерії -- методы хранения зерна -- методи зберігання зерна -- силосование влажного зерна -- силосування вологого зерна -- химическое консервирование зерна -- хімічне консервування зерна -- хранение влажного зерна -- зберігання вологого зерна -- технология консервирования кукурузы -- технологія консервування кукурудзи -- химический состав влажного зерна -- хімічний склад вологого зерна
Аннотация: Изложены теоретические основы силосования и химического консервирования влажного зерна и обобщены практические результаты, достигнутые в результате применения этих способов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Божинова, Олга Богданова; Недялков, Любен Йорданов; Сигаев, Е. С. \пер.\; Анискин, В. И. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-112 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)