Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=креми<.>
Общее количество найденных документов : 21
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-21 
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 665.5(075.8)/П 31
Автор(ы) : Пешук, Людмила Василівна, Бавіка Л.І., Демідов І.М.
Заглавие : Технологія парфумерно-косметичних продуктів : навч. посібник
Выходные данные : Київ: Центр учбов. л-ри, 2007
Колич.характеристики :376 с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примечания : Літ.: с. 337-340.- Предм. покажч.: с. 341-346. - Дод.: с. 347
ISBN, Цена 978-966-364-484-4: 60.00, 71.00, 35.00, грн
УДК : 665.5(075.8)
ББК : 35.68-4я73
Предметные рубрики: Парфумерні вироби-- Технології виготовлення
Географич. рубрики:
Аннотация: Класифікація, номенклатура, властивості парфумерних та косметичних продуктів і туалетного мила.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.6(075.8)/Т 38
Заглавие : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2009
Колич.характеристики :464 с.: рис., табл.
Примечания : Бібліогр.: с.460-463
ISBN, Цена 978-966-680-437-5: 065.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметные рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Хлібні вироби
Географич. рубрики:
Аннотация: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.68(075.8)/Р78
Автор(ы) : Ростовський, Володимир Сергійович, Новікова, Олена Володимирівна
Заглавие : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2009
Колич.характеристики :573, [3] с.: рис., табл.
Примечания : Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573
ISBN, Цена 978-966-969-38-6-0: 75.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметные рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Географич. рубрики:
Аннотация: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 619(075.8)/В 23
Автор(ы) : Ващекин, Егор Павлович, Моловастый К. С.
Заглавие : Ветеринарная рецептура : учеб. пособие
Выходные данные : С.Пб.; М.; Краснодар: Лань, 2010
Колич.характеристики :240 с.: табл.
Серия: Учебники для вузов. Специальная литература
Примечания : Л-ра: с. 234-235
ISBN, Цена 978-5-8114-1040-8: 211.00 грн
УДК : 619(075.8)
ББК : 48.0я73
Предметные рубрики: Ветеринарія-- Рецептура
Географич. рубрики:
Аннотация: Правила оформления рецептов на лекарственные средства.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.5/Ц 58
Автор(ы) : Циганенко, Віктор Олексійович, Здобнов, Олександр Іванович, Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Заглавие : Домашні кондитерські вироби
Выходные данные : К.: Кондор, 2011
Колич.характеристики :249, [3] с.: табл., рис.
Примечания : Дод.: с. 246-249
ISBN, Цена 978-966-351-336-2: 48.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.991
Предметные рубрики: Кондитерські вироби
Географич. рубрики:
Аннотация: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.5(031)/С56
Заглавие : Современная энциклопедия приготовления тортов
Выходные данные : Донецк: ПКФ "БАО", 2001
Колич.характеристики :384 с
ISBN, Цена 966-548-220-3: 7.50 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992.2я2
Предметные рубрики: Домашня кулінарія-- Торти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): принадлежности кондитера--приладдя кондитера--приготовление теста--приготування тіста--кремы--креми--глазури--глазурі--кондитерские изделия--кондитерські вироби--желе--домашние конфеты--домашні цукерки--суфле--соусы--соуси--пудинги--компоты--компоти--кисели--киселі--коктейли--коктейлі--пунши--пунші--мороженое--морозиво
Аннотация: Книга содержит рекомендации по подбору и обработке исходных продуктов, а также всевозможные рецепты тортов, пирожных, кексов, рулетов, десертных блюд.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.5(477)/Д79
Автор(ы) : Дубовис, Григорий Александрович
Заглавие : Украинская кухня
Выходные данные : Х.: Фолио, 2006
Колич.характеристики :319 с
Серия: Хозяйке на заметку
ISBN, Цена 966-03-3362-5: 9.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997
Предметные рубрики: Кухня українська
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): первичная обработка сырья--первинна обробка сировини--кулинарные операции--кулінарні операції--кулинарные технологии--кулінарні технології--борщи--борщі--юшки--супы--рассольник--капустняк--колбасы--ковбаси--завиванцы--завиванці--студни--холодці--бабки--пампушки--молочнокислые продукты--молочнокислі продукти--настойки--настоянки--напитки--напої--консервы--консерви--полуфабрикаты--напівфабрикати--бутерброды--бутерброди--винегреты--вінегрети--гарниры--гарніри--соленья--соління--глазури--глазурі--десерты--десерти--кремы--креми--мороженое--морозиво
Аннотация: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

8.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.6(075.8)/Н72
Автор(ы) : Новікова, Олена Володимирівна
Заглавие : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посібник . -Вид. 2-е, переробл. та допов.
Выходные данные : К.: Ліра-К, 2015
Колич.характеристики :540 с.: рис., табл.
Примечания : Бібліогр.: с. 538
ISBN, Цена 978-966-2609-35-6: 160.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметные рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Борошняні кондитерські вироби-- Технології
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): виробництво хліба--вихід хліба--зберігання хліба--транспортування хліба--якість хліба--борошняні кондитерські вироби--напівфабрикати борошняних кондитерських виробів--креми кондитерські--оздоблення напівфабрикатів--дріжджове тісто--бездріжджове тісто--тістечка--торти--якість кондитрської продукції--організація праці кондитера
Аннотация: Комплексна технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів сировина, характеристика способів приготування.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

9.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.68(075.8)/Н72
Автор(ы) : Новікова, Ольга Володимирівна
Заглавие : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. . -2-ге вид., переробл. та допов.
Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2016
Колич.характеристики :538, [2] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України
Примечания : Бібліогр.: с. 538
ISBN, Цена 978-966-2609-35-6: 215.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметные рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Борошняні кондитерські вироби-- Технології
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): хлібобулочна сировина--харчова цінність хліба--види хлібобулочних виробів--приготування хліба--тісто--оброблення тіста--випікання хліба--зберігання хліба--вихід хліба--якість хліба--хвороби хліба--дефекти хліба--цукристі заготовки--кондитерські креми--замішування тіста--дріжджове тісто--бездріжджове тісто--тістечка--торти--праця кондитера
Аннотация: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

10.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.68(075.8)/Р78
Автор(ы) : Ростовський, Володимир Сергійович, Кукуєва О. М.
Заглавие : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. : [абетка кондитерського мистецтва]
Выходные данные : Київ: Кондор, 2016
Колич.характеристики :496, [2] с.: іл., табл.
Коллективы : Полтавський університет економіки і торгівлі
Примечания : Літ.: с. 485. - Дод.: с. 486-496
ISBN, Цена 978-617-7278-31-2: 240.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметные рубрики: Кондитерське виробництво-- Технологія виробництва
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): борошняні кондитерські вироби--харчова цінність харчових продуктів--сировина кондитерського виробництва--кондитерський інвентар--цукристі напівфабрикати--креми--замішування тіста--дріжджове тісто--хімічні розпушувачі--виготовлення тістечок--виготовлення тортів
Аннотация: Класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировин, напівфабрикатів, цкристих заготовок.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

11.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.68(075.8)/Т 31
Автор(ы) : Талейсник, Михаил Александрович, Аксенова, Лариса Михайловна, Бернштейн, Татьяна Сауловна
Заглавие : Технология мучных кондитерских изделий : учеб. пособие для сред. проф.-техн. училищ
Выходные данные : Москва: Агропромиздат, 1986
Колич.характеристики :224 с.: граф., рис., табл.
Серия: Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий
Примечания : Лит.: с. 222
Цена : 0.80 р.
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я722
Предметные рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Технологія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): мучные кондитерские изделия--песочные полуфабрикаты--пісочні напівфабрикати--бисквиты--бісквіти--вафельное тесто--вафельне тісто--сахарные полуфабрикаты--цукрові напівфабрикати--глазури--глазурі--кремы--креми--пирожные--тістечка--торты--торти--кексы--кекси--ромовые бабы--ромові баби--рулеты--рулети--пряники--рецептура мучных кондитерских изделий--рецептура борошняних кондитерських виробів
Аннотация: Рассмотрены технологические схемы производства различных видов мучных кондитерских изделий.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

12.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 687.53:620.2(075)/Х15
Автор(ы) : Хайдарова, Жанна Петрівна
Заглавие : Перукарська справа : матеріалознавство : [підручник]
Выходные данные : Харків: Світ книг, 2018
Колич.характеристики :204, [2] с.: іл., табл.
Коллективы : Державний професійний навчальний заклад "Регіональний центр професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну"
Примечания : Літ.: с. 203-204
ISBN, Цена 978-966-2678-57-4: 135.00 грн
УДК : 687.53:620.2(075)
ББК : 38.937 + 30.3
Предметные рубрики: Перукарська справа-- Матеріалознавство-- Історія
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): розвиток парфюмерії--розвиток косметики--дезінфікуючі речовини--кровоспинні речовини--косметичні креми--лосьйони--мило--парфуми--одеколони--туалетна вода--миючі речовини--засоби догляду за шкірою--засоби догляду за волоссям--фарби для волосся--декоративна косметика
Аннотация: Матеріалознавство для перукарів: історія розвитку парфумерії й косметики, вихідна сировина для парфумерно-косметичних товарів, дезінфікуючі та кровоспинні речовини.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

13.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 665.5(075.8)/П31
Автор(ы) : Пешук, Людмила Василівна, Бавіка Л. І., Демідов І. М.
Заглавие : Технологія парфумерно-косметичних продуктів : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Центр учб. літ., 2018
Колич.характеристики :371, [1] с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примечания : Скор.: с. 323. - Глосарій: с. 324-340. - Предм. покажч.: с. 341-346. - Дод.: с. 347-368
ISBN, Цена 978-966-364-484-4: 175.00 грн
УДК : 665.5(075.8)
ББК : 35.68я73 + 35.785я73
Предметные рубрики: Парфумерно-косметична промисловість-- Вироби-- Рецептура-- Якість
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): сприйняття запахів--сировина парфумерного виробництва--виробництво парфумерних виробів--асортимент парфумерних виробів--косметичне виробництво--лосьйони--креми косметичні--засоби для гоління--догляд за волоссям--догляд за зубами--декоративна косметика--упаковка--маркування--туалетне мило--духмяні речовини--фірми-виробники парфумерних товарів
Аннотация: Класифікація, номенклатура, властивості парфумерних та косметичних продуктів і туалетного мила, вимоги до їх якості; принципи та особливості складання рецептур.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

14.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.85/Д 66
Заглавие : Домашнее приготовление тортов, пирожных, печенья, пряников, пирогов
Выходные данные : Киев: Орион, 1996
Колич.характеристики :384 с.: рис.
ISBN, Цена 5-7707-9591-3: 5.20 грн
УДК : 641.85
ББК : 36.992
Предметные рубрики: Домашня кулінарія-- Борошняні кондитерські вироби
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): домашняя кулинария--мучные кондитерские изделия--кухонный инвентарь--кухонний інвентар--кремы--креми--сахаристые заготовки--цукристі заготовки--украшение мучных изделий--оздоблення борошняних виробів--изделия из дрожжевого теста--вироби із дріжджового тіста--изделия из пресного теста--вироби із прісного тіста--изделия из песочного теста--вироби із пісочного тіста--заварное тесто--заварне тісто--сдобное тесто--здобне тісто
Аннотация: Приводятся рецепты приготовления мучных кондитерских изделий; рецепты на приготовление заготовок к этим изделиям, их обработка и хранение.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

15.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.85/Д 66
Заглавие : Домашнее печенье и десерты
Выходные данные : Киев: Знание Украины, 1992
Колич.характеристики :208 с.: рис.
ISBN, Цена 5-7770-0566-7: 70.00 крб
УДК : 641.85
ББК : 36.997
Предметные рубрики: Домашня кулінарія-- Борошняні вироби-- Рецепти
Домашня кулінарія-- Десерти-- Рецепти
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): домашняя кулинария--мучные изделия--десерты--бутерброды--бутерброди--пироги--печенье--печиво--торты--торти--пудинги--мороженое--морозиво--кремы--креми--напитки--напої
Аннотация: Справочник представляет свыше 400 популярных и простых в домашнем приготовлении рецептов кондитерских изделий, напитков, десертов.
Экземпляры : всего : ФОНД(2), ВВ(1), АБ(1)
Свободны : ФОНД(2), ВВ(1), АБ(1)
Найти похожие

16.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.55/.56/П 22
Автор(ы) : Пащук, Зинаида Николаевна, Дубинина, Светлана Васильевна
Заглавие : Готовим дома: пироги, булочки, пирожные, торты, сладости, диетические изделия
Выходные данные : Минск: Вышэйш. шк., 1993
Колич.характеристики :256 с.: рис.
Примечания : Лит.: с. 212. - Предм. указ.: с. 213-255
ISBN, Цена 5-339-00867-3: 1200.00 крб
УДК : 641.55/.56
ББК : 36.992
Предметные рубрики: Кулінарія-- Борошняні кондитерські вироби
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): кулинария--мучные кондитерские изделия--рецептура--кулинарные термины--кулінарні терміни--хлебные кондитерские изделия--хлібні кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--дрожжевое тесто--дріжджове тісто--бездрожжевое тесто--бездріжджове тісто--выпеченные полуфабрикаты--випечені напівфабрикати--кремы--креми--диетические изделия--дієтичні вироби--діабетична випічка--диабетическая выпечка
Аннотация: Содержатся интересные сведения о технологии приготовления и ассортименте выпечных изделий, приведены рецепты диетических блюд.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(2)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(2)
Найти похожие

17.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.85/С47
Заглавие : Сладкие блюда
Выходные данные : Киев: Орион, 1993
Колич.характеристики :352 с.: рис., фот. цв.
ISBN, Цена 5-7707-3462-0: 51000.00 крб
УДК : 641.85
ББК : 36.992.2
Предметные рубрики: Солодкі страви
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): солодкі страви--сладкие блюда--кремы--креми--пудинги--кисели--киселі--желе--суфле--мороженое--морозиво--торты--торти--пирожные--тістечка--печенье--печиво--пироги--рулеты--рулети--струдли--струдлі--медовики--пампушки--пирожки--пиріжки--кулебяки--бабки--кексы--кекси--мазурки--булки--коржики--бабы--баби--сухари--сухарі--бублики--шарлотки--блины--млинці
Аннотация: Рецепты, технология приготовления и техника выпекания и украшения более 500 видов сладкого печенья и различных видов сладких блюд.
Экземпляры : всего : ФОНД(2), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(2), ВВ(1)
Найти похожие

18.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.85/Т 61
Заглавие : Торты, десерты, пирожные для вас и ваших друзей
Выходные данные : Донецк: БАО, 1997
Колич.характеристики :384 с.: рис.
Примечания : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 966548-070-7: 4.00 грн
УДК : 641.85
ББК : 36.992
Предметные рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): мучные кондитерские изделия--приготовление теста--приготування тіста--кремы--креми--глазури--поливи--торты--торти--десерты--десерти--вафли--вафлі--печенье--печиво--кексы--кекси--рулеты--рулети--пряники
Аннотация: Книга содержит рекомендации по выбору и обработке исходных продуктов, а также рецепты выпечки разнообразных мучных кондитерских изделий.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

19.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.991/Ц 58
Автор(ы) : Циганенко, Віктор Олексійович, Здобнов, Олексій Іванович, Селезньов, Віктор Кіндратович
Заглавие : Домашні кондитерські вироби . -2-ге вид., стер.
Выходные данные : Київ: Техніка, 1993
Колич.характеристики :237 с.: кол. іл., рис.
Примечания : Дод.: с. 232-234
ISBN, Цена 5-335-01244-7: 7000.00 грн
ББК : 36.991
Предметные рубрики: Кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): кухонний посуд, інвентар--сировина для кондитерських виробів--вироби із дріжджового тіста--вироби із листкового тіста--торти--цукристі напівфабрикати--жельовані фрукти--марципан--креми--морозиво--парфе--пудинги--варення--діабетичні кондитерські вироби--оформлення кондитерських виробів
Аннотация: Наведені різноманітні рецепти кондитерських виробів - від найпростіших і дешевих до складних, вигадливих.
Экземпляры : всего : ВВ(5)
Свободны : ВВ(5)
Найти похожие

20.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.997/Ж68
Автор(ы) : Жигалова, Ирина Владимировна
Заглавие : Домашняя выпечка
Выходные данные : Ташкент: Мехнат, 1993
Колич.характеристики :349 с.: цв. ил.
Примечания : Лит.: с. 338
ISBN, Цена 5-8244-0640-5: 40000.00 крб
ББК : 36.997
Предметные рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): мучные кондитерские изделия--дрожжевое тесто--дріжджове тісто--слоеное тесто--листкове тісто--песочное тесто--пісочне тісто--вафельное тесто--вафельне тісто--бисквитное тесто--бісквітне тісто--белковое тесто--білкове тісто--торты--торти--украинская выпечка--українська випічка--кремы--креми
Аннотация: Разнообразные рецепты из дрожжевого, слоеного, песочного, бисквитного и других видов теста.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

 1-20    21-21 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)