Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=кулінарна обробка продуктів<.>
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8
1.

Шумило Г. І. Технологія приготування Їжі/Г. І. Шумило. - 2008
2.

Шумило Г. І. Технологія приготування їжі/Г. І. Шумило. - 2013
3.

Доцяк В. С. Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів/В. С. Доцяк, Л. О. Стременко, І. В. Стременко. - 1998
4.

Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані/В. В. Архіпов. - 2016
5.

Ростовський В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина/В. С. Ростовський. - 2016
6.

Ростовський В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування/В. С. Ростовський. - 2018
7.

Вісловух А. М. Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини/[А. М. Вісловух]. - 2018
8.

Технология производства продукции общественного питания. Практикум/[Л. А. Бутенко и др.]. - 1990
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)