Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)Житомирська МЦБС (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=кулінарія<.>
Общее количество найденных документов : 229
Показаны документы с 1 по 30
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180      
1.


   
    10 цікавих фактів про кисле молоко [] // Українська Родина. - 2020. - N 2/3. - С. 58 . - ISSN 1819-9550
Рубрики: Молочні продукти --Технологія--Кулінарія--Народна медицина--Україна, 21 ст.
фывфывфыв:
кисле молоко -- корисні речовини -- косметика

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

2.
641.5
E75


    Esko, Wendy.
    Introducing Macrobiotic Cooking [Текст] / Wendy Esko ; forew. by Aveline Kushi ; ill. by Bonnie Harris . - Tokyo ; New York : Japan Publications, 1978. - 144 p. : il. - App.: p. 135-139. - Gloss.: p. 140-142. - Ind.: p. 143-144 . - ISBN 0-87040-458-X : 010.00 грн
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія
   Дієти--Макробіотика

   
фывфывфыв:
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ -- КУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ
Аннотация: Here is a responsible and lucid introduction to the preparation of natural and organic foods by one of the nation`s most promising macrobiotic teachers.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Kushi, Aveline \forew. .\; Harris, Bonnie \ill.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

3.
641.5
H12


    Hadamuscin, John.
    John Hadamuscin's down home [Текст] : a year of cooking, entertaining, and living easy / John Hadamuscin; phot. by Randy O'Rourke. - New York : Harmony books, 1993. - 192 p. - Текст англ. - Ind.: p. 188-191. - ISBN 0-517-58931-1 : 150000.00 крб
Примечания об особенностях:
Дарунок Ігоря Мухина, працівника Бібліотеки Конгресу США, 1994 рік
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулинария -- приготування їжі -- приготовление еды -- приготування страв -- приготовление блюд -- домашні страви -- домашние блюда -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты
Аннотация: Divided by seasons, this sumptuously illustrated book features means inspired by the firsr buds of spring, the lush heat of summe, crips autumn days, and long winter nights. So come home to the best food and best times you'll ever remember as John Hadamuscin takes you through a remarcable year of cooking, entertaining, and living easy.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
O'Rourke, Randy \phot.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

4.
641.5
K76


   
    Kochkunst. Lukullisches von A bis Z [Текст] / [Vortexte: Renate Florstedt ; Rezeptteil: Karla Szabo, Rosita Michaelsen, Ingetraud Beier]. - 2. Aufl. - Leipzig : Verl. fuer die Frau, 1986. - 575 S., [60] Bl. Ill. - Текст: нім. - ISBN 3-7304-0001-0 : 10.21 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
фывфывфыв:
німецька кухня -- кулінарні рецепти
Аннотация: [Kochkunst].

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Florstedt, Renate \ausw.\; Szabo, Karla \rezeptteil.\; Michaelsen, Rosita \rezeptteil.\; Beier, Ingetraud \rezeptteil.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

5.
641.56(=162.1)
K96


   
    Kuchnia polska [Текст] / [Stanislaw Berger et al. ; red. Maria Librowska]. - Warszawa : Panst. wydaw. ekonomiczne, 1974. - 798 s., [32] kart. il. : il. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Ind.: s. 782-799. - 5.76 р.
Кн. в суперобкладинці
УДК
ББК 36.997(4ПОЛ)
Рубрики: Кухня польська--Рецептура--Популярні видання
   
фывфывфыв:
польська кухня -- польська кулінарія -- рецепти польської кухні
Аннотация: [Kuchnia polska].

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Berger, Stanislaw; Janik, Krystyna; Kulzowa-Hawliczkowa, Helena; Laskowska, Maria; Librowska, Maria \red.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

6.
641.5(44)
C79


   
    Le Cordon Bleu Classic French Cookbook [Текст]. - London [etc.] : Dorling Kindersley, 1994. - 160 p. : ill. - Ind.: p. 156-160. - ISBN 1-56458-643-X : 10.00 грн
УДК
ББК 36.997(4ФРА)
Рубрики: Кухня французька--Популярні видання
   
фывфывфыв:
французька кухня -- французская кухня -- кулінарія -- кулинария -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты
Аннотация: One Hundred Classic Recipes to Celebrate One Hundred Years of the Greatest Name in French Cooking.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

7.
641.5
М16


    McNair, James.
    Custards, mousses & puddings [Текст] / James McNair ; phot. by James McNair. - San Francisco : Chronicle books, 1992. - 96 p. - ISBN 0-87701-829-4 : 100000.00 крб
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
їжа -- еда -- кулинария -- приготування їжі -- приготовление пищи -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- десерти -- десерты -- пудінги -- пудинги -- солодка випічка -- сладкая выпечка
Аннотация: Whether in the form of silken custards, frothy mousses, or luscious puddings, the desserts in this recipe collection from one of America's favorite cookbook authors are all ultimate comfort food.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
McNair, James \ill.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

8.
641.5
M67


   
    Mrs Beeton's book of cookery and household managment [Текст] / ed. Bridget Jones. - London : Ward Lock, 1994. - 1401 p. : col. pict. - Текст: англ. - ISBN 0-7063-7320-0 : 6.00 грн
Примечания об особенностях:
Дарунок Ігоря Мухина, працівника Бібліотеки Конгресу США, 1994 рік
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулінарні рецети -- кулинарные рецепты -- кулинария -- їжа -- еда -- домоводство -- домоведение -- ведення домашнього господарства -- ведение домашнего хозяйства -- вина
Аннотация: The most comprehensive cookery book of its type, with over 2000 recipes tried and tested for the modern cook, this new edition preserves all the qualities of Mrs Beeton's original work yet brings it thoroughly up to date. Essential information is given on selection of ingredients together with sound advice on diet and menu planning. All basic methods and techniques are clearly described with the aid of step-by-step illustrations, and Mrs Beeton's invaluable hints and tips throughout will ensure success every time. Beautifully presented, with superb colour photographs of fininshed dishes, the wealth of recipes will provide ideas for all occasions.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Jones, Bridget \ed.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

9.
641.5
N27


   
    Native Indian wild game, fish and wild foods cookbook [Текст] : recipes from North American native cooks / ed. by David Hunt. - Lancaster, Pa. : Fox Chapel, 1992. - VI, 281 p. : ill. - Текст: англ. - ISBN 1-56523-0086 : 2.00 крб
Примечания об особенностях:
Дарунок Ігоря Мухина, працівника Бібліотеки США, 1994
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кухня--Національні традиції--США--Популярні видання
   
фывфывфыв:
американські індіанці -- американские индианцы -- американська кухня -- американская кухня -- кулінарія -- кулинария -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- їжа -- еда
Аннотация: Feast on these dishes that are simple to prepare and elegant to serve. This is the only book of it's kind - presenting the culinary heritage of the North American Native Peoples in a practical way for the modern cook.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Hunt, David \ed.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

10.
641.55
R76


    Rombauer, Irma S..
    Joy of cooking [Текст] / Irma S. Rombauer, Marion Rombauer Becker, Ethan Becker ; ill. by John Norton. - New York [etc.] : Scribner, 2006. - XIII, 1132 p. : ill. - (The New York Times bestseller). - Ind.: p. 1073-1132. - ISBN 978-0-7432-4626-2 : 158.00 грн
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Книги--США--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- американські кулінарні книги -- американские кулинарные книги -- рецепти їжі -- рецепты еды -- приготування їжі -- приготовление пищи -- меню
Аннотация: Joy is the all-purpose cookbook. There are other basic cookbooks on the market, and there are fine specialty cookbooks, but no other cookbook includes such a complete range of recipes in every category: everyday, classic, foreign and de luxe. Joy is the one indispensable cookbook, a boon to the beginner, treasure for the experienced cook, the foundation of many a happy kitchen and many a happy home.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Becker, Marion Rombauer; Becker, Ethan; Norton, John \ill.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

11.
641.56(=131.1)
S73


    Spagnol, Elena.
    Das beste aus italiens Kueche. Originalrezepte von heute [Текст] / Elena Spagnol ; [Uebers.: Jost Sonja]. - Zuerich : Das Beste , 1982. - 512 S. : il. - Текст: нім. - Reg. dt.: S. 500-506. - reg. ital.: S. 507-512. - ISBN 3 7166 0041 5 : 140.00 грн
УДК
ББК 36.997(4ІТ)
Рубрики: Кухня італійська--Рецептура--Популярні видання
   
фывфывфыв:
національні кухні -- кухня італійська -- кулінарія італійська -- страви італійської кухні -- рецепти італійської кухні
Аннотация: Die Italiener sind lebhaft und gesellig und lieben ein gutes Essen. Ihr wichtigstes Merkmal ist die Einfachheit - ein Einfachheit, die auf der Verwendung von moglichst naturbelassenen Zutaten und auf deren massigen und klugen Anwendung beruht, ferner auf derkurzen Kochzeit, welche die ursprunglichen Eigenschaften eines Lebensmittels zu erhalten und hervorzuhebenbestrebt ist.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Jost, Sonja \uebers.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

12.
641.5
B56


   
    The best of Sunset [Текст] : recipes from the magazine of Western living / by the ed. of Sunset Magazine, Sunset books ; [ed. Jerry Anne Di Vecchio]. - Menlo Park, Calif. : Lane publ. co., 1987. - 288 p. : ill. - Ind.: p. 280-288. - ISBN 0-376-02653-7 : 200000.00 крб
Примечания об особенностях:
Дарунок Ігоря Мухина, працівника Бібліотеки Конгресу США, 1994 рік
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулинария -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- приготування їжі -- приготовление еды -- меню
Аннотация: The more than 500 recipes in this book represent the best of Sunset's collection over half a century - and the best of the West's exciting panorama of regional foods.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Di Vecchio, Jerry Anne \ed.\; Sunset MagazineSunset books
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

13.
641.5
F19


   
    The family circle good cook's book [Текст] / by the ed. of Family Circle Magazine. - New York [etc.] : Simon and Schuster, 1993. - 440 p. : ill. - Ind.: p. 431-440. - ISBN 0-671-76933-2 : 10.00 грн
Примечания об особенностях:
Дарунок Ігоря Мухина, працівника Бібліотеки Конгресу США, 1994 рік
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулинария -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- приготування їжі -- приготовление еды -- здорова їжа -- здоровая еда -- харчування -- питание -- вітаміни -- витамины -- мінерали -- минералы
Аннотация: In one book - all the information you need to know about cooking and enjoying food.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Family Circle Magazine
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

14.
641
W17


    Walker, Charlotte.
    Fish and shellfish [Текст] / Carlotte Walker. - Los Angeles, Calif. : HPBooks, 1984. - 160 p. - Текст англ. - ISBN 1-55788-058-1 : 100000.00 крб
Примечания об особенностях:
Дарунок Ігоря Мухина, працівника Бібліотеки Конгресу США, 1994 рік
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Рибні страви--Приготування--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулінарія -- кулинария -- рибні страви -- рыбные блюда -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- риба -- рыба -- Їжа -- еда -- молюски -- моллюски
Аннотация: Charlotte Walker enjoys developing recipes for cookbooks, food articles and commercial clients. In addition to a busy work schedule, Charlotte has updated many of the classik fish dishes with new and exiting flavor additions.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

15.
641(520)
Y55


    Yoneda, Soei.
    Good Food from a Japanese Temple [Текст] / Soei Yoneda ; introd. by Robert Farrar Capon. - Tokyo [etc.] : Kodansha International, 1982. - 224 p. - Ind.: p. 218-224. - ISBN 0-87011-527-8. - ISBN 4-7700-1024-9 : 024.00 грн.
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 36.997(5Я)
Рубрики: Кухня японська
   Вегетаріанська кулінарія

   
фывфывфыв:
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ -- КУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ
Аннотация: The 230 recipes here include a number created specially for this book to show how Western vegetables can be used, the strength of this 600-year tradition being not only its orthodoxy but its delight in innovation.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Capon, Robert Farrar \introd.\
Экземпляры всего: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Найти похожие

16.
641.55(=161.2)(083.12)
І-25


    Івченко, Зоряна.
    Готуємо по-українськи [] / Зоряна Івченко ; фот. авт. ; [худож. оформ. О. Мишанської]. - Львів : Урбіно, 2021. - 159, [1] с. : фот. - ISBN 978-966-2647-75-4 : 187.50 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Україна--Популярні видання
   
фывфывфыв:
Державна програма 2021 -- салати -- закуски -- перші страви -- другі страви -- десерти -- випічка
Аннотация: Сучасна українська кухня - це поєднання традицій із сучасними можливостями, відродження давніх рецептів та створення власних на базі тих продуктів, які дарує нам українська земля.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Івченко, Зоряна \фот.\; Мишанська, Олена \худож.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

17.
664.6
І-67


   
    Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів [] : монографія / В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - Київ : Кондор, 2016. - 241, [1] с. : рис., табл. - Літ. в кінці розд. - ISBN 978-617-7278-75-6 : 130.00 грн
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хлібні вироби--Технологія--Наукові видання
   Дієтична кулінарія--Наукові видання

   
фывфывфыв:
безглютенові хлібобулочні вироби -- безбілкові хлібобулочні вироби -- цукрозамінники -- діабетичні хлібобулочні вироби -- фруктоза -- лактулоза -- сорбітол -- мезофільні закваски -- збагачення хліба -- харчові волокна
Аннотация: Теоретичні дослідження, експериментальні матеріали та практичні розробки авторів щодо технології діабетичних хлібобулочних виробів з пшеничного борошна.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Дробот, В. І.; Грищенко, А. М.; Тесля, О. Д.; Сильчук, Т. А.; Місечко, Н. О.; Дробот, В. І. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

18.
641.55
А 18


    Авдеев, Павел Яковлевич.
    Домашнее питание: вкусно, экономно, разнообразно [] / П. Я. Авдеев. - 2-е изд. - Минск : Полымя, 1992. - 207 с. : рис. - Лит.: с. 206. - ISBN 5-345-00392-0 : 55.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
домашняя кулинария -- рациональное питание -- раціональне харчування -- компоненты пищи -- компоненти їжі -- гигиена приготовления пищи -- гігієна приготовування їжі -- рациональное меню -- раціональне меню -- рецептуры блюд -- рецептури страв -- вегетарианская кухня -- вегетаріанська кухня
Аннотация: Рассказывается о том, как рационально использовать продукты, о резервах экономии и домашнем питании, приготовление блюд.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 4
ФОНД (2), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (2)
Найти похожие

19.
641.56-056.84(540)
А30


    Адираджа дас
    Ведическое кулинарное искусство [] : рецепты экзотических вегетарианских блюд / Адираджа дас. - 2-е изд., испр. - Харьков : The Bhaktivedanta Book Trust, 2018. - 323, [13] с. : фот. цв., ил. - Прил.: с. 321-323. - ISBN 978-91-7769-078-8 : 80.00 грн
УДК
ББК 36.99(5ІНД)
Рубрики: Вегетаріанська кулінарія--Страви--Індія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
індійська кухня -- индийская кухня -- кулінарія -- кулинария -- національні традиції -- национальные традиции -- вегетаріанство -- вегетарианство
Аннотация: [У книзі описані рецепти екзотичних вегетаріанських страв].

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Найти похожие

20.
37.279
А35


   
    Азбука домашнього господарювання [] / [Е. О. Блажко та ін.]. - 5-те вид., випр. - Київ : Техніка, 1980. - 367 с. : рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 363. - 2.40 р.
ББК 37.279
Рубрики: Домоведення--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
обладнання квартири -- догляд за житлом -- інструменти домашнього умільця -- домашня кулінарія -- харчування літніх людей -- лікувальна фізкультура -- фізичне виховання -- косметичні процедури -- прийом гостей -- організація домашнього господарства
Аннотация: Висвітлено питання обладнання житла, правильного господарювання з використанням хімічних та електричних помічників, догляду за речами домашнього вжитку, а також раціонального харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Блажко, Елеонора Онисимівна; Баранівський, Мирослав Йосипович; Володарська, Дарина Михайлівна; Гардаш, Лілія Семенівна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

21.
641/642
А 35


   
    Азбука питания [] / [сост. Т. А. Комарова]. - Алма-Ата : Кайнар, 1990. - 688 с. : рис., табл. - (Сельская семья: культура, эстетика, быт). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 680-682. - Лит.: с. 683. - ISBN 5-620-00195-4 : 7.00 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
кулинария -- полноценная пища -- повноцінна їжа -- разумная кулинария -- розумна кулінарія -- бутерброды -- бутерброди -- супы -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из овощей -- страви із овочів -- грибные блюда -- грибні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- напитки -- напої -- домашние сладости -- домашні солодощі -- национальные кухни -- національні кухні -- культура питания -- культура харчування -- блюда для тучных людей -- страви для повних людей
Аннотация: Эта книга составлена из разных источников, касающихся вопросов рационального питания человека.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Комарова, Тамара Андреевна \сост.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

22.
640.43(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-тє вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 381, [1] с. : табл. - Дод.: с. 357-381. - ISBN 978-617-673-414-7 : 162.40 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Кулінарія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
класифікація продукції ресторанів -- кулінарна обробка продуктів -- рецептура на продукцію -- асортимент продукції -- крупяні страви -- технологія супів -- м'ясні страви -- рибні страви -- яєчні продукти -- холодні страви -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби
Аннотация: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

23.
640.43(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - К. : Центр навч. л-ри, 2007. - 382 с. - ISBN 966-8347-48-X : 037.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Кулінарія--Рецептура--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
продукція ресторанів -- продукция ресторанов -- рецептура блюд -- качество ресторанной продукции -- якість ресторанної продукції -- контроль якості -- контроль качества -- асортимент блюд -- органолептичний контроль -- органолептический контроль
Аннотация: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги безпеки і контроль якості.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Іванникова, Т.В.; Архіпова, А.В.
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

24.
641.55
Б 11


    Білоцька, Вікторія Болеславівна.
    Домашня кулінарія [] / В. Б. Білоцька, В. В. Карсекіна. - 2-ге вид. - Київ : Техніка, 1993. - 143 с. - ISBN 5-335-01251-X : 600.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
фывфывфыв:
холодні закуски -- гарячі закуски -- супи -- страви з м'яса -- страви з риби -- страви з борошна -- страви з макаронів -- страви з картоплі -- страви з овочів -- гарніри -- соуси -- солодкі страви -- вироби з тіста -- напої
Аннотация: Описано широкий асортимент різноманітних за складністю приготування страв.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Карсекіна, Валентина Вікторівна
Экземпляры всего: 3
ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

25.
641.55/.56(=161.1)
Б 26


    Барсукова, Евгения Федоровна.
    Русская кухня [] / Е. Ф. Барсукова. - Ленинград : Лениздат, 1989. - 174 с. : фот. - Прил.: с. 171-172. - ISBN 5-289-00354-1 : 1.20 р.
УДК
ББК 36.997(2)
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Росіійська Федерація--Популярні видання
   
фывфывфыв:
кулинария -- холодные закуски -- холодні закуски -- супы -- супи -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из овощей -- страви із овочів -- грибная кулинария -- грибна кулінарія -- блюда из круп -- страви із круп -- сладкие блюда -- солодкі страви -- изделия из черствого хлеба -- вироби із черствого хліба -- азбука кулинарии -- азбука кулінарії
Аннотация: Специалист общественного питания рассказывает о том, как приготовить традиционные и новые русские блюда, приводит их рецепты.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Найти похожие

26.


    Беднарська, Ж.
    Страви з круп [] : способи варіння, вимоги до якості / Ж. Беднарська // Профтехосвіта : всеукр. газ. для вчителів. - 2019. - N 11. - С. 52-57. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Кулінарія--Методика викладання--Професійно-технічні училища

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)

Найти похожие

27.
641.5(100)
Б41


    Бейзер, Зої.
    Навколо світу з інгридиками [] : атлас смаків : [дивовижні рецепти для всієї сім’ї] / Зої Бейзер і Джо Шарп ; іл. Кріса Дікасона ; пер. з англ. Тетяна Кузьменко. - Київ : Книголав, 2018. - 63, [1] с. : кольор. іл. - (Дитяча полиця). - ISBN 978--617-7563-57-9 : 210.00 грн
УДК
ББК 36.99(0)
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Шарп, Джо; Дікасон, Кріс \худож.\; Кузьменко, Тетяна \пер.\
Экземпляры всего: 2
АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: АБ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

28.
53.59
Б46


    Бенджамин, Гарри.
    Популярный справочник естественного лечения [] = Everybody's guide to nature cure / Гарри Бенджамин. Вегетарианство - здоровье физическое и душевное : [к сб. в целом: сокр. пер. с англ.] / И. Л. Медкова, Т. Н. Павлова. - Москва : Педагогика-Пресс, 1994. - 272 с. : рис. - ISBN 5-7155-0677-8 : 4.80 грн
ББК 53.59 + 53.51
Рубрики: Вегетаріанство--Популярні видання
   Органічні лікарські речовини--Популярні видання

   
фывфывфыв:
принципы естественного лечения -- принципи природного лікування -- природні лікарські засоби -- природные лекарственные средства -- гигиена питания -- гігієна харчування -- вегетаріанська кулінарія -- вегетарианская кулинария -- натуропатия -- натуропатія -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- питание детей -- харчування дітей -- питание взрослых -- харчування дорослих -- методи природного оздоровлення -- методи природного оздоровлення -- вегетарианство -- вегетаріанство -- рецепты вегетарианских блюд -- рецепти вегетаріанських страв
Аннотация: Из книги Гарри Бенджамина читатель узнает о том, как сохранить здоровье и справиться с болезнью без лекарств и хирургического вмешательства, с помощью естественного лечения. В книге И. Л. Медковой и Т. Н. Павловой подробно излагаются пути перехода на вегетарианское питание и приводятся рецепты вегетаринских блюд.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Медкова, Ирина Львовна; Павлова, Татьяна Николаевна
Экземпляры всего: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Найти похожие

29.
37.279
Б48


    Берков, Борис.
    Копилка домашних секретов [] / Б. Берков. - Ростов н/Д : Феникс, 1995. - 560 с. : рис., табл. - Лит.: с. 554-555. - ISBN 5-87688-025-6 : 500.000 крб
ББК 37.279
Рубрики: Домоведення--Поради--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
домоводство -- домоведення -- чистка посуды -- чищення посуди -- уход за одеждой -- догляд за одягом -- моющие средства -- миючі засоби -- удаление пятен -- видалення плям -- уход за мебелью -- догляд за меблями -- уход за коврами -- догляд за коврами -- уход за книгами -- догляд за книгами -- ремонт квартиры -- ремонт квартири -- домашняя кулинария -- домашня кулінарія -- хранение срезанных цветов -- зберігання зрізаних квітів
Аннотация: Даны советы, как можно долго хранить продукты и цветы, делать заготовки на зиму, сервировать стол, утеплять окна и двери и многое другое.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Найти похожие

30.
641.55(083.12)
Б71


   
    Блюда быстрого приготовления [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3251-3 : 9.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
домашние заготовки -- домашні заготовки -- первые блюда -- перші страви -- молочные блюда -- молочні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- блюда из крупы -- страви з крупи -- мучные блюда -- борошняні страви -- десерты -- десерти -- блюда для микроволновой печи -- страви для мікрохвильової печі -- бутерброди -- бутерброды -- рибні страви -- рыбные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- блюда із морскьких продуктів -- блюда из морских продуктов
Аннотация: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Киркач - Осипова, Л.Д. \худож.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Найти похожие

 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-180      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)