Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=лікувально-профілактичне харчування<.>
Общее количество найденных документов : 7
Показаны документы с 1 по 7
1.

Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 613.2(075.8)/Г46
Автор(ы) : Аністратенко Т. І., Білко Т. М., Благодарова О. В., Бутильська Н. О.
Заглавие : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 1
Выходные данные : К.: Медицина, 2007 - 2007
Колич.характеристики :528 с.: табл.
Примечания : Л-ра в кінці глав
ISBN, Цена 966-8144-52-X: 148.80 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметные рубрики: Раціональне харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів.
Экземпляры : всего : ФОНД(2)
Свободны : ФОНД(2)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2(075.8)/З91
Автор(ы) : Зубар, Надія Миколаївна
Заглавие : Основи фізіології та гігієни харчування : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Колич.характеристики :332 с.: табл., рис.
Примечания : Глосарій: с. 254-261. - Л-ра: с. 262-263. - Дод.: с. 264-330
ISBN, Цена 978-966-364-996-2: 96.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметные рубрики: Раціональне харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: Розкрито фізіолого-гігієнічний вплив іжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 612.3(075)/П12
Автор(ы) : Павлоцкая, Лариса Федоровна, Дуденко, Нина Васильевна, Эйдельман, Мальвина Михайловна
Заглавие : Физиология питания : учебник
Выходные данные : Москва: Высш. шк., 1989
Колич.характеристики :368 с.: табл.
Примечания : Лит.: с. 364
ISBN, Цена 5-06-000087-7: 1.00 р.
УДК : 612.3(075)
ББК : 28.073.1я73
Предметные рубрики: Фізіологічні процеси-- Харчування
Аннотация: Роль различных органов и систем организма в физиологии питания и значение пищевых факторов для нормального его функционирования.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.6(075.8)/Г36
Автор(ы) : Кундієв Ю. І., Яворовський О. П., Шевченко А. М., Веремей М. І.
Заглавие : Гігієна праці : підручник для студ. вищ. мед. навч. закл.
Выходные данные : К.: Медицина, 2011
Колич.характеристики :903, [1] с.: мал., табл., фото
Примечания : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Цена 978-617-505-161-0: 216.00 грн
УДК : 613.6(075.8)
ББК : 51.24я73
Предметные рубрики: Гігієна-- Санітарія
Географич. рубрики:
Аннотация: Підручник складається з двох частин. У першій частині на сучасному науковому рівні викладено основи загальної гігієни праці, у другій - питання з гігієни праці в окремих галузях промисловості і сільськогосподарського виробництва з урахуванням особливостей і структури народного господарства України.
Экземпляры :ВСМЛ(1)
Свободны : ВСМЛ(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 641.56(075.8)/У67
Автор(ы) : Черевко, Олександр Іванович, Крайнюк, Людмила Миколоївна, Касілова, Людмила Олексіївна, Крутовий Ж. А.
Заглавие : Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посібник
Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2015
Колич.характеристики :279 с.: рис., табл.
Примечания : Бібліогр.: с. 202-278
ISBN, Цена 978-966-680-724-6: 121.00 грн
УДК : 641.56(075.8)
ББК : 36.996я73
Предметные рубрики: Лікувальна кулінарія-- Якість
Лікувальна кулінарія-- Продовольча безпека
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): раціональне харчування--рациональное питание--лікувально-профілактичне харчування--лечебно-профилактическое питание--лікувальні дієти--лечебные диеты--безпека кулінарної продукції--безопасность кулинарной продукции--санітарно-гігієнічні вимоги--санитарно-гигиенические требования--харчоблоки лікувальних закладів--пищеблоки лечебных заведений--організація харчування--организация питания--заготівельні підприємства--заготовительные предприятия--меню-замовлення--меню-заказ--оформлення техологічних карт --оформление технологических карт--автоматизоване робоче місце медсестри--автоматизированное рабочее место медсестры--складання дієт--составление диет--гігієнічні норми --гигиенические нормы
Аннотация: Дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпеки дієтичної кулінарної продукції.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 51.230я2/Д83
Автор(ы) : Дунаевский, Генрих Аврамович, Попик, Светлана Яковлевна
Заглавие : Овощи и фрукты в питании здорового и больного человека
Выходные данные : Киев: Здоровья, 1990
Колич.характеристики :160 с.: табл.
Примечания : Прил.: 126-151. - Лит.: с. 152-157
ISBN, Цена 5-311-00422-3: 0.60 р.
ББК : 51.230я2
Предметные рубрики: Раціональне харчування
Аннотация: Справочное пособие раскрывает значение овощей и фруктов в рациональном питании здорового и больного человека. Приведены сведения о химическом составе и энергетической ценности овощей и фруктов.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/А35
Автор(ы) : Столмакова, Ганна Іванівна, Мартинюк, Іван Онуфрієвич, Штабський, Борис Михайлович, Ладанівський, Роман Іванович
Заглавие : Азбука харчування. Профілактичне харчування : [довідник
Выходные данные : Львів: Світ, 1993
Колич.характеристики :199 с.: табл.
Примечания : Дод.: с. 177-195. - Літ.: с. 196-197. - Авт. зазначено на звороті тит. арк
ISBN, Цена 5-7773-0070-7: 50.000 крб
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметные рубрики: Харчування-- Профілактика
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): забруднення харчових продуктів--забруднення хімічними речовинами--забруднення важкими металами--забруднення пестицидами--забруднення нітратами--лікувально-профілактичне харчування--захисна роль їжі--харчування при ризику захворювань--харчові інфекції--харчові отруєння
Аннотация: Наведено рекомендації з профілактики захворювань, що виникають внаслідок вживання харчових продуктів, забруднених шкідливими речовинами.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)